Bildirim
GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) (8. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
17 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
kayseri 2 fener handikap . bursa handikap chelsea var dedim . abi . -
hocam sen beni banka borçlarından kurtarıcan galiba
ama hala denk getiripte bir kuponuna oynayamadım.. -
tutan kuponu var 10 liraya 53 lira 5 katı, 3 maç
kendimde oynasam 1 maçtan yatıyorum hep zaten bu işi her zaman tutturan yoktur zaten imkansız..
o yüzden az az, ve mümkün olduğunca az maça oynamak lazım, 10 lirayı kademe kademe artırmak mesela..
o zaman kaybetsende cebinden 10 lira gitmiş olacak diğerini zaten kazanmışsın çünkü.
onun yaptığı kuponları kendiminkiyle karşılaştırıp fikir alabilirim, faydası olur. -
Şimdi arkadaslar benim yaptıgım kuponlar yoruma acık.Ben buraya butun program ıcınde yorum yaparım ancak bu yanıltıcı olur...
Benim normalde oyun stilim sistemdir ancak MİSLİ OLARAKTA 10 -20 orana kadar gercekten cıddı kuponlar tutturabılıyorum....
Ben illa bu maça oynayın buna oynamayın demıyorum , tahminlerimi ve olasılıkları foruma yazıyorum....
Gecenlerde Atl Bilbao Feyenord düelloasu vardı oynayanlar kazandı evet gol son dakıkada geldı ama kazandı 1,70 oran iddaa gıbı bır oyunda azımsanacak bır oran degıl di bence. VE BANKO YAZMISTIM BU MAÇA
Hepınız kardesımsınız
EMIN OLUN AMACIM TAHMINLERIMIN TUTUP KAZANMANIZ YONUNDE KENDIMIN OYNAMADIGI MACLARI ASLA AMA ASLA YAZMIYORUM SIZE NESINE COM HESABIMIN BAKIYE RESMINI CEKIP PAZARTESI GUNU ATICAM :) BOL SANSLAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_kacmaz -- 27 Eylül 2013; 19:47:58 > -
kim ne derse desin bu oyun sans isi. bak ben abiyi takip ettim ettim dun oynadm yattim ama hergun 2 lira oynayacam kendi fikirlerimi de katarak ama.genede tutmuyor kumar sansim yok benim yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BURSA 1 FENERBAHCE 2 BARCELONA DÜELLO 1 ARSENAL 2 OYNAYIN KAZANIN -
bursa yaktı bizi. -
Bursa'nın patlayacağını biliyodum oynamadım zaten yüklenme olduğu belliydi.
Ben Aue'den yattım
yarına güzel, banko maç var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: fener67
BURSA'ya banko dedin ondan yattım içimde nefret oluştu istemeden
okanımda suç yok kardeşim o banko diyebilir sen de bitiyor olay yani tart düşün :D
Bu arada geçmiş olsun .... -
boşver hocam ilk maçtanda gidebilirdin
geçen milli maçlar döneminde 10 liraya 300 lira veren kupon yaptım 7-8 maç falandı tam hatırlamıyorum..
hepsi tuttu ama hollanda-andorra maçı 2-0 bitti diye yattı kupon, dedim biz 5 attık hollanda da atar heralde olmadı şimdiki aklım olsa hayatta oynamazdım acele karar verdim. -
Bugüne analiz yok mu ? -
-
Yarına maç verin ya. PSV kötü etti.
-
hocam ben senden asıl avrupa maçlarında, şampiyonlar ligi ve uefada patlama yapmanı bekliyorum.. o maçlar lige nazaran daha kolay tahmin ediliyor. -
Oktay abi tek kafamı katıştıran napoli maçıydı çünkü deplasmanda oynuyordu barça ve kadroda rotasyona gider diye şamp.ligi için onu oynamazdım ama diğer tahminlet çok mantıklı gelmişti fakat futbol bu tahminler de yanılabiliyor.Tahminlere kuponlara devam
Bende bugün şu kuponu oynadım tek maça kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X