Şimdi Ara

Mont Tavsiyesi ( Jack Wolfskin Düşünüyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
16.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jack Wolfskin düşünüyorum fakat adam akıllı satan bi yer bulamadım çakma satan dolu yerler var istanbul bahçeşehirde oturuyorum inanılmaz soğuk oluyor jack wolfkin tarzı başka bişede olabilir tavsiyelerinizi alalım columbia da olabilir bu montları daha önce hiç kullanmadım gerçekten soğuğu hiç almıyormu ?

• Alsa 7000 metre irtifada giyilmezdı. Ama butcenı zorlar. Ha bu arada karaköyde bulabılırsın outdoor magazalarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 4 Aralık 2012; 11:05:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

Alsa 7000 metre irtifada giyilmezdı. Ama butcenı zorlar. Ha bu arada karaköyde bulabılırsın outdoor magazalarını.

peki the north face , columbia ve jack wolfskin arasında hangisini seçerdin ? aldığımda ölene kadar giyerim herhalde
  • The North Face tavsiye ederim ancak çok pahalı. Orjinalini İstanbul dan bulur musun bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Jack Wolfskin düşünüyorum fakat adam akıllı satan bi yer bulamadım çakma satan dolu yerler var istanbul bahçeşehirde oturuyorum inanılmaz soğuk oluyor jack wolfkin tarzı başka bişede olabilir tavsiyelerinizi alalım columbia da olabilir bu montları daha önce hiç kullanmadım gerçekten soğuğu hiç almıyormu ?

Columbia için Trendyol'u takip et derim
    iyi fiyat kırıyorlar
    Bende yağmurluğu var ve çok memnunum.

Jack Wolfskin de çok iyi ama çok pahalı
  • JackWolfskin guzel. Fiyati da orta seviye de, ancak The North Face'e bulasma cok ama cok pahali. Ancak cok kaliteli Arkadasin dedigi gibi Columbia icin trendyol'u takip edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 4 Aralık 2012; 11:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

quote:

Jack Wolfskin düşünüyorum fakat adam akıllı satan bi yer bulamadım çakma satan dolu yerler var istanbul bahçeşehirde oturuyorum inanılmaz soğuk oluyor jack wolfkin tarzı başka bişede olabilir tavsiyelerinizi alalım columbia da olabilir bu montları daha önce hiç kullanmadım gerçekten soğuğu hiç almıyormu ?

Columbia için Trendyol'u takip et derim
    iyi fiyat kırıyorlar
    Bende yağmurluğu var ve çok memnunum.

Jack Wolfskin de çok iyi ama çok pahalı

Columbia soğuk konusunda iyimidir hocam bahçeşehirde oturuyorum sabah 6.30 da çıkıyorum evden böyle bir soguk yok mavi'nin tüylü montu var oda bişeye yaramıyor bildiğin dağda yaşıyoruz arkadaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mont önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'da Columbia, Jack Wolfskin veya North Face giyilcek kadar soğuk olmuyor. Gereksiz yere para vericeksin o kadar.
  • H&M de kuş tüyüne benzer kabanlar var
    Ankarada geçen senenin o soğuğunda beni hiç üzmedi çok memnun kaldım
    şiddetle tavsiye ederim
    129 TL galiba
  • quote:

quote:

Alsa 7000 metre irtifada giyilmezdı. Ama butcenı zorlar. Ha bu arada karaköyde bulabılırsın outdoor magazalarını.

peki the north face , columbia ve jack wolfskin arasında hangisini seçerdin ? aldığımda ölene kadar giyerim herhalde

Butcen ne kadar bılmıyorum ama north face ve jack wolfskın ha dıyınce alınacak gıbı montlar degıl. Columbıa bıraz daha uygundur. Bu arada arkadasın dedıgı gıbı ıstanbulda bu montlar ter attırır adama.

• quote:

quote:

quote:

Butcen ne kadar bılmıyorum ama north face ve jack wolfskın ha dıyınce alınacak gıbı montlar degıl. Columbıa bıraz daha uygundur. Bu arada arkadasın dedıgı gıbı ıstanbulda bu montlar ter attırır adama.

ya bütçe çok fazla önemli değil sonuçta sağlığım bozuluyor bi sıcak bi soğuk eğer çok gerek yok diyorsanız hangi montlara bakmalıyım ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya bütçe çok fazla önemli değil sonuçta sağlığım bozuluyor bi sıcak bi soğuk eğer çok gerek yok diyorsanız hangi montlara bakmalıyım ?

O zaman Jack Wolfskinin 3 katmanlı montları var ben onları tavsiye ederim. İçinde bir katman polar oluyor, arada soft shell üzerinde de başka bir kat. Birbirinden bağımsız kullanılabiliyor hepsi.

şuradan bir göz at istersen

http://www.sportcity.com.tr/ERKEK,LA_3176-2_2.html

•  Mont Tavsiyesi ( Jack Wolfskin Düşünüyorum)

Mutlaka kaz tüyü al.
  • Bir arama yapayım dedim bir baktım konu açmıssınız. Bilgilerimi paylaşayım.

ben de bu aralar bir mont alıcam, İzmirdeyim ama işim gereği araziye de çıkıyorum. Dün Dağcı arkadasımla konustum kendisi North Face i öneriyor. Jack Wolfskin de çok iyi ama fiyatları çok pahalı. Bu 2 markadasn sonra gelir Columbia. Fiyatlara bakarsam ben Columbia alıcam. Bu arada North Face de denedim small ı hafif büyük geldi. Biliyorsunuz bu bedenler USA ye göre Netten alırsanız muhakkak gidip Outdoor mağazalarında deneyin. İzmirde Alsancak Talatpaşa Bulvarında Dağ Evi var, çalışanları çok iyidir tavsiye ederim. Evet gönlümdeki aslana gelince de şu;

http://www.sportcity.com.tr/14th-Peak-Erkek-Montu,PR-25280.html

bu monta hastayım ama 1 bin tl verecek gucum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Hide

The North Face tavsiye ederim ancak çok pahalı. Orjinalini İstanbul dan bulur musun bilmiyorum

ben marks & spencer' dan almıştım ceket tarzı bişeydi ama fazla kalın değil bu havalarda giyilmez.

kısacası marks & spencer'da bulabilirsinzi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean_Winchester -- 4 Aralık 2012; 20:09:38 >
  • BİLGİ:

İzmir Balçova Boynerde Jack Wolfskin mont denedim, iyiki denedim small beden giydiğim halde olmadı, netten sipariş edecektim.Denemeden almayın sakın, bedenleri büyük montlarının.
  • beylikdüzü taraflarında biyer vardı sportive mi neydi, satılıyor orada sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.