Şimdi Ara

Günlük 30 Liraya garsonluk yapayım mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence çalışma, verdikleri para çok düşük. Başka bir iş bulamıyorsan, para da lazımsa durma tabi.

Bana sorarsan don, atlet al pazarlarda sat. Daha fazla para kazanırsın. Ciddiyim.
  • La dershane gitme ac youtube izle hepsi var.Dershaneler bosa para ve zaman kaybidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 saate 30 liramı ? Sakın ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

La dershane gitme ac youtube izle hepsi var.Dershaneler bosa para ve zaman kaybidir.

Hocam o başka konu ama hoca şart , geçen sene hep youtubeden izledim YGS hadi tamam ama LYS de canlı hoca şart.
    Denemeler oluyor , ortam oluyor evde dört duvar arasında hazırlanmak zor...

• Vakit öldürmek için çalış,
    Kardeşim haftada 2 gün bir arkadaşına yardım etmek için gidiyordu. Öğrenci ikiside sırf mahallelerinde kafe de vakit öldürmek için gidip çalışıyorlardı.
    Paranın pek bir önemi yoksa git çalış ne kaybedersin.
    yol paran yoksa başkada bir şey bulamadıysan hiç yoktan basit iştir gider yaparsın vakit geçer.
  • Hayır

• abi şunu 45 ₺ yapalım de

çok naz yaparsa 40 ₺ ye düşür bir yokla bakalım belki fikri değişir
  • 30/12=2.5 TL = 0.8$

Satte 2.5 tl 0.8 dolar kazanacaksın. çok az bi miktar ama evde boş oturmaktansa git çalış tabikide...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 lirayı kabul edenleri buldukları sürece sömürmeye devam edicekler
  • 2 yıl önce 8 saat komilik yapıyordum 30 TL'ye, komi olmak garsonlara göre çok daha kolay bana göre.
  • Bizim arkadaş çiğ köftecide çalışıyo.Tek yaptığı çiğ köfte dürüm yapıp vermek ve çıkarkende yerleri paspaslayıp çıkmak o bile 40 TL alıyo.Müşteri olmadığında da ayaklarını uzatıp oturuyo.Ayrıca Ankara'nın merkezinde bile değiliz 15-20 bin nüfuslu bi yerdeyiz.30 liraya 12 saat garsonluk yapılmaz
  • Güncel dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Strawberry Swing

?

• Nereye dom

• stabiliter S kullanıcısına yanıt
    günlük 12 saat = askeri ücret bile değil (sigorta filanda yoktur)= kölelik
  • Calisma. Ben bir sene bu fiyatlara garsonluk yaptım.cebimde kalan parada olmadi.anca hayatımdan bir seneyi harcadim.bence kitap oku,ders çalış ama bu köleliği yapma

• İhtiyacın varsa bile çalışma. Şaka mı lan bu? 12 saat çalışıyorsun, aylık 600 tl ediyor. Asgari ücretin yarısı bile değil. Ki millet 12 saat çalışıp 1.300 tl yi bile zor kabul ediyorken, 12 saat çalışıp 600 tl almak affedersin ama aptallıktır. Beynini kullan iş mi yok? tekstilde çalışsan bile daha karlısın.
  • Knk benım yazlıkda oranın yerlisi olan arkadaşım şu çubukta patates varya 6 saat oturuyor orda sadece patates soyuyor makineyle sonra yağda kızartıp veriyo sonra oturuyo başka yaptığı bir şey yok 30 lira alıyo seninki daha yorucu 6 saat fazla inan değmez ygs çalış dershaneye kadar

• Nerdeyse herkes çalışma diyor arkadaşlar bu yazım boş geçti , seneye birşeyler yapmak istiyorum özelliklede birşeyler satmak fikri olan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.