Şimdi Ara

Günlük giyilebilecek ayakkabı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alışverişe giderken ya da arkadaşlarımla dışarı çıktığımda giyebileceğim rahat ve şık bir ayakkabı arıyorum bütçe 500 lira diyelim.

Not: Adidas veya Nike önermeyin keko değilim.

Edit: Çoğunlukla siyah super skinny kot pantolon giyerim kışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 1 Eylül 2015; 17:16:09 >

• 500 lira paran var hangi ayakkabıyı alim diye bizemi soruyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

500 lira paran var hangi ayakkabıyı alim diye bizemi soruyon

Ben bir kişiyim bir beynim var. Konu Dışı'na günde on binlerce kişi giriyor onların da fikrini almak istedim. Forumlar da zaten bunun için yok mu?
  • Tommy,lacoste,diesel

• vans diyorum başka bir şey demiyorum. kaykaycı ayakkabısı olarak da geçiyor. yaz kış giyebilirsin. inanılmaz rahat ve kaliteli.
  • Mesajınız için teşekkürler müsait olduğunuzda birkaç model atabilir misiniz?
  • Nike ve Adidasa keko ayakkabısı demiş Kekoların aldığı çakma nike ve adidas neyin kafasındasın la ? Aklın sıra hava atacan. Yok 500 tl butce var adidas veya nike olmasin keko degilim ayakları falan . Yazık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz ayakkabı tavsiyesi..
    13 yıl önce açıldı
    3 Mevsim Motosiklet Mont Önerisi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın siyah süper skinny giyiyor. Allah bilir *****. Vurmak kelimesini sansürlemek zorundayım. Zamanında 7 gün yemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: guzellerguzeli

vans diyorum başka bir şey demiyorum. kaykaycı ayakkabısı olarak da geçiyor. yaz kış giyebilirsin. inanılmaz rahat ve kaliteli.

Kız mısınız? Ben kızlardan başka hiç bir şeye yakıştırmıyorum Vansleri.

Dostum sen yine de Vanslere bir bak ama beğeneceğini sanmıyorum altı biraz kalın siyah temalı bilek kısmında ki ağzı biraz geniş bence sevmezsin. Adamın ciddiyetini bozuyor.

Tommy'lere bir bak derim. Lacoste'ta da güzel ayakkabılar var ama fiyatları tuzlu olabiliyor.

Netten biraz araştır ssleri bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 1 Eylül 2015; 17:35:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Günlük giyilebilecek ayakkabı tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Pollyannaa

Nike ve Adidasa keko ayakkabısı demiş Kekoların aldığı çakma nike ve adidas neyin kafasındasın la ? Aklın sıra hava atacan. Yok 500 tl butce var adidas veya nike olmasin keko degilim ayakları falan . Yazık

Ne ben buradaki insanları tanırım ne onlar beni tanır. Niye hava atmak gibi bir amacım olsun. Millet sokakta bir tane Booker DeWitt var bizim forumda çok havalı diye mi konuşacaklar. Herkes bütçesi neyse ona göre giyinir.

Ben şu şekil giyinirim. Şu bayan şu şekil giyinir. Şu şekil giyinir.

Bana göre spor ayakkabı sadece spor yaparken giyilir. Yıllardır dışarıda Nike'dır Adidas'dır giymiyorum. Tabi bu benim düşüncem. Herkes istediğini giyer.

3 yıldır Tommy giyiyorum oldukça rahatlar. Bu sene de Fred Perry aldım değişiklik olsun diye ama kahverengi. Ben bir de siyah tonlarında ayakkabı almak istiyorum siyah kotun altına giymek için. Konuyu da bunun için açtım.

• Bordo vans iyi gider siyahin altina

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Adidas ayakkabı giyiyorum ben keko muyum şimdi ?

• http://www.deriden.com.tr/s34177--supra--society-ii-p8860

Kendim giyiyorum. Hem cok rahat hem super skıny kotla harıka oluyor. Butcen 500 tlmiş bence bunu al. Artan paraylada bıtane jordan al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @xMyth

Dostum yazdıgın mesaj gozukmuyor bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Pollyannaa

Adidas ayakkabı giyiyorum ben keko muyum şimdi ?

Ayna Karşısında ss at ayakkabıyı nasıl kombinliyorsun görelim sonra keko musun değil misin tartışırız?

Adidas ve Nike'ı spor haricinde giymek benimde tuhafıma gidiyor. Adam kotun altına Adidas Torsion giyebiliyor ama ben hayatta giyemem daha beyefendi takılıyorum. Ama tercihler kişinin kendi seçimidir, insanlarda yaptığınız seçimler sonucu sizi eleştirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 1 Eylül 2015; 18:02:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana göre ucuz ama pek duyulmamıçş Scooterın ayakkabıları hem ucuz hem rahat. Botlarından tek damla su geçmez(waterlightlardan) Günlük ayakkabıları rahattır. Ama ben 400-500 TL basıp markacıyım dersen bir şey diyemem tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 1 Eylül 2015; 17:45:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

http://www.deriden.com.tr/s34177--supra--society-ii-p8860

Kendim giyiyorum. Hem cok rahat hem super skıny kotla harıka oluyor. Butcen 500 tlmiş bence bunu al. Artan paraylada bıtane jordan al.

Bu nedir yav

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/spor/spor-ayakkabilar/00015001274513/Adidas*Neo*DSET*M*Sneaker.prod?r=5&c=3&filter_brand=adidas_neo_label&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=spor/spor-ayakkabilar Buyur bundan giyiyorum kot pantalon giyerim keko muyum var mı böyle saçma genelleme ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.