Şimdi Ara

Günlük 30 Liraya garsonluk yapayım mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz işçi çalıştırıyoruz.Günlük 120 lira.30 ne yav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 8 saat, haftada 1 gün tatil 1300 lira. 3 sene önce 30-40 liraya çalıştırıyorlardı. Umarım trollsündür
  • yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 45 de hayır derse 40 felan de. pazarlık yap.
    şöyle bir manipülasyon tekniğide var. çok uçuk bir rakam iste. bu durumda 50 lira iste adamdan başta. muhtemelen baya bir sert yaklaşacaktır. sonrasında rakamı düşür bunu 40 yapalımmı abi de muhtemelen kabul edecektir. etmiyorsa zaten o adamdan başka bir şey çıkmaz arkadaşım
  • gel bizim eczanede çalış

• marketlerdeki o sucuk falan pisirp tatmak istermsiiniz diyenler bile bi kac saat calisip 50-60 tl alip gidiyor. 12 saat 30 tl kolelik. calisma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaLonG

Günde 8 saat, haftada 1 gün tatil 1300 lira. 3 sene önce 30-40 liraya çalıştırıyorlardı. Umarım trollsündür

Yok valla troll değilim kardeşim..

• 30Tlye 12 saat nedir hocam? Spartacus görse bileklerini keser.
  • iyi yerde garsonlar 3.500 lira alıyor.Hemde 10 saat. 2 saatte mola var aralarda
  • Şikayet et ceza alsınlar asgari ücret altı-sigorta yok-8 saatten fazla resmen seni sömürmeye çalışıyorlar sağlam ceza alırlar.45-50 den aşağı kabul etme çalışacaksanda 30 liradan işçi bulamayınca bir süre sonra mecbur arttırmak zorunda kalacaktır.
  • Ben çalıştım 3 gün dayanabildim 9 dan 9 a 30 tl spor salonuna gidiyordum gidemedim eve 9 da gel yemek yap ye saat 1 oluyo uyu kalk aynı şekil devam.
    Bunu kaldıracak kişi 30 tl ye bulamazsın 40 45 verirlerse 12 saate ozaman devam ederdim iyi para verceği için yorulmana değerdi ama 30 tl ye o işler çekilmez!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabiliter

quote:

Orijinalden alıntı: Strawberry Swing

?

Isiklarda su sat daha mantikli

• Günlük 30 Liraya 12 Saat boyunca ömründen bir başkasına vereceksin kendine köle olmayı yakıştırıyor musun? Biz Ameleye günde 2 saat çalıştıkları için 100 lira ücret veriyoruz. millet sömürgeci olmuş
  • stabiliter S kullanıcısına yanıt
    Kapitalizime yenik düşme gerekirse çalışma telefonunu sat ama düşme.
  • Benden şuan haber bekliyorlar ne diyeyim beyler paraya tabi ihtiyacım var ama 12-13 saat 30lira ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.