Şimdi Ara

Günlük Kullanım-Video 750-1000 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akraba için notebook-ultrabook-netbook arıyoruz.İkinci el olmayacak.İnternetten de alınabilir.Sosyal medya,kasmadan video izleme,kasmadan 480-720p de film-dizi izleyebilecek,bataryası 4-5 saat dayanabilen,fazla sorun çıkartmayan bir cihaz arıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ikisi de bi kaç sekme açınca donma yapar hocam. Eğer bu fiyat aralığı istiyorsanız

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-e402-celeron-n3050-1-6ghz-4gb-ram-128gb-ssd-int-14-w10-notebook.html

Ssdli bu model belki olabilir ama bunda da pek verim alınmıyor denedim.

Eğer ikinci ellere sıcal bakarsanız daha iyi özellikli bir ikinci el bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer Extensa NX.EF9EY.001
    Intel Celeron 3205U (2MB Cache, 1.5 GHz)(2 Physical Cores)
    4GB DDR3 1600MHz Ram
    nVIDIA GeForce 920M 2GB GDDR3 64Bit
    500 GB 5400 Rpm HDD
    15.6" (1366 x 768)
    1.149,99 TL (indirim çeki bulabilirseniz biraz daha aşağıya çekebilirsiniz)
    Axesse 50 TL de puan kazanabilirsiniz.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-extensa-intel-3205u-4gb-500gb-2gb-ekran-karti-nxef9ey001-P163399151

http://www.hepsiburada.com/acer-extensa-intel-celeron-3205u-1-5ghz-4gb-500gb-2gb-ekran-karti-15-6-tasinabilir-bilgisayar-nx-ef9ey-001-pm-HB00000238E5

• quote:

Orijinalden alıntı: no-education

Bu ikisi de bi kaç sekme açınca donma yapar hocam. Eğer bu fiyat aralığı istiyorsanız

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-e402-celeron-n3050-1-6ghz-4gb-ram-128gb-ssd-int-14-w10-notebook.html

Eğer ikinci ellere sıcal bakarsanız daha iyi özellikli bir ikinci el bakabilirsiniz.

İki model konusunda bana yorum yaptıysanız eğer, sizin önermiş olduğunuz modelin SSD'li olması dışında benim önerdiğim modellerden pek bir farkı yok, işlemciler neredeyse aynı performans göstermekte, RAM miktarı ise aynı.

Üstte önerilen Acer modeli kağıt üstündeki özelliklere baktığımızda, harici ekran kartlı oluşu güzel, tabi servis ve/veya kalite olarak nasıl olur bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

quote:

Bu ikisi de bi kaç sekme açınca donma yapar hocam. Eğer bu fiyat aralığı istiyorsanız

İki model konusunda bana yorum yaptıysanız eğer, sizin önermiş olduğunuz modelin SSD'li olması dışında benim önerdiğim modellerden pek bir farkı yok, işlemciler neredeyse aynı performans göstermekte, RAM miktarı ise aynı.

Üstte önerilen Acer modeli kağıt üstündeki özelliklere baktığımızda, harici ekran kartlı oluşu güzel, tabi servis ve/veya kalite olarak nasıl olur bilemem.

Aldırdığımız arkadaşlar aylardır kağıt üstündeki özellikleri sorunsuz bir şekilde kullanıyorlar

Celeron N3060'lı bir cihaza verilecek 1100 TL ye de acırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

quote:

Aldırdığımız arkadaşlar aylardır kağıt üstündeki özellikleri sorunsuz bir şekilde kullanıyorlar

Celeron N3060'lı bir cihaza verilecek 1100 TL ye de acırım.

Her ihtimali düşünmek gerekir, bir de bütçeden kaynaklı pek bir alternatif yok, ondan dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası bende aynı durumdayım

Bütçe 1000-1200 TL

Acaba bu paraya Intel G serisi işlemci ile PC toplasam mı?

Yoksa

✓4 GB ram

✓500 GB harddisk

✓Usb 2+USB 3 portu olan

✓Hdmi çıkışlı sadece sadece internet ve ödev çıktı yazıcı bağlamak için Celeron N serisi yeterli olurmu?

Konuyu açan acaba ne aldı?

• Hocam fiyat aralığı olarak taban bir fiyat belirttiğiniz için en azından ssd ile hızını arttırabilirsiniz diye o modeli söyledim. (internette belirttiğiniz bütçeye çok yakın fiyata bulunabiliyor) Yoksa haklısınız donanımsal olarak aşırı bir fark yok ama bir nebze daha üst bir performans alabilirsiniz belirttiğim modelde. nevisahsınamünhasır hocamın verdiği cihaz celeron olarak alabileceğiniz en iyi model bence.

Ben de bir süredir ucuz bir dizüstü arıyordum ancak bütçeyi biraz arttırmaya karar vererek farklı bir modele yöneldim. Ben tercihimi ssdli ve i3 işlemcili 14 serisi hp modelden yana kullandım. Eğer bütçe asla bundan yukarı çıkmaz derseniz en mantıklı seçim nevisahsınamünhasır hocamın acer modelidir bence.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürker.Kendisi 1-2 ay daha biriktirip 1500'e sağlam bir laptop almayı düşünyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.