Şimdi Ara

günlük 25 krş. veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yapacağınız görevin içeriğine göre günlük 20 kuruş ya da 25 kuruş veriyorum ki zaten ikisi arasında pek uğraştırıcı bir fark yok 0.25 olanı tercih edersiniz diye düşünüyorum. sizlere günlük yapacağınız çok basit işlemler karşılığında bizzat kendi tarafımdan ödeme yapılacaktır. Ödemeleriniz isterseniz günlük direk ödeyebilirim isterseniz bir hafta 10 gün birikir öyle ödeyebilirim hiç farketmez size bağlı. Kayıt olduğunuz sistemde yapacağınız işlemler karşılığında sistem içerisinde de zaten kazanacaksınız günlük en az bi 0.1-0.15 euro kadar o da cabası. yani bu size totalde günlük 50-60 kuruş civarı kazanç yapar bence kötü değil. Gireceğiniz sistemle alakalı olarak girdiğiniz gün önemli olduğu için bu ayın 20 sine kadar bana ulaşmanız lazım çünkü ben 1 ay boyuca ödeme yapacağım o trihten sonra kayıt olursanız ben yine öderim fakat siz gün kaybetmiş olursunuz atıyorum 25 inde kaydoldunuz 5 günlük bi kaybınız olur kalan 25 günde yaptıklarınız için yine öderim. neyse detayları ilgilenen arkadaşlarla özelde konuşalım teklifim bu ilgilenen arkadaşları inboxa bekliyorum
    Yapmanız gerkenler gerçekten çok basit ve herhangi bir bedel ödemeniz gerekmiyor!

• aga bu nedir ?
  • mchl0154 M kullanıcısına yanıt
    PTS sisteminin uzun soluklu versiyonu diyebiliriz. PTS de sadece kayıt için 20-25-50 krş vs veriyorlar ben ise 1 ay boyunca günlük sabit işlemler karşılığında veriyorum bu gibi sistemler epey mevc @mchl0154 ut ilgililenenleri de inboxa bekliyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.