Şimdi Ara

GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
13
Favori
11.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam az önce sizdekilerden ortaya karışık bişey yapıp oynadım.Bakalım, umarım tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu akşama kupon verir misiniz banko öğrenciyim para lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Hocam az önce sizdekilerden ortaya karışık bişey yapıp oynadım.Bakalım, umarım tutar

HADI BAKALIM BIR BANKO BIR SISTEM PAYLASIMI GELDI
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

HADI BAKALIM BIR BANKO BIR SISTEM PAYLASIMI GELDI
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

abi bunları yapmayı düsünüyorum nasıl olur sence banko dediğin tutarmı

• kardesım ben tutması için koyuyorum ama iddaaya asla cok buyuk paralar yatırıp para kazanmaya calısmadım hep kucuk paralra kucuk mıktarlar veye buyuk mıktarlar kazanmak ıcın oynadım.yuklu gıreceksen oynama tutsada pısman olma oynama ,cyatarsa uzulurum cunku , haa yok ben oynıycam dersende buda senın bılecegın bir durum.

Kuponları verırken aynısını oynamak yerıne aaa bende bu macı boyle dusunuyorum benım gıbı dusunuyor dıyıp kuponunada ekleyebılırsın tek tek yada dırek kuponu oynarsın....

Bol sanslar kardesıme.....
  • quote:

kardesım ben tutması için koyuyorum ama iddaaya asla cok buyuk paralar yatırıp para kazanmaya calısmadım hep kucuk paralra kucuk mıktarlar veye buyuk mıktarlar kazanmak ıcın oynadım.yuklu gıreceksen oynama tutsada pısman olma oynama ,cyatarsa uzulurum cunku , haa yok ben oynıycam dersende buda senın bılecegın bir durum.

Kuponları verırken aynısını oynamak yerıne aaa bende bu macı boyle dusunuyorum benım gıbı dusunuyor dıyıp kuponunada ekleyebılırsın tek tek yada dırek kuponu oynarsın....

Bol sanslar kardesıme.....

abi nesinede baktım maçlar gözükmüyo bende nedense :D banko verdigin digerini oynucam yüklü miktarda girmıcem zaten sistemde 6 tl param var 2-3 kupon yapmayı düşünüyorum :) geçen galatasaray beşiktaş maçında 1/2 verdim tuttu 50 tl az parayla çok kazanmak benımde hedefim

• Geçen bankolu kupondan yatmıştık ama olsun verdiğin kuponlar hoşuma gidiyor ikisini de oynadım. Hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicosia

Geçen bankolu kupondan yatmıştık ama olsun verdiğin kuponlar hoşuma gidiyor ikisini de oynadım. Hadi hayırlısı...

Kardesım tesekkur ederım benı mutlu ettı mesajın bugun para kazanmanı temennı ederım guzel kardesım benım
  • Hocam Rubin'e 1 oynamıştım ondan yattık

• Zürih iyi yatırıyor bizi. İlk yarı bitti ve 2-0 yeniliyor.
  • bugünde yattım hocam önümüzdeki kuponlara bakıcaz artık zevkle takip ediyorum sizi
  • Bu kuponu program basinda verdim ama kimse tinlamadi bende orani dusuk belki ondan degerlendirmek istemiyor kimse diye sildim ve sonuc burda bu kupona yuklude girdim 1080 lira aldim.Kaybeden arkadaslardan ozur dilerim , sansta lazim ama en iyi tahminleri yapmaya calisiyorum....Kuponlarinizi mutlaka 3 gune yayin arkadaslar ....yarin gorusmek dilegiyle mutlu kalin.....

• Kayserispora ne kadar sövsem azdır halada sövüyorum 1 gol daha atamadılar inş. küme düşerler
  • zurih bitirdi biziii ama tahminler gecerli yani devamm takibee

• Hocam bugün kupon paylaşacak mısınız?

