Şimdi Ara

Mont/Kaban Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
9.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bi tık ucuz bişey bakıyorum bende konu takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaaaaay zenginiz.

Yazın 150 e alacağın montlar şimdi 300 400 olmuştur.

http://m.n11.com/jack-jones-parka-jcohollow-12109488-syr-P129565867?cid=604001&gclid=CK3O1-bS0NACFbgy0wod1TQAng&gclsrc=aw.ds

220e aldım bunun siyahını. Başka sitede farkli renk ve bedenini bulursun. Boynerde felan var zaten.

Çok memnunum hayatta üşütmez, yağmur tutmuyor üstü. Üstüne giy 30 saniye sonra isinirsin. Bana göre şık bir mont

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    boynerde sürekli 750 ye 250 indirim falan oluyor öyle alsam 700 lük mont 500 e gelir yada 400 e mont 350 ye air max yada bot falan alırım

hocam bu jack jones'leri öneriyor musun güzel modelleri var ama jj ye mont konusunda çok güvenemiyorum kalitesi falan nasıl
    mavi den almıştım bi kere 250 ye o kadar para verip parka aldım lcw den beter çıkmıştı fermuarı bozulup duruyordu çıldırtmıştı beni
    jj de mavi ayarında bi marka olduğu için çok yanaşmak istemiyorum.

Not:mavi nin sadece montlarını beğenmiyorum kot olarak en beğendiğim marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J3englames -- 30 Kasım 2016; 17:13:13 >
  • Outdoor markalara bakın bence o fiyata giyim mağazalarından almak pek doğru olur mu tartışılır . The north face , Columbia , Salomon gibi markalara bakın hem farklıdır hemde -10da bile ısıtır malzemesi kalitelidir vs vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    coulombia bu sene çok pahalı olmuş 1200-1300 e kadar çıkıyor almam mümkün değil.
    The north face ler ise 500-800 e güzel modelleri bulunuyor 750 ye 250 kampanyası ile iyi fiyata alabilirim
  • 120 liraya mont alıyorum 3 yıl uşumeden geziyorum niye bu kadar kasiyosunuz ki siz yazık değil mi paraniza

The bomb has been planted

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kot pantolon bedeni hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Mont önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir DH klasiği olarak..

Mont/Kaban Önerisi
  • 120 ye güzel mont kaban varsa alırız kardeş
  • J3englames kullanıcısına yanıt
    Arayan bulur kardesss

• Morhipodan Jack Jonesin montunu almıştım geçen sene 106 Tlye müthiş birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütce 400 se iyi bişey arıyosun demekki...kip cacharel avva pierre cardin altınyıldıza bak derim...250 den baslıyo fiyatları aradığını mutlaka bulursun aralarında ve ince olanınıda alsanda kaz tüylü oluyo üsütmüyo adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Vaaaaay zenginiz.

http://m.n11.com/jack-jones-parka-jcohollow-12109488-syr-P129565867?cid=604001&gclid=CK3O1-bS0NACFbgy0wod1TQAng&gclsrc=aw.ds

220e aldım bunun siyahını. Başka sitede farkli renk ve bedenini bulursun. Boynerde felan var zaten.

Çok memnunum hayatta üşütmez, yağmur tutmuyor üstü. Üstüne giy 30 saniye sonra isinirsin. Bana göre şık bir mont

bu montu alan maldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only Paranoia -- 1 Aralık 2016; 22:46:30 >

• git decathlondan al. hayvan gibi kalitei montlar hem de uygun fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Vaaaaay zenginiz.

bu montu alan maldır

• knka montu colombia'dan alacaksın
  • Adam 400 500 diyo bunlar columbia öneriyor.ilginçsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Find yourself and be that

Adam 400 500 diyo bunlar columbia öneriyor.ilginçsiniz

colombia'nın 500 tl'ye montu var tırrek kardeşim
  • http://www.hepsiburada.com/hatemoglu-erkek-kaztuyu-kaban-p-HBV000001MX1O

Tavsiye ederim. Kendime aldım. Gerçekten kaliteli ve hafif bir kaban. Kaz tüyü olması sebebiyle çok sıcak tutuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.