Şimdi Ara

Günlük giyilebilecek ayakkabı tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu nasıl konudur arkadaş biri diyor adidas ,nike giyen kekolardan değilim.Diğeri diyor sahte adidas sahte nike giyen kekolarla aynı kefeye koyuyor bizi.Gerçekten hiç yakıştıramadım beyler insanları cidden kıyafetine göre mi değerlendiriyorsunuz ayıp yani herkesin 500 tl bütçesi olmak zorunda değil 100 tl bile bütçesi olmayabilir gayet normal bir durum adamın parası yoksa sahte ayakkabı giyiyorsa keko mu oluyor bence insanları kıyafetlerine göre değil davranışlarına ve düşüncelerine göre değerlendirirseniz daha doğru yapmış olursunuz.Bunlar kendi düşüncelerim tabi.Buradan sonra söyleyeceklerim herkes için geçerli değil forumun şuan ki yaş ortalamasına bakarsak çoğu lise üniversite çağında kişilerden oluşuyor ve çoğu ailesinin verdiği parayla geçiniyor bende dahil.Şimdi benim babamın durumu iyi diye ben orjinal ayakkabı giyiyorum başka birinin böyle durumu yok diye sahtesini giyiyor keko mu oluyor şimdi o babası aynı durumu sağlayamamış olablir hatta babası vefat etmiş olabilir hem çalışıp hem okumaya çalışıyor olabilir.
    Not:Adidas ve nike ın da günlük giyilebilecek modelleri var
    İlla giymem diyorsan buna bir bak:http://www.boyner.com.tr/urun/greyder-casual-ayakkabi-1610549-519037103-500201-509.html

• bu forumdaki beyin sayısı 3 ü 5 i geçmez.
  • Defacto'dan 25 liraya çok güzel sade düz taban bi ayakkabı aldım geçen. Adam 500 diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Defacto'dan 25 liraya çok güzel sade düz taban bi ayakkabı aldım geçen. Adam 500 diyor

Güle güle giy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Defacto'dan 25 liraya çok güzel sade düz taban bi ayakkabı aldım geçen. Adam 500 diyor

Güle güle giy.

Teşekkürler. Para tabii ki senin paran ama bir ayakkabıya neden 500 lira bütçe ayırdığını sorabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacoste

Hatta Web sitesinden alın, taksit yaparsınız. Mağazadan teslim/ değişim vs; hakkınız var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Güle güle giy.

Teşekkürler. Para tabii ki senin paran ama bir ayakkabıya neden 500 lira bütçe ayırdığını sorabilir miyim?

Hocam ben bi ayakkabı alınca ayağım rahat ediyorsa yıpranana kadar giyerim. Bir de ayaklarım sorunlu zaten düz tabanım ve dışa basıyorum. O yüzden her ayakkabıyla rahat edemiyorum. Benim gibi ayakları olanlara tommy öneririm 3 ayakkabısını kullandım 2sini halen giyiyorum oldukça rahatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: herkesebendencay

Lacoste

Hatta Web sitesinden alın, taksit yaparsınız. Mağazadan teslim/ değişim vs; hakkınız var.

Teşekkürler yorumunuz için ben de üstte linkini attığım Lacoste'u beğendim.
  • Kıskananlar gelmiş
    Kardeşim fred perry vazgeçilmezimdir ama lacoste vans timberland da güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega

Kıskananlar gelmiş

Hocam ben de okul pantolonu ile uyumlu olsun diye kahverengi bir modelini aldım fred perry'nin. Bir de siyah bir ayakkabı almak istiyorum kotlarla giymek için.

Memnun musunuz fred perry'den rahatlığı vs?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omega

Kıskananlar gelmiş

Hocam ben de okul pantolonu ile uyumlu olsun diye kahverengi bir modelini aldım fred perry'nin. Bir de siyah bir ayakkabı almak istiyorum kotlarla giymek için.

Memnun musunuz fred perry'den rahatlığı vs?

herkesin tercihi hocamben rahatım açıkcası bence görünüş olarakda güzeller
  • New Balance modellerine bakabilirsin. 1 kez al bir daha vazgeçmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

New Balance modellerine bakabilirsin. 1 kez al bir daha vazgeçmezsin.

New Balance'lar pek ilgimi çekmiyorum ama mesajınız için teşekkürler.
  • Siyah veyaz beyaz deri common projects olur kıyafetine.
    İndirimde yakalarsan 600₺ civarı bulursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana anca airmax 90 gider ha spor ayakkabi istemiyosan butcende 500 liraysa ustune 1500 lira daha koy maison martin margiela nin yada balenciaga nin guzel ayakkabilari var

Kucuk bi not duseyim, lacoste tommy fredperry ralph lauren gibi giyim odakli markalarin ayakkabilardan hayir gelmez rahat olmuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trill Sammy -- 1 Eylül 2015; 22:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.