• Güne ait kupon paylasımı yapma taraftarı degılım cunku aynı gun ıcıne sıkıstırılan kuponlar genelde yatar.Kendı oynadıgım fafta sonu kuponumu ve tek tek mac paylasımı yapıcam. Sımdı yazmaya baslayalım

HAFTANIN BAKOSU BANA GORE :

492 NUMARALI GENCLERBIRLI GENERBAHCE MACIDIR.FENERBAHÇE BU MACTA KESINLIKLE GENÇLERBIRLIGINE ŞANS TANIMAZ ORAN 1.50 DEGERLENDIRIN

113 NUMARALI BURSA AKHISAR MACI BURSANIN SEZONA BASLANGIC MACI OLACAK VE 1.45 ORAN ILE GALIP GELECEKTIR BUDA BANKOLARIM ARASINDA

561 NUMARALI ERCIYES - KAYSERISPOR MACI.KAYSERISPORDA İŞLER COK KOTU GIIYOR VE IYI FUTBOL OYNAYAMIYORLAR.ERCIYES KARDESINI DAHA FAZLA EZMEZ MAC KAYSERISPORUN BUNDAN ADIM GIBI EMINIM!!!!ORAN HARIKA KACIRMAYIN DERIM ORAN 2.40

321 BARCELONA NAPOLI ARASINDAKI DUELLO MACINDA ALMERIA BARCELONA , GENOA NAPOLI MACI ILE KARSI KARSIYA GELECEKLER BARCELONA NAPOLI NE KADAR ATARSA ATSIN NAPOLIDEN FAZLA GOL ATACAKTIR VE DUELLOCULARI UZMEYECEKLTIR ORAN : 1.55

294 NUMARALI ZENIT SPARTAK MOSKOVA MACINDA ISE GULEN TARAFIN ZENIT OLACAGINI DUSUNUYORUM CUNKU SPARTAK MOSKOVADA LUCAS BARRİOS VE MONTERİO OYNAMAYACAK SAKATLIGINDAN DOLAYI.DEFANSTA COK CIDDI EKSIKLERI OLAN MOSCOW EVINE BOS GIDER ORAN 1:75

133 NUMARALI AUSBURGC-GLASBACH MACININDA AZ OLMASINA RAGMEN ORANIN 3.5 GOL ALTI OLACAGINI :1:30 ORANLA DEGERLENDILEBILECEGINI DUSUNUYORUM....

323 NUMARALI SWENSA - ARSENAL MACININDA 1.95 ORANLI ARSENALIN COK SAKAT OYUNCUSU OLMASINA KARSIN MACI KAZANACAGINI TAHMIN EDIYORUM

421 STOKE CITY NORWİCH MACININDA GALIBININ STOKE CITY OLACAGINI VE BU MAÇA 2 TERCIH OLARAKTA 2-3 GOL OYUNU OYNANABILIR ORAN :1,80

BU MACLAR DISINDA SIZE TAVSIYEM HAFTA ICINDE KISITLI KADROSU OLUP HAFTA ICI ŞAMPIYONLAR LIGI MACI OLAN TAKIMLARDAN UZAK DURMANIZDIR

SISTEM KUPONLARA KONULABILECEK IİK YARI MAC SONUCU OYUNLARINDA İSE

273 St Johnstone - Partick Thistle 0/1
    561 K.Erciyes-Kayseripor 2/2
    189 Terek - Cska Moscow 0/1
    497 Şanlıurfa - Denizlispor 0/1
    366 Real Madrid - Atl. Madrid 2/1
    316 Galatasaray - Rize 1/0 ve son olarak
    495 Karsiyaka - Kahramanmarasspor 0/1

SPORTOTO SUPONUMU RESIMDE PAYLASIYORUM

A KOLOUNU 192 LİRA B KOLUNU EKONOMIK 16 LİRA

KIMSEYE OYNAYIN DIYE ASLA DIRETMIYORUMPAYLASIM BU DEGERLENDIRIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_kacmaz -- 27 Eylül 2013; 13:58:15 >

• oktay_kacmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam bu A kolonu B kolonu demişsiniz nasıl olacak şimdi bu resimden anlayamadım ben

Ayrıca kupon yapıp verme şansınız yok mu neye oynasam karar veremedim.

• Ben böyle düşünüyorum Ausburg bu maç ortada gecıp topu cok ezecekler ıkı takımda temkınlı oynayacaktır.
    bu maca sen 3.5 gol üstü oynarmısın ??
  • quote:

Ben böyle düşünüyorum Ausburg bu maç ortada gecıp topu cok ezecekler ıkı takımda temkınlı oynayacaktır.
    bu maca sen 3.5 gol üstü oynarmısın ??

UP!!

• lk yarıyı rize önde kapatır.. oynamak isteyenlere
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.