Şimdi Ara

Günün Bankosu - MirAck (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
40
Favori
28.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Ben oynasam tutmuyor oynamadigim zaman tutuyor

+1907
  • Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki ben kimseye zorla kupon oynayın kuponum kombinem %100 dür demiyorum. Analizlerim ve kuponlara maç tercihlerim tamamen kendime aittir. Bu işi para için veya şöhret içinde yapmıyorum. Amacım kendimi tatmin etmek.

(Saçma sapan özel mesajlar gelmekte atmanıza gerek yok istemiyorsanız oynamayın.. :) )

Türkiye Süper Lig 25-28 Ekim analizim aşağıdaki şekildedir.

Fenerbahçe - Gaziantepspor

Fenerbahçe kendi evinde her zaman daha farklı oluyor. Taraftarın