Şimdi Ara

Güney Kore versiyonu Galaxy S3 LTE hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
18.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yurtdışından temin ettim ürün şimdilik henüz Türkiyede yok..İMEİ numarasının masrafı yaklaşık 100 milyon ile 150 milyon arası tutuyor fakat sorun ücrette değil henüz imei numarası yok yaklaşık 15 gün gibi kullanabiliyorsun şayet pasaport üzerinden kayıt yaptırırsan kullanabilirsin arkadaşım..ayrıca cihazı türkçe kullanıyorum.. hiç bir sorun yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyakaskingelini -- 17 Ocak 2013; 2:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcos

Bende cihaz var geçen hafta bana eşime ve bir arkadaşa aldım telefon türkiyede sorunsuz çalışıyor, türkçe ve samsung türkçe klavye (root sonrasında) mevcut, telefon kesinlikle farklı kutu içerisinden yedek pil ve orjinal samsung sarj standı çıkıyor (59$ piyasa fiyatı) performansı türkiye versiyonu ile yanyana konulduğunda menülerde ve diğer işlemlerde gözle görülür şekilde fark ediliyor, ben yaklaşık 600$a aldım Yongsan elektonik marketten (Seoul) alınabiliri diğer yerler kontratlı satıyor çünkü iyi pazarlık yapılması lazım. Avrupa versiyonu bulursanız aynı özellikte fakat fiyat yüksek tv Tuner yok. Telefonda tek problem 140 sms üstü MMS olarak gidiyor 3g şebeke üzerinde görüntülü görüşme yapılamıyor (gtalk, tango, sype kullanılabilir) alan arkadaşlara klavye türkçeleştirme ve diğer sorularında yardımcı olabilirim birde 210K veya 210S modelini alsınlar 210L biraz sorun olabiliyormuş

TV izleyebiliyor musunuz?

• Bende 1 ay önce almanyadan lte versiyonunu aldim. Pasaport kaydinida yaptirdim herseyi ile türkçe telefon. Ve cok güzel bir sekilde kulaniyorum. Tamamen türkçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv özelliği çalışıyor mu burada?

Ayrıca bizde 4G çalışıyor mu?
  • Tv ozelligi calismiyor. Turkiyede boyle bir hizmet yok. 4g hizmetide yok

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

Tv ozelligi calismiyor. Turkiyede boyle bir hizmet yok. 4g hizmetide yok

öğrenmek için soruyorum, o zaman bu lte modelinin normal modele göre farkı nedir?
  • Tek farki 2 gd ram

• quote:

Tek farki 2 gd ram

teşekkür ederim bilgi için. ama şu an 3G üzerinden kullanılabiliyor değil mi sorun yok?
  • quote:

Bende 1 ay önce almanyadan lte versiyonunu aldim. Pasaport kaydinida yaptirdim herseyi ile türkçe telefon. Ve cok güzel bir sekilde kulaniyorum. Tamamen türkçe

bu telefon 4g desteklediği için sürekli 4g ağı bulmaya çalıştığı ve bu nedenlede şarjının diğer modele göre daha az gittiği söyleniyor bu doğrumu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 18 Ocak 2013; 11:48:37 >
  • ayrıca 2g ram a sahip olması da bataryayı etkilemezmi sonuçta 9300 versiyonundada 2100 mh pil var bundada 2100 var
  • Ben türkiyede satilan s3 lerden hic kullanmadim. O yuzden bilmiyorum batarya farkini. Ama 2gb ram bataryaya her hangi bir etkisinin olacagini sanmiyorum. Ve 4g şebekesini devamli aramasi diye bir sey soz konusu degil. Sonucta 3g sebekesinde devamli calistigi icin yani 4g yi devamli aramasi icin sinyal almasi lazim. Sanmiyorum bataryaya etki edecegini. Bana normal kullanimda 1, 5 gun gidiyor. Ama mobil veriyi kapattigimda neredeyse 3 gun gidiyor. Normal kullanimda

• sonradan radyo yükleyebiliyor muyuz peki?
  • radyo sonradan tabiiki de yüklenebiliyor. bende mesela tune in programı var. ama dahili radyo diyorsan, o yok yüklenmez..
  • quote:

radyo sonradan tabiiki de yüklenebiliyor. bende mesela tune in programı var. ama dahili radyo diyorsan, o yok yüklenmez..

tune in heralde internet üstünden dinlenebiliyor öyle mi?
  • Ankarada yaşayan arkadaşlar kızılay sakaryada telefoncu pazarında i-9305 modelini kayıtsız olarak bulabilirler. ben 1 ay içinde 2 tane aldım ordan. 1100-1150 tl arası fiyat çekiyorlar. bu modele imei atılabiliyor. isterseniz ücretsiz imei de atıyorlar.

tv tuner yok ama zaten olsada bişey farketmez türkiyede kullanılmıyor. radyoda yok cihazda.
    cihaz full türkçe. görüntülü konuşma var. wifi üzerinden samsung güncellemelerini alabiliyor.
    2 gün önce 4.1.2 ye yükseldi cihaz.

