< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GÜNLÜK KAZANCINIZ NE KADAR ? (2. sayfa)
-
-
Anladım hocam yani özetle ben geleceğini düşünüyorum,gelmezse de bunu göze aldım diyorsun.Ben de geleceğini düşünüyorum ama kimse bunun %100 olduğunu söyleyemez. %1 gelmeme ihtimalini ve gelmediği durumdaki oluşacak maddi durumu da göz önünde bulundurmak gerektiğini düşünüyorum.
Uzun vadede ben de kripto paraların geleceğini parlak görüyorum, BTC ve ETH'ye para yatırırken içim rahat düşseler bile geri yükselirler fakat her gün yüzlerce altcoin çıktığı için çoğu altcoin piyasada tutunamayacak. O yüzden ters durumlar yaşanması durumunda altcoinler ciddi kayıplar da doğurabilir.Ralli başlamadan resesyona girebilme ihtimali de var. O yüzden ben %20 ya da %30 oranında altcoinlerde olacağım.
-
Btc dominasyonu boşaltsın bak neler oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam diyelim ki ralli başladı çok yüksek kar elde ettin. Ayıya girmeden parayı çekmen lazım. Nerede çekmeyi düşünüyorsun ? Şu olursa parayı çekicem dediğin bir miktar ya da takip ettiğin bir grafik, gösterge var mı ?
-
Hedefimde olan bir tane coin eğer 3 sıfır silerse yavaş yavaş çıkmaya başlayacağım.
Diğerleri için ise duruma göre bakacağım. Aldığım coinlerin bazılari bitcoine paralel giderken bazıları umursamıyor herkes düşerken çıkıyor, herkes çıkarkaken köşede amuda kalkıyor.
Piyasayı ben zamanlamam. Piyasayı zamanlayanlar kaybeder.
Sadece tek satmayacağım ethereum olacak belki biraz bitcoin alırım onları 15 sene saklarım.
Mega boğaya girdiğimizde gökten para yağacak ancak herkes orayı göremeyecek. Umarım planlarım tutarda zamanımı para kazanmak için değil paranın benim için para kazanmasını sağlarım. Zaman bana kalır.
2025-2026'ya kadar satış yok bende. Küplerimi doldurup her şeye yeniden yeni bir hayata başlamak istiyorum.
Aile kurma, ev alma, araba alma ve şirket kurma planlarım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 19 Haziran 2024; 16:13:50 >
1.5 askeri hiç mutlu değilim özel sektörden nefret ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de finansal özgürlüğü hedefliyorum hocam, bakalım. %50 BTC,ETH %30 nakit %20 altcoinler şeklinde planladım portföyü. Kaotik bir düşüş olursa ekleme yapabilmek için %30 ayırdım.
-
Normalde btc ve eth giderdim bende ancak burada ben high risk high reward mantığı ile yatırımımı yaptım.
Paramın sadece %15 civarı eth diğerleri altlarda.
Ha güvenilecek en iyi liman tabii ki bana göre eth ve btc ama para lazım bana. Yokuş çıkamayan golf 1 milyon olmuş 1.0 motor.
En kötü depreme dayanıksız çöp evler 5 milyon.
Evlilik desen kız zaten sana sevr antlaşması imzalatıyor bu devirde.
Yani btc veya ethnin bana vereceği çok büyük bir para yok. Ha keşke 1 milyon üzeri param olsa gider ethye basardım o ayrı 😁
Anladım hocam, benim yatırdığım miktar biraz yüksek.O yüzden en kötü ihtimali de düşünmem gerekiyor
-
bu hıyar bile bu kadar kazanıyor vay be
-
bu hıyarda akıl ne gezer
şansa bala işleri yolunda gitmiş
-
Yok hocam evliyim 2 çocuğum var.
Babası olmasa o eline geçen para kendine bile yetmez. Bildiğim kadarıyla babası vaktinde çok şey kazanmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Babamla benim hesabımız ayrı, yani babamdan nakdi yardım almıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah bağışlasın kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimi
Hasılat 20 bin
Ne hasılatı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X