Şimdi Ara

GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
13
Favori
11.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzon maçına üst yaz geç bence riske girmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

İlk kuponun orani kac acaba disaridayim tek tek yazip bakamiyorum

dostum trabzon macı 2 olucak kuponun oranı 12.5 eger trabzona 02 çifteşans oynarsan oran 7.5 yapıyopor
  • kayserı takımı cok dandık gol atamaz dıyorum o yuzden ust yerıne 02 çs bıle uygundur
  • Evet arkadaşlar XtreemVİP de vermiş olduğum avrupa kuponum WON artık elimden geldiğince bazı kuponlarımı bu başlık altında sizler ile de paylaşmaya çalışacağım

@urqun
    not: urqun kardeşim malesef istediğim şekilde fazla kişi çıkmadığı için seni XtreemVİP grubumda misafir edemeyeceğim ama sende buradan arada vereceğim ücretsiz kuponlarım ile faydalanabilirsin aeo kib grşz BOL ŞANS arkadaşlar.

GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

hocam nacizane fikrim trabzon bu akşam kesinlikle kazanamaz,hafta içi avrupada deplasman galibiyeti alıp da dönüp yine deplasmanda kazanan türk takımı çok nadir çıkar.her neyse ben handikaplı kayseri galibiyeti oynadım 4.40 tempo oranından.bakalım ne olacak...

ffikirlerine saygı duyuyorum ama trabzonsporu yenmek hiç kolay bir şey değil hele bu kadar iyi bir çıkış yakalamışken

Kayserisporun eksikleri var ve gerçekten içerde dışarda inanılmaz kötü futbol oynuyorlar , linke tıklayıp ıncelermısın ??

http://istatistik.nesine.com/HeadToHead/Index.aspx?matchCode=622

4 haftada 2 kere yenilmişler zaten. nesi kolay değil? o verdiğin linkten gir bak bakalım dış saha istatistiklerine. dış sahada trabzon lig sonuncusu. 2 deplasmanda 2 mağlubiyet aldı. 5 gol yedi, deplasmanda golü yok. insanları yanlış yönlendirmeyin. kayseri'nin trabzonspor'dan daha fazla ihtiyacı var galibiyete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinduw -- 23 Eylül 2013; 14:42:14 >

• ihtiyacı olan değil , büyük olan kazanır trabzon asla yenilez burdayım mac sonunda
  • aslında normalde Pazartesi Günleri Kupon veya Maç vermiyorum genellikle Hafta Sonu endeksli kuponlar hazırladığım için ama olabileceğini düşündüğüm sonuçları kombine halinde sizlere sunuyorum ve kazanmanız dileği ile GOOD LUCK extra bet lerde aşağıdadır ve isterseniz eğer kombineye eklemiş olduğum Sundsvall - Varnamo: Üstü 2.5 maçını eğer aklınıza yatmaz ise çıkartın kimse laf yapmasın oynayıpta kupon yatarsa eğer lütfen

espanyol avrupaılar belki seçenek olarakta kornerler toplam 11.5 üstü deneyebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcteyze -- 23 Eylül 2013; 16:38:38 >

• kuponunu 2 ıncı mac ve espanyol macvı harıc cok begendım , ben 1.5 gol ustunu vermıyorum oranlar ınanılmaz dusuk turkıyedekı bahıs sıtelerınde.
    Uzun vadede kupon yapmak ısteyenler ıcın cok ıyı ve saglam bır kupon hazırladım , hazırlarken fixtür durumu takımların oyuncuları ve seyırcı baskısı ve en onemlısı oyun stıllerı baz alınarak yapılmıstır.Ben bu kupona garantı dıyorum ama mayıs ayını beklersenız parayı alırsınız....BOL SANSLAR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AllameKisi

Kardeş ins tutar

OYNADINMI DOSTUM ? NASIL BIR KUPON YAPTIN? PAYLASIRMISIN BAKALIM

İlk kuponu yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kuponunu 2 ıncı mac ve espanyol macvı harıc cok begendım , ben 1.5 gol ustunu vermıyorum oranlar ınanılmaz dusuk turkıyedekı bahıs sıtelerınde.
    Uzun vadede kupon yapmak ısteyenler ıcın cok ıyı ve saglam bır kupon hazırladım , hazırlarken fixtür durumu takımların oyuncuları ve seyırcı baskısı ve en onemlısı oyun stıllerı baz alınarak yapılmıstır.Ben bu kupona garantı dıyorum ama mayıs ayını beklersenız parayı alırsınız....BOL SANSLAR

eyv elbette 1.5 gol üstü maç oranları tr sitelerinde daha düşük 1.5 üstü seçenekleri avrupa kombineleri için daha uygun oluyor ben bu kuponda sadece Sundsvall maçı ve bir ihtimal belki söylediğin gibi espanyol maçı bir terslik olabilir. espanyol avrupacılar belki seçenek olarakta kornerler toplam 11.5 üstü deneyebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcteyze -- 23 Eylül 2013; 16:37:01 >

• oktay yaktın bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekirfrk

oktay yaktın bizi

kardesım nasıl yaktım bı soyle paylas bakalım ıcabına kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwolf899

Sen napmışsın öyle kardeş, yazık değil mi paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

kuponu hıc begenmedım cıden paraya yazık etmıssın olmayacak cok mac var burda ama sansın tutar belkı kardesım bol sanslar

• quote:

quote:

kuponuma güveniyorum

• quote:

quote:

quote:

kuponuma güveniyorum

keşke tutsun ama ilk maçtan yatabilir Honka maçından

• GUNUN EN BOMBA KUPONUDUR ÇALISILMIS ANALIZ EDILMIS BIR KUPONDUR !!
    OYNADIGIM KUPONU PAYLASIYORUM , DEGERLENDIRENLERE PARA KAZANDIRACAGINI DUSUNUYORUM
  • quote:

GUNUN EN BOMBA KUPONUDUR ÇALISILMIS ANALIZ EDILMIS BIR KUPONDUR !!
    OYNADIGIM KUPONU PAYLASIYORUM , DEGERLENDIRENLERE PARA KAZANDIRACAGINI DUSUNUYORUM

istermisin degerfors maçını patlatsınlar 1/2 gelsin :D

• quote:

bu kuponun tutma olasılığı fenerin şampiyon olma olasılığıyla aynı:D

• quote:

Hocam kuponları daha erken saatte paylaşabilmen mümkünmü? Malum herkes internet üzerinden oynamıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.