4g nin batarya ile bi alakası yok. mobil ağlara girip şebeke modunu ister 2g ye isterseniz 2g-3g ye hatta 2g-3g-lte ye alabiliyorsunuz.
    yani 4g kapatınca hala 4g sinyalı arayacak durumu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazmerkaya

tv tuner yok ama zaten olsada bişey farketmez türkiyede kullanılmıyor. radyoda yok cihazda.
    cihaz full türkçe. görüntülü konuşma var. wifi üzerinden samsung güncellemelerini alabiliyor.

tv tuner olmadığına emin misiniz? yukarıda kullanan arkadaşlar olduğundan bahsetmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

tv tuner olmadığına emin misiniz? yukarıda kullanan arkadaşlar olduğundan bahsetmiş?

hocam galaxy s3 de çeşit çok. Bendeki i9305 modeli. tv tuner olan SHV-E210K/L/S modeli. ikiside 2g ram var.

international i9300 - 4 çekirdek - 1 gb ram - radyo var ( 4g yok - türkçe menü - imei atılabiliyor - görüntülü konuşma var )

international i9305 - 4 çekirdek - 2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü - imei atılabiliyor - görüntülü konuşma var )

Güney kore SHV-E210K/L/S - 4 çekirdek - 2 gb ram - kore ye özel tv tuner var ( 4g var - türkçe menü - imei atılabiliyor mu bilmiyorum - görüntülü konuşma yokmuş galiba )

Canada, United States SGH-T999 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g yok - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

Canada, United States SGH-I747 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

Japan SGH-N064 - 2 çekirdek -2 gb ram - japonya ya özel tv tuner var ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

United States SCH-R530 - 2 çekirdek -2 gb ram -radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

United States SCH-I535 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

United States SPH-L710 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

China GT-I9308 - 4 çekirdek - 1 gb ram - radyo yok ( 4g yok - türkçe menü - imei atılabiliyor )

• quote:

quote:

quote:

hocam galaxy s3 de çeşit çok. Bendeki i9305 modeli. tv tuner olan SHV-E210K/L/S modeli. ikiside 2g ram var.

international i9300 - 4 çekirdek - 1 gb ram - radyo var ( 4g yok - türkçe menü - imei atılabiliyor - görüntülü konuşma var )

international i9305 - 4 çekirdek - 2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü - imei atılabiliyor - görüntülü konuşma var )

Güney kore SHV-E210K/L/S - 4 çekirdek - 2 gb ram - kore ye özel tv tuner var ( 4g var - türkçe menü - imei atılabiliyor mu bilmiyorum - görüntülü konuşma yokmuş galiba )

Canada, United States SGH-T999 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g yok - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

Canada, United States SGH-I747 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

Japan SGH-N064 - 2 çekirdek -2 gb ram - japonya ya özel tv tuner var ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

United States SCH-R530 - 2 çekirdek -2 gb ram -radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

United States SCH-I535 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

United States SPH-L710 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

China GT-I9308 - 4 çekirdek - 1 gb ram - radyo yok ( 4g yok - türkçe menü - imei atılabiliyor )

benim bir konuya aklım takıldı almanyadan bir arkadaştan gt- i9305 modelini getirttim. türkiyede çalışması için yarın pasaporta kaydettirecem ve türkiyede çalışmasına devam edecek. fakat benim endişem ben gelecek ay ÇİN e gidecem ve uzun bir süre orada kalacam . acaba orada bir sorun çıkartırmı. beni bu endişeye iten sebep ise klavye dillerinde birçok ülke (tr) dahil olmasına rağmen çince nin olmayışı.
    lütfen bilgisi olan bunu cevaplayabilirmi veya bunu nereden tam olarak öğrenebilirim . inanılmaz önemli bir konu bu benim için çok önemli bir para verip aldım eğer çinde çalışmayacaksa resmen elimde patlayacak bu telefon onun için eğer orada çalışmayacaksa yol yakınken satmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ibralper

quote:

quote:

quote:

benim bir konuya aklım takıldı almanyadan bir arkadaştan gt- i9305 modelini getirttim. türkiyede çalışması için yarın pasaporta kaydettirecem ve türkiyede çalışmasına devam edecek. fakat benim endişem ben gelecek ay ÇİN e gidecem ve uzun bir süre orada kalacam . acaba orada bir sorun çıkartırmı. beni bu endişeye iten sebep ise klavye dillerinde birçok ülke (tr) dahil olmasına rağmen çince nin olmayışı.
    lütfen bilgisi olan bunu cevaplayabilirmi veya bunu nereden tam olarak öğrenebilirim . inanılmaz önemli bir konu bu benim için çok önemli bir para verip aldım eğer çinde çalışmayacaksa resmen elimde patlayacak bu telefon onun için eğer orada çalışmayacaksa yol yakınken satmayı düşünüyorum

çalışıp çalışmayacağı ile ilgili tam bilgim yok. ama mantiken dandirik çin malları bile çalıştığına göre

buda çalışır. bu arada satmak istersen cihazın rengini ve istediğin fiyatı pm den atarsan bütçeme

uyarsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkazm -- 22 Ocak 2013; 14:20:00 >

• Arkadaslar bisey sorucam. Benim telefonda i9305 acaba dual carrier desteklimi bizim telefonlar. Yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.