Bildirim
Güneş Pilleri Gerçekten Fonksiyonel Mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
merhaba Jokeman ne kadar faydalı olacağını bilmiyorum ama biimteknik dergisinin temmuz ayı sayısı güneş enerjisi hakkında bir çok konuyu açıklamış istiyorsan bir göz at zaten temmuz sayısında 1967 yılından 2005 yılına kadar yayınlanmış tüm dergilerinin arşivini veriyor bu ayki sayısı faydalı olmasa bile emin ol bu arşiv DVD'si sana faydalı olacaktır.
http//www.bilimteknik.com -
Merhaba .
Güneş panelleri aslında güzel bir fikir tebrik ederim lakin maddi durumunuz nedir bilemiyorum ama bir evin elektirik ihtiyacını giderebilecek büyüklükte panellerin fiyatını ben tahmin bile edemiyorum ki hacim olarakta bir hayli yer tutacağı garanti gibi duruyor üstelik enerjiyi nereye depolayacak ? onun için yeterli bataryaların ücretleride dudak uçuklatır sanırım tavsiye isteyecek olursanız bahsettiğiniz sisteme harcayacağınız ücret ile güzel uygun değerde jenaratör işinizi çok rahatlıkla görecektir .
Sakin bir kafa ile oturup bir müddet düşündükten sonra en uygun kararı vereceğinize inanıyorum size kolay gelsin Allaha emanet olun .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X