bu konuyu açmıştım teog yaklaşında yazamaz oldum bence devam etmeli bugün ne yaptıma devam ediyoruz
Şu an durumlar şöyle Matematikte olasılık standart sapma bitti üçgenlerde kenar açı bağıntısı bitti konu ile ilgili bol bol test çözüyorum
Fende basınç bitti birde elementlerin ilk konusunu bitirdim bileşiklere geçicem.
İnkılapta 4. Ünite ile ilgili test çozuyorum
İngilizcede kelime ezberi
Türkçede fiilde çatı ile ilgili test çozuyorum Genel durum böyle ocakta üçüncü sınavlar var. 15 tatilde de tüm konuları bitirmeyi planlıyorum martta da Full test çözümü. Nisanda da deneme sonumuz hayra :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: lovatic_1
Şu an durumlar şöyle Matematikte olasılık standart sapma bitti üçgenlerde kenar açı bağıntısı bitti konu ile ilgili bol bol test çözüyorum
Fende basınç bitti birde elementlerin ilk konusunu bitirdim bileşiklere geçicem.
İnkılapta 4. Ünite ile ilgili test çozuyorum
İngilizcede kelime ezberi
Türkçede fiilde çatı ile ilgili test çozuyorum Genel durum böyle ocakta üçüncü sınavlar var. 15 tatilde de tüm konuları bitirmeyi planlıyorum martta da Full test çözümü. Nisanda da deneme sonumuz hayra :))
güzel gidiyorsun ben biraz boşladım gibi çünkü olimpiyatı öncelik aldım okulla bağdaş gidiyorum türkçede çatı bitti cümle türlerine başladık matematikde hocamız hasta oldu (geçmiş olsun) geç kaldık standart sapma bitti daha başlayamadık üçgenlere fen de 3. üni başı sosyalde 4 ün başı din haç kurban zekat bitti ing dedektife geldik
bugün okula gittim şimdi biraz boşum okulda 100 e yakın soru çözdüm bayagı da tekrar yaptık hocalarla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme