Şimdi Ara

Güneş Pilleri Gerçekten Fonksiyonel Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Villa tipi bir eve taşınmak istiyorum. Güneşin 3-4 ay olmadığı bir yerde yaşıyorum. Evin elektrik enerjisini bu güneş pillerinden karşılayabilir miyim? İlgili tanıtım sitelerinde oldukça umut verici bilgiler var ancak onlara güvenmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• merhaba Jokeman ne kadar faydalı olacağını bilmiyorum ama biimteknik dergisinin temmuz ayı sayısı güneş enerjisi hakkında bir çok konuyu açıklamış istiyorsan bir göz at zaten temmuz sayısında 1967 yılından 2005 yılına kadar yayınlanmış tüm dergilerinin arşivini veriyor bu ayki sayısı faydalı olmasa bile emin ol bu arşiv DVD'si sana faydalı olacaktır.
    http//www.bilimteknik.com
  • Merhaba .

Güneş panelleri aslında güzel bir fikir tebrik ederim lakin maddi durumunuz nedir bilemiyorum ama bir evin elektirik ihtiyacını giderebilecek büyüklükte panellerin fiyatını ben tahmin bile edemiyorum ki hacim olarakta bir hayli yer tutacağı garanti gibi duruyor üstelik enerjiyi nereye depolayacak ? onun için yeterli bataryaların ücretleride dudak uçuklatır sanırım tavsiye isteyecek olursanız bahsettiğiniz sisteme harcayacağınız ücret ile güzel uygun değerde jenaratör işinizi çok rahatlıkla görecektir .

Sakin bir kafa ile oturup bir müddet düşündükten sonra en uygun kararı vereceğinize inanıyorum size kolay gelsin Allaha emanet olun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı Piller Hakkında Her Şey
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.