Şimdi Ara

Günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ruhsal olarak sıkıntılı zamanlar geçiriyorum, sanırım depresyondayım.

acayip üşengeç biriyim belki devam bile ettirmem ama hergün yazarsam 15 gün sonunda nasıl bir hayat yaşadığımı ne kadar boş yaşadığımı herkes öğrenebilir. belki benim için faydalı olabilir bilmiyorum işte kafam çok bulanık saçma sapan işler yapıyorum buda onlardan biridir belki.

neyse başlıyayım
    bugün 10da kalktım. kalktığımda babam sigarasını yakmış çay içiyordu (sigaradan nefret ederim) elimi yüzümü yıkadım pc başına geçtim yarım saat falan sonra annem kahvaltı yapalım gel dedi (annemde biraz geç kalkar) kahvaltı yapıp tekrar pc başına geçtim. 1 saat vakit geçirdikten sonra dün indirdiğim bir dizi bölümünü izledim. saat 2 gibi birşeyler yiyeyim dedim o sırada da dünden yarım bıraktığım filmi açıp izledim. daha sonra akşam 6 ya kadar yine pc başında öylece vakit geçirdim. 6 da tekrar yemek yedim ve 10 a kadar arada bir bölüm dizi izleyip yine pc başındaydım. (ben tam bir asosyalim) 10 gibi barcelona maçına bakarak behzat ç nin başlamasını bekledim. behzat ç yide izledikten sonra yattım ama gördüğünüz gibi hala uyumadım.
    ben hergün yatağa girdiğimde birşeyler düşünürüm illaki, bugünde ablam aklıma geldi. arkasından ne kadar boş yaşadığımı, kendimi toparlamam, yaşadığım kötü şeyleri unutmam gerektiğini düşündüm.(bunun konusu var merak edenler profilimden bakabilir) sonrada aklıma böyle bir konu açmak geldi. işte bugün böyle geçti

etrafımda konuşabilecek biri yok böyle kağıt kalem alıp günlük tutmayıda sevmem. bu kolayıma geldi açıkcası
    belki benimle beraber bu konuda 15 gün boyunca yaptıklarını yazacak birileri daha vardır.

NOT: kendi kendini yavaş yavaş tüketen biriyim. direk notu okuduysanız 30 sn kaybınızdan dolayı kusuruma bakmayın.

• bugün 11 de kalktım. bizimkiler kahvaltısını yapmıştı (uyandırmıyorlar kalk deseler kalkarım halbuki) 10 dk sonra annem tekrar benim için kahvaltı hazırladı ve 11.25 gibi kahvaltımı tamamldım. tabii ki yine pc başına geçtim ve 3 e kadar vakit geçirdikten sonra öğle yemeğimi yedim. bugün akşamı gerçekten zor ettim zaman geçmedi oda çok dar geldi. 7 gibi olduğunda akşam yemeğimi yedim. biraz pc başında vakit geçirdikten sonra leyla ile mecnunu izledim. aslında asosyalim diye her diziyi izliyor değilim. kötü dizi mi sanki ? neyse bugün daha yatmadığım için düşünecek birşey bulamadım ama kafamı yastığa koyduğumda benim uyutmayacak düşüncelere dalacağım şeyler illaki aklıma gelecektir. (lan ne uzun cümle oldu öyle)
  • bazen kötü rüyalar görüyorum. hatırlayamıyacağım kadar eski kötü anılardan kalmış olmalı. gündüzler kadar gecelerde uzun geçiyor, dünde öyleydi. bugün herşey uzundu, yazım kısa olacak...
  • bu ne yahu , sürekli dizi izliyorsun
    erkek adamsın evde oturup annenle dizi mi izliyorsun , çık gez arkadaşlarınla felan yani diğerleri öyle yapıyo genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLaCuestaa

özet için not kısmını okuyabilirsiniz.
    ruhsal olarak sıkıntılı zamanlar geçiriyorum, sanırım depresyondayım.

acayip üşengeç biriyim belki devam bile ettirmem ama hergün yazarsam 15 gün sonunda nasıl bir hayat yaşadığımı ne kadar boş yaşadığımı herkes öğrenebilir. belki benim için faydalı olabilir bilmiyorum işte kafam çok bulanık saçma sapan işler yapıyorum buda onlardan biridir belki.

neyse başlıyayım
    bugün 10da kalktım. kalktığımda babam sigarasını yakmış çay içiyordu (sigaradan nefret ederim) elimi yüzümü yıkadım pc başına geçtim yarım saat falan sonra annem kahvaltı yapalım gel dedi (annemde biraz geç kalkar) kahvaltı yapıp tekrar pc başına geçtim. 1 saat vakit geçirdikten sonra dün indirdiğim bir dizi bölümünü izledim. saat 2 gibi birşeyler yiyeyim dedim o sırada da dünden yarım bıraktığım filmi açıp izledim. daha sonra akşam 6 ya kadar yine pc başında öylece vakit geçirdim. 6 da tekrar yemek yedim ve 10 a kadar arada bir bölüm dizi izleyip yine pc başındaydım. (ben tam bir asosyalim) 10 gibi barcelona maçına bakarak behzat ç nin başlamasını bekledim. behzat ç yide izledikten sonra yattım ama gördüğünüz gibi hala uyumadım.
    ben hergün yatağa girdiğimde birşeyler düşünürüm illaki, bugünde ablam aklıma geldi. arkasından ne kadar boş yaşadığımı, kendimi toparlamam, yaşadığım kötü şeyleri unutmam gerektiğini düşündüm.(bunun konusu var merak edenler profilimden bakabilir) sonrada aklıma böyle bir konu açmak geldi. işte bugün böyle geçti

etrafımda konuşabilecek biri yok böyle kağıt kalem alıp günlük tutmayıda sevmem. bu kolayıma geldi açıkcası
    belki benimle beraber bu konuda 15 gün boyunca yaptıklarını yazacak birileri daha vardır.

NOT: kendi kendini yavaş yavaş tüketen biriyim. direk notu okuduysanız 30 sn kaybınızdan dolayı kusuruma bakmayın.
    quote:

Özür dilerim

• bugün sabah ezanında uyandım. artık rüya görmek istemiyorum, iyi veya kötü. bugünde farklı birşey yapmadım önceki güne nazaran daha az yemek yedim, malumdur biraz kiloluyum. akşama kadar yine evde ve pc başındaydım akşamda yemeği yedikten sonra biraz sakin bir şekilde kafa dinlemek istedim. bir arkadaşım mesaj attı derdini anlattı. hayatta tek derdi kendisinin var sanıyordu ona moral vermem gerekiyordu ve moral verdim. anladığım kadarıyla oda zor günler geçiriyor, inşallah kendisini toparlar.

@yok kişi, arkadaş ? 5-6 yıl önce vardı onlarında bazıları evlendi bazıları şehir dışına çıktı. herşeyden kendimi soyutladım yok arkadaş falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.