Şimdi Ara

GÜNLÜK NE YAPTIM DEVAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu açmıştım teog yaklaşında yazamaz oldum bence devam etmeli bugün ne yaptıma devam ediyoruz

• Şu an durumlar şöyle
    Matematikte olasılık standart sapma bitti üçgenlerde kenar açı bağıntısı bitti konu ile ilgili bol bol test çözüyorum

Fende basınç bitti birde elementlerin ilk konusunu bitirdim bileşiklere geçicem.

İnkılapta 4. Ünite ile ilgili test çozuyorum

İngilizcede kelime ezberi

Türkçede fiilde çatı ile ilgili test çozuyorum
    Genel durum böyle ocakta üçüncü sınavlar var. 15 tatilde de tüm konuları bitirmeyi planlıyorum martta da Full test çözümü. Nisanda da deneme sonumuz hayra :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

Şu an durumlar şöyle
    Matematikte olasılık standart sapma bitti üçgenlerde kenar açı bağıntısı bitti konu ile ilgili bol bol test çözüyorum

Fende basınç bitti birde elementlerin ilk konusunu bitirdim bileşiklere geçicem.

İnkılapta 4. Ünite ile ilgili test çozuyorum

İngilizcede kelime ezberi

Türkçede fiilde çatı ile ilgili test çozuyorum
    Genel durum böyle ocakta üçüncü sınavlar var. 15 tatilde de tüm konuları bitirmeyi planlıyorum martta da Full test çözümü. Nisanda da deneme sonumuz hayra :))

güzel gidiyorsun ben biraz boşladım gibi çünkü olimpiyatı öncelik aldım okulla bağdaş gidiyorum
    türkçede çatı bitti cümle türlerine başladık
    matematikde hocamız hasta oldu (geçmiş olsun) geç kaldık standart sapma bitti daha başlayamadık üçgenlere
    fen de 3. üni başı
    sosyalde 4 ün başı
    din haç kurban zekat bitti
    ing dedektife geldik

• bugün okula gittim şimdi biraz boşum okulda 100 e yakın soru çözdüm bayagı da tekrar yaptık hocalarla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.