Şimdi Ara

Kışlık ucuza giyim önerileri (mont, kaban, polar vb)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu sene Ankara'ya taşınmış bir Adanalı olarak kış çok gözümü korkutuyor (şu andaki sıcaklık bile Adana'da Aralıkta anca olur düşünün).
    Adana'da kullandığım kışlıklar muhtemelen hiçbir işime yaramayacak, özellikle varsa Ankara içinde yoksa mağaza veya web sitesi bazında kışlık alışverişimi en uyguna yapabileceğim yerler neresi?
    Kendi araştırmalarıma göre Ankara'da Ümitköy tarafında bir sosyete pazarı varmış ucuza bulabilirsin dedier ayrıca f/p oranında Decathlon iyi gibi duruyor. Bu konuyla birlikte kışlık giyim için de bir bilgi alışverinde bulunmuş oluruz. Tavsiyede bulunacak herkese şimdiden teşekkürler.

• Güncel
  • decathlon iyidir bütçeye göre orta/iyi/çok iyi kalitede ürünleri vardır. ürünleri önce netten inceleyin, kullanıcı yorumları ve resimlerine bakın mutlaka. açıklamalar kısmında su geçirmezlik seviyesi, rüzgar geçirmezlik seviyesi, kullanım alanı, kullanılabilir sıcaklık aralıkları vs... gayet teknik bir şekilde açıklanıyor. kendi markası quechuanın polarları montları gayet iyidir. şu mont takımı efsanedir en son 189 liraydı ama ekonomi sağolsun zamlanmış maalesef

DECATHLON
    Trekking - RAINWARM 100 YAĞMURLUK
    https://www.decathlon.com.tr/rainwarm100-yamurluk-id_8343503.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler bunu ben de gördüm, sanırım decathlon olacak seçimim.
  • Arkadaşlar güncel
  • hocam botlar için ana konu vardı bulamadım şimdi
  • Belki birilerinin işine yarar diye bir güncelleme koyayım buraya. Decathlondan spor içliği aldım (şu kolsuz ve hava geçirenlerden) aynı şekilde yine Decathlondan polar ve 3 in 1 olan montlardan aldım ve geçtiğimiz kışı çok iyi bir şekilde atlattım. İçlik kolsuz olduğu için istediğiniz gibi gömlek giyip kapalı ortamlarda vs kolunu kıvırsanız da rahatsız etmiyor sıkmıyor aynı zamanda terletmiyor ve hava alıyor. Montu ise 4 gün üst üste yağmurda full işim dışarıdayken kullandım ve bir damla bile su geçirmedi hatta Şubatta Paris ve Amsterdam'a gittim orada da aynı şekilde çok soğuk olmasına rağmen beni çok iyi idare etti. Polardan 2-3 tane aldım farklı renklerde kullanmalık gerçekten çok sıcak tutuyor ve günlük kullanıma da çok uygun. Aşağıya da link bırakıyorum;

Mont:

İçlik (Bunun sıfır kolsuz olanı ama sitede bulamadım, aynı marka aynı tip yoksa) :

Bir de kışlık eldiven aldım ancak ondan bunlar kadar verim alamadım, soğuğu bir nebze kesse de o kadar iyi gelmedi bana. Bu mesajı görüp de güzel bir kışlık günlük kullanıma uygun eldiven önerisi veren olursa alabilirim arkadaşlar. Aynı zamanda bere önerilerine de açığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mont/Kaban Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    3 Mevsim Motosiklet Mont Önerisi?
    geçen yıl önce açıldı
    Mont önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.