Şimdi Ara

Schneider Elektrik mi, VİKO mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
25.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evin tüm elektrik tesisatı yeniden yapıldı. Bu hafta içinde prizleri, anahtarları vs. alacağım. Özellikle data ve uydu prizleri de söz konusu olduğu için en kaliteli neyse onu almak istiyorum.

Piyasada en yaygın olarak Viko ve Schneider' in ürünleri satılıyor. Kimisi Viko' dan şaşma diyor, kimisi de Schneider Fransız malıdır daha kalitelidir diyor.

Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Schneider Elektrik ve VİKO: En İyi Priz Markası Hangisi?

Günümüzde, elektrikli cihazların hayatımızdaki önemi göz önüne alındığında, güvenilir ve kaliteli prizler vazgeçilmez bir ihtiyaç haline gelmiştir. Schneider Elektrik ve VİKO, Türkiye'de en çok tercih edilen priz markaları arasında yer almaktadır. Bu iki marka, birbirlerine rakip olmalarına rağmen, her birinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır.

Schneider Elektrik

Schneider Elektrik, küresel bir enerji yönetimi ve otomasyon şirketidir. Prizleri, dayanıklılıkları ve güvenlikleri ile bilinmektedir. Ayrıca, akıllı ev sistemleri ve otomasyon çözümleri sunarak, evinizi daha verimli ve konforlu hale getirmenize yardımcı olurlar.

VİKO

VİKO, Türkiye'nin önde gelen elektrik malzemeleri üreticilerinden biridir. Prizleri, uygun fiyatları ve şık tasarımlarıyla öne çıkmaktadır. Ayrıca, VİKO, geniş bir ürün yelpazesi sunarak, her ihtiyaca uygun çözümler sunmaktadır.

ovivo mu VİKO mu?

Schneider Elektrik'in ovivo markası, yüksek kaliteli prizleriyle öne çıkmaktadır. Ancak, VİKO'ya kıyasla daha pahalı olabilir.

makel mi VİKO mu?

Makel, Schneider Elektrik'in bir alt markasıdır. VİKO'ya benzer fiyat aralıklarında ürünler sunar, ancak Schneider Elektrik'in global itibarına sahip değildir.

En İyi Priz Markası

Hangi priz markasının sizin için en iyi olduğu, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. Dayanıklılık ve güvenilirlik önceliğinizse, Schneider Elektrik iyi bir seçim olabilir. Şık tasarım ve uygun fiyat arıyorsanız, VİKO'yu tercih edebilirsiniz.

En İyi Priz Markası Yorumları

İnternette, her iki marka hakkında da hem olumlu hem de olumsuz yorumlar bulunmaktadır. Schneider Elektrik prizlerinin dayanıklılığı ve güvenliği övülürken, VİKO prizlerinin şık tasarımı ve uygun fiyatı takdir edilmektedir. Sonuçta, en iyi priz markası kararı kişisel tercihlerinize bağlıdır. Araştırmanızı yapın, yorumları okuyun ve ihtiyaçlarınıza en uygun markayı seçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu yaz bizim evde de birkaç priz, anahtar falan değişecekti elektrik ustası viko olacak diye ısrar etti. Yalnız fiyatı diğerlerinin 2-3 katı falandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyslamdunker

Bu yaz bizim evde de birkaç priz, anahtar falan değişecekti elektrik ustası viko olacak diye ısrar etti. Yalnız fiyatı diğerlerinin 2-3 katı falandı.

Cevap için teşekkürler. Fiyat o kadar önemli değil hocam, 3 aşağı 5 yukarı birbirine yakın fiyatlar. Evin toprak, elektrik, uydu, data hattı için epey masraf ettik zaten, tanesi 5-6 liraya gelecek prizlerden kısacak değiliz. Yapılmışken en iyisi yapılsın, 3-5 ay sonra elimizde kalmasın prizler anahtarlar.

Ben de birkaç farklı elektrikçiden aldığım fikirler doğrultusunda Viko' da karar kıldım. Yarın gidip Perşembe pazarından toptan fiyatına alacağım inşallah ürünleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırmanız iyi olmuş hocam. İyi günlerde oturun.
  • VGroove kullanıcısına yanıt
    duvar yuva prizlerinde Schneider tavsiye ederim güzel ürün çıkarmışlar kendim evime Schneider duvar yuva prizleri uzatmalı 3 ws şeyler viko kullanıyorum
  • viko yerli üretim ve kalitelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Arkadaşlar merhaba,

Evin tüm elektrik tesisatı yeniden yapıldı. Bu hafta içinde prizleri, anahtarları vs. alacağım. Özellikle data ve uydu prizleri de söz konusu olduğu için en kaliteli neyse onu almak istiyorum.

Piyasada en yaygın olarak Viko ve Schneider' in ürünleri satılıyor. Kimisi Viko' dan şaşma diyor, kimisi de Schneider Fransız malıdır daha kalitelidir diyor.

Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Schneider al.

Ama senin ki jaguar ile ferrariyi kıyaslamak olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Viko, kaliteli yerli üretim olduğu için tavsiye ederim.
  • Schneider da bildiğim kadarı ile yerli üretim..

Schneider electric sedna serisi tavsiye ederim.. Hatta vikodan da uygundur fiyatları..
  • Schneider tasarimlari gercrkten cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigorta ve kontaktörlerde siemens anahtar ve prizlerde vikodan şaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topcu197877

sigorta ve kontaktörlerde siemens anahtar ve prizlerde vikodan şaşmayın.

Aynen. Tüm sigortaları (harici sigortalarla beraber 13-14 sigorta) Siemens aldım. Yıllarca Çin malı dandik sigortalar kullanmışız haberim yok, evin yanmadığına şükretmeliyim.
  • Schneider iyidir. Dürüst müteahhit schneider kullanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.