Merhabalar. FM14'e yeni başladım büyük takım yerine kücük takımla oynamak daha zevkli olacagını bildigim için Güngörenspor ile başladım kariyerime futboldan iyi anlarım kafamda bir kac taktik gelistirdim fakat ne yaptıysam olmuyor,her maç kaybediyorum 5-6 golden asagı yemiyorum. şampiyon olup üst liglere çıkabilmem için taktik-direktif-antreman ve savunma sorunu için yardımcı olur musunuz lütfen.
uzun boylu, zıplama ve kafa vuruşu özelliği olan oyuncuları 2 oyuncuyu ön direk dur ve ön direğe hucum yap olarak ayarla. Diğer hucum oyuncularınıda ileri çık olarak ayarla ve en iyi korner kullanan oyuncuna kornerleri ön direğe attır. Antremandada hucum duran topları çalıştır katkısını göreceksin.
Merhaba,
Bende sizin gibi alt liglerde takım yönetmeyi seven bir fm14 oyuncusuyum. İki başarısız Çankırıspor ve Altınordu denemesinden sonra 3 deneyişimde Dardanelsporu 3. sezon sonunda süper lige taşımayı başardım. Türkiye 2. liglerinde oldukça zorlu geçen bir mücadele var ve PTT 1.Lig'e çıkmak oldukça zor. Taktiğiniz ne olursa olsun oyuncularınızın Güç değerleri yüksek olmalı, çünkü alt liglerde daha çok güce ve sürate dayalı futbol oynanıyor. Benim temel taktiğim klasik 4-4-2, ikinci taktiğim 4-DOS-4-1 ve üçüncü taktiğim ise 4-3-3. Takımıma standart ve çok akıcı futbol oynatmaya çalışıyorum. Talimatlar kısmında geniş alanda oyna, geride savunma, bekleri ile çıkar, kanatları kullan, ayakta savun, tempolu oyna sekmeleri aktif. İlk sezon için size tavsiyem transfer döneminde Okan Yılmaz'ı mutlaka forvet mevkiine transfer etmeniz, pivot santrofor ve fırsatçı golcü olarak oynayabiliyor ve takımınızın gol yükünü çekiyor. Orta sahanıza serbest olan Engin Öztonga ve Emre Hasan Balcı'yı cüzi bir transfer bedeli ile monte edebilirsiniz, kendisi PTT 1. Lig ayarında bir savaşçı orta saha ve Süper Lig kadromda hala oynuyor. İlk sezonu küme düşmeden orta sıraların üstünde bitirebilirseniz ikinci sezon mutlaka bir üst lige terfi edeceksiniz. İlk sezon sonunda serbest kalacak bazı müthiş oyuncular (2. Ligler için); Furkan Aydın (Pivot Santrofor), Berkay Öztuvan (Orta saha), Ömer Kahveci (Kaleci), Atahan Menekşe (Sağ Bek), Orhan Taşdelen (Sol Bek). Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım, iyi günler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme