Şimdi Ara

Güney Kore 2020 yılında 5G altyapısını faaliyete sokmayı planlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum boş boş konusmayin avrupada internet dahami tuzlu ben italyada yasiyom 10 gb internete 12 euro veriyom hemde 4G wind operatörüne bide internet bitse bile yavasda olsa yinede internetim var

• quote:

Orijinalden alıntı: heyula07

Dogruya dogru. Turkiye bir cep telefonu markası olsaydı , önünden bile geçmezdim. Kasa yapısı kalitesiz, işlemci yavaş, sürekli arıza, güncellemeleri unut. Bunlara rağmen bir de en pahalı telefon olurdu.
    Evet samsungu da görüyoruz. Cok saglam ve kaliteli yapiyorlar gercekten. Öyle saglam ve kaliteli ki; S2lerin bir cogu o yüzden calismiyor artik dogru düzgün, S3lerin cerceveleri catlayip soyuluyor ve S4lerin yere düstügü gibi ekranlari kiriliyor. Senin gibiler yüzünden bu ülke böyle iste. Madem bizi bu kadar hor görüyorsun, cik sen kendin yap da ucuza sat! Bos bos konusma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

quote:

Dogruya dogru. Turkiye bir cep telefonu markası olsaydı , önünden bile geçmezdim. Kasa yapısı kalitesiz, işlemci yavaş, sürekli arıza, güncellemeleri unut. Bunlara rağmen bir de en pahalı telefon olurdu.
    Evet samsungu da görüyoruz. Cok saglam ve kaliteli yapiyorlar gercekten. Öyle saglam ve kaliteli ki; S2lerin bir cogu o yüzden calismiyor artik dogru düzgün, S3lerin cerceveleri catlayip soyuluyor ve S4lerin yere düstügü gibi ekranlari kiriliyor. Senin gibiler yüzünden bu ülke böyle iste. Madem bizi bu kadar hor görüyorsun, cik sen kendin yap da ucuza sat! Bos bos konusma!

Vatan millet sakarya politikalarını bırak. Yıllarca zaten bizi bu politikalarla uyuttular. Şöyle bir milletiz, böyle bir milletiz diye uyumayın artık. Halimiz ortada. Az biraz gerçekleri görmek lazım. Ona göre hareket edip önlemleri almak, birazcık hakkımızı aramak zorundayız. Ağlamayan bebeğe emzik yok. Hiç kimse hiç kimseye de hakkını kolay kolay teslim etmez. Bu ülkeye bir tane Atatürk geldi, başka kurtarıcı beklemenin anlamı yok. Yukarıda bir arkadaş çok doğru söylemiş. Kore bizden yardım isteyen bir ülkeyken nasıl oldu da bizden bu kadar ileriye gitti. Acaba neden? Bizim gibilerin yüzünden mi, yoksa biz şöyle kralız böyle kralız deyip de uyuyanlar yüzünden mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

quote:

Vatan millet sakarya politikalarını bırak. Yıllarca zaten bizi bu politikalarla uyuttular. Şöyle bir milletiz, böyle bir milletiz diye uyumayın artık. Halimiz ortada. Az biraz gerçekleri görmek lazım. Ona göre hareket edip önlemleri almak, birazcık hakkımızı aramak zorundayız. Ağlamayan bebeğe emzik yok. Hiç kimse hiç kimseye de hakkını kolay kolay teslim etmez. Bu ülkeye bir tane Atatürk geldi, başka kurtarıcı beklemenin anlamı yok. Yukarıda bir arkadaş çok doğru söylemiş. Kore bizden yardım isteyen bir ülkeyken nasıl oldu da bizden bu kadar ileriye gitti. Acaba neden? Bizim gibilerin yüzünden mi, yoksa biz şöyle kralız böyle kralız deyip de uyuyanlar yüzünden mi?

