Şimdi Ara

Günlük + 500 Sayfa (Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirketimizde muhasebe bölümü de dahil 6 adet XEROX Phaser 3117 mevcut. Günlük ortalama bazen aşıyor elbette bazen hiç olmuyor ama 500 adet çıktı alınıyor.
    Hepsi siyah-beyaz ...

Bu yazıcı modellerine uygun veya biraz üst segment, kartuş konusunda da sıkıntı çıkarmayacak önerilerinizi bekliyorum.

Lütfen bu konu benim için biraz önemli ...

Teşekkürler

• cevap için takip.
  • her birinden mi yoksa hepsinden mi günlük 500 sayfa alınıyor?
  • 2. el temiz hp laserjet 4250n (dakikada 43 sayfa baskı) veya 4350n (dakikada 52 sayfa baskı) modellerinden bulabilirseniz onlardan alın derim. kullandığınız 10 tane xerox a tek başına kafa tutar daha yokmu der standart toneri 10.000 sayfa yüksek kapasiteli toneri 20.000 sayfa basar. toner dolum sıkıntısı yoktur ve dolumu ekonomiktir. özellikle pdf formatındaki dökümanların baskı hızını etkileyen ramı yüksektir, 4250n modelinde 64 mb, 4350n modelinde 80 mb ram bulunur. network kartı vardır network ortamında kullanılabilir. aylık baskı kapasitesi 100.000 sayfadır. fuser ömrü 1.000.000 dur. yer imkanı kısıtlımı bilmiyorum boyut olarak xerox 3117 nin 2 katı büyüklüğündedir. tanıdık yazıcı servisiniz varsa bu bilgileri teyit edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool111 -- 9 Nisan 2013; 23:50:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.