Arkadaşlar bendeniz EYT'den emekli ŞOK çalışanı olarak günlük kazancımı hesap ettim ve 1.330 TL olarak tespit ettim bu rakamı 30 günle çarparsak ortalama 39.900 TL yapıyor, Emekli maaşıım 16.500 TL, bu tutarı toplam tutardan çıkarırsak ŞOK marketlerinden her şey dahil ortalama 23.400 TL maaş alıyorum, sizce bu gelirim İstanbul için iyi bir gelir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GÜNLÜK KAZANCINIZ NE KADAR ?
-
-
İyi değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin ne kadar ?
Yirmiüçbindörtüz türk lirası bekar adam maaşı olup, çocuklu aile için çerez parası gibidir ama bu yaştan sonra senin için başka çare yoğ gibi...
-
İkibin
EYT nekine?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maaş her şey dahil 25k ancak yatırımlarımı soracak olursanız bazen 1-2 gecede 2000-4000 dolar kazanıp kaybettiğim oluyor ortalama 1000 dolar civarı üzerine koyduğu oluyor.
Yakın bir zamanda 3000-2000 dolarlar bile ufak sayılardan ibaret olacak.
-
Hocam müzisyenim günlük yevmiye alıyorum, şuan için 5 yün çalışıyorum ve günlere göre yevmiyem 1500-2000-1500-2500-4000-3000. Aylak 50.000 civarı yapıyor ama ucu ucuna yetiyor Bursa' da, bir de düğünlerde falan orta parası geliyor yine iyi kötü aylık 15000. Civarı , evimde kira değil ama yine de zor yetiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
0 TL. Öğrenciyim aç karnına okul okuyorum.
-
Altcoin rallisinin geleceğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsun hocam ? Yüksek olasılıkla gelecek fakat ABD resesyona girme ihtimali de var. Ya da beklenmedik bir durum da olabilir. %100 bu ralli gelecek şeklinde mi yatırım yapıyorsun yoksa gelmezse ihtimalini de düşünüp ona göre B planın var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 19 Haziran 2024; 14:23:34 > -
Altcoin rallisi olacaktır. Şu an piyasaya tamamen operasyon çekiliyor. Milletin elinden alt coinleri ucuza topluyorlar. Eth ve BTC'nin çok yükseleceği izlenimini veriyorlar.
Ancak BTC 5x-10x yaparsa eth 50-20x yapar. Alt coinler ise 100x-1000x yapar veya daha fazla.
Kimseye bedava mal vermezler.
ABD zaten parayı bastıktan sonra resesyona girebilir bu uzun vade üzerinde olacaktır çünkü çok fazla para bastılar ve kendi paralarına artık kimsenin güveni kalmadı. Rusya-Ukrayna savaşında gördük adamlar sırf birisi Rus diye kendi ülkelerinde olan yatırımcıların paralarına el koydular, ileride birgün Çin veya Avrupa ülkeleri diyebilir abi bu adamlarla ters düşsek aynı şeyi bize yaparlar diyebilirler ki haklı bir serzeniş.
Dolara insanlar güvenmiyor, dolara normalde para girişi olması gerekir ama olmuyor FED ne kadar kendini yırtarsa yırtsın kimse dolara para koymak istemiyor veriler ne kadar güzel gelirse gelsin Amerika kendi imajını kendisi çizmiştir.
Bu dediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Kripto paralar Dünyanın en volatil borsasıdır. Buraya yatırım yapacak kişiler kendi risklerini kendisi belirler ve her zaman her şeyi kaybetme ihtimali vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 19 Haziran 2024; 15:5:47 >
-
Kardeş konumu iyi oku, emekli maaşımda var
Emeklikikte yaşa takılanlar
Çok komiksin, ailen belli bir harçlık veriyordur
Bekarmısın ?
Ayda 1000lira bile harcamıyorum.
Yemek ve içecek ihtiyacıını nasıl karşılıyorsun ?
Suyu musluktan içiyorum, yemek olarak bulgur, şehriye, pirinç yiyorum kahvaltı yok. Ayda 60 lira civarı kahve harcamam var içecek olarak kahve içiyorum. Arada yumurta ve elma yiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ne kadar özledin sorusuna romantik cevap
- en iyi otobüs firması
- sağ yanak seğirmesi
- karnımın içinde sanki bişey oynuyor
- alkol sonrası kusmaya ne iyi gelir
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X