Bizi kimsenin uyuttugu yok. Tembel milletiz. Lafa gelince cok, icraata gelince bos milletiz. Kore bu kadar geriyken, bizden yardim isterken; iste böyle önümze gecti. Adamlar calisiyor. Bizim insanimiz ise aksine nerde ne cakallik var, onun pesinde. Kimse elini tasin altina sokmak istemiyor. O yüzden ikimiz de birakalim bunlari. Bu mesajinda haklisin, katiliyorum söylediklerine.

• Yıl 2023;
    Güney Kore: 6G altyapı planlaması yapıyoruz
    Türkiye: Hayırlısıyla 4G'ye geçicez inşallah.
  • biz 3G'nin iki buçuğunu gördük mü seviniyoruz

• bizde 500mb lık tarife bitcek diye telefonu 2g de kullanmaya devam edelim

• Türkiye 3G Kalmayan Yer Kalmasın Diye Uğraşıyorlar Ama Adamlar 5G Başlamış Bile Ben 4G Çalışmaları Başlasa Ona Sevinecem :) Ama Oda Yok Bizim Operatörler Tırt.
  • Biz hala 3gde. Ayrıca 5g ile 800 mb 1 sn de inecek olsa bile onu ssd ler anca kaydeder benim bilgisayar 30 mb ile kopyalıyor. :)

• Beyler forunda bir sıkıntı mı var Konulara girdiğimde konuyu açanların haricinde diğer mesajları göremiyorum.Sanki hiçkimse mesaj atmamıi gibi aşşağıya inmiyor ama mesaj var konularda yani.Sizdede oluyormu
  • Millet 5G'ye geçecek bizde 4G'ye yeni geçeceğiz.

• "Mesaja Cevap At" kısmından cevaplıyorum .)

Evet sıkıntı var.
  • Biz daha 3G nin sığ sularında yüzerken millet okyanusları aşmış helal olsun ama
  • Hele bi 4G geçelim de Sonra adil kotaya sıra gelsiin sonuçta 3mbps değilmi türkiyedeki internet paketleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 26 Ocak 2014; 15:22:21 >
  • @skewCurrent Yanlış hesap var. Söyle olmalı;

1Gbps=1000Mbps

8Mbps=1MB/s

1000Mbps=125MB/s

Yani 800MB dosyayı 1 saniyede indirmeniz olanaksız haberdeki değerlere göre.

Ha birde şu LTE'yi 1000'e katlama olayına bakalım;

Normal LTE 100-150 Mbps hızlara çıkabiliyor(LTE-A 1Gbps teorik olarak)100Mbps bile desek LTE'ye, 1000 katı 100Gbps eder. Bu hız baz istasyonunun, hatta onun bağlı olduğu omurganın bile hızı olamaz. Kulağa uydurmasyon gibi geliyor burada iddia edilenler.

Son zamanlarda dikkat ediyorum da çok fazla hatalı içerik oluyor. Bence yayınlanmadan evvel daha dikkatli inceleyin.

Saygılar...""

Milleti eleştirmeden önce kendi yazdığının doğrulunu kontrol et.1gbps 1000 değil 1024 mbps'a eşittir

• 2g nin bile düzgün çekmediği ülkemizde 3g var ,4G alt tabanı hazırlığı yapılıyor, 5G yi hiç düşünemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warrock61 kullanıcısına yanıt
    "Türkiye'nin 3G'si ABD'nin 4G'sini solladı." buna inanan var mıydı? Ben dergide okuduğumda nasıl olur daha gelişmiş bir teknoloji daha yavaş olur dedim. Sonrasında bu video ile karşılaştım ve böyle bir şey olmadığını anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

"Türkiye'nin 3G'si ABD'nin 4G'sini solladı." buna inanan var mıydı? Ben dergide okuduğumda nasıl olur daha gelişmiş bir teknoloji daha yavaş olur dedim. Sonrasında bu video ile karşılaştım ve böyle bir şey olmadığını anladım.

evet bende daha önce izlemiştim bu video yu.

Boşa yeni jenarasyon çıkmıyor.Daha hızlı diye geçiliyor.Eskisiyle daha hızlı oluyoruz demek sadece reklam

• 3g'yi şehir merkezinde yeni yeni kullanmaya başladık. İlçelerde durum vahim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.