Şimdi Ara

Güney Kore versiyonu Galaxy S3 LTE hakkında yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
18.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mrb hocam bende bu telefondan aldım imei attım fakat sistem olarak herkeze naxus yazılımını öneririm türkçe olarak kullanılabiliyor ve gerçekten çok hızlı benım farklı bir sorunum var 3g çalışmadı bunu nasıl aşabililir yardımcı olurmusunuz.. tşkr ederim.
  • parodi42 P kullanıcısına yanıt
    ya kardes bendede scl21 var henuz actıramadım pasaport kaydı yaptırsam acılır mı?sen ne yaptın actırabıldın mı??
  • ARKADAŞLAR SGH I747 de 3g ile görüntülü görüşme yapamıyorum???herhangibir ayarı mı var yoksa bu telefonla görüntülü görüşme yapılamıyor mu
  • Arkadaşlar. Mayıs 2013'te G.Koreden aldığım Shv e210k model Galaxy S3'ümü kullanıyorum. İlk açılışta Türkçe kurabilirsiniz. Şu anda resmi olarak Android 4.4.4'e güncellenmiş durumda. TV özelliği ile görüntülü (3G) görüşmeyi kullanamazsınız. Benim telefonum resmi kayıtlı olduğı için IMEI çakılıp çakılmadığını bilmiyorum. 2 GB ramli olduğu için oldukça hızlı. Kutusundan iki adet batarya ve bir adet şarj standı standart olarak çıkıyor. Ben 380 dolara almıştım şu anda S4'ü benzer fiyata alabilirsiniz. S5 ise yaklaşık 500 dolar diye söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt ici cihaz yerine yurtdisi alin aga bi ton rom geziyor xda da i9505 e android L yi monte etmisler.

• Bende samsun s3-4g lit shv e210s modeli kore mali telefon gercekten cok mukemmel interneti piyasa daki telegonlardan cok daha hizli ancak telefonla 3g goruntulu gorsumme ve guncelleme yapilmiyo

Bide konusurken hat kesiliyo ses gidiyo devamli yapiyo bu sorunu nasil cozebilirim

• Selam arkadaşlar bende de s3 shv-e210s var ekran arızalı başka sorunu yok ekran alıp takdırmak istiyorum normal s3 I9300 ekranı alsam buna uyar mı çalışırmı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.