Şimdi Ara

Güney koreden iphone 4 yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar güney koreden simfree diye iphone 4 getirttim cihaz kilitli çıktı ancak asıl sorunum operatör isminde kt yazıyor geveyle çalışıyor ama benim merak ettiğim simkilidini ücretsiz olarak yada herhangi bir ücretle kırdırma imkanım var mı ? nette epey bi aradım ama çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

• cihazin ios versiyonu ve baseband yani modem versiyonu kac?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makarna75

cihazin ios versiyonu ve baseband yani modem versiyonu kac?

Onemli olan bunlardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam simkilidi kırdıramazsan telefona jailbreak yap. Cydia'da makeitmine diye bir program var. O programla operatör kısmına istediğini yazabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

cihazin ios versiyonu ve baseband yani modem versiyonu kac?

Onemli olan bunlardir.

cihazın versiyonu 4.3.3 baseband 04.10.01 yani kırılamıyor.ama benim merak ettiğim at&t haricindeki biçok operatör simkilidi ücretli yada ücretsiz olarak açıyor bende bu cihazı açtırabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi

Hocam simkilidi kırdıramazsan telefona jailbreak yap. Cydia'da makeitmine diye bir program var. O programla operatör kısmına istediğini yazabilirsin.

teşekkür ederim :) ama ben operatörde ne yazdığını önemsemiyorum sadece bu cihaz unlock olur mu olmaz mı onu merak ediyorum.
  • unlock olmaz...
  • Bildiğim kadarıyla unlock yapılabiliyor ancak cihaz JB li olmalı.Ben 3G ve 3GS için iki adet kaynak buldum ama 4 için bulamadım.Bu iki kaynağı inceleyerek belki yapabilirsin.

3G
    3GS

• cihazın versiyonu 4.3.3 baseband 04.10.01 arkadas bilgilerini yazmisti, baseband yüksek oldugu icin unlock sansi yoktur....

ancak gerekli shsh ler var ise, ya da tiny umbrella ya bagladiginizda görebiliyorsaniz 4.3.3 shsh ini alip jailbreak yapip geveyultrasimcard ile kullanabilirsiniz... zaten 4.3.3 shsh sini alin dememdeki amac herhangi bir aksilikte yeniden downgrade yapabilmek icin...

nasil yapilacagi ise forumda var...
  • quote:

cihazın versiyonu 4.3.3 baseband 04.10.01 arkadas bilgilerini yazmisti, baseband yüksek oldugu icin unlock sansi yoktur....

ancak gerekli shsh ler var ise, ya da tiny umbrella ya bagladiginizda görebiliyorsaniz 4.3.3 shsh ini alip jailbreak yapip geveyultrasimcard ile kullanabilirsiniz... zaten 4.3.3 shsh sini alin dememdeki amac herhangi bir aksilikte yeniden downgrade yapabilmek icin...

nasil yapilacagi ise forumda var...

bende yabancı kaynaklarda bişey bulamadım sadece bi sitede unlock için 199 dolar yazıyor bu parayı vermeyede değmez.anlayamadığım şey koreden cihaz alan hiç yok mu ? kimse bişey bilmiyor.yardımın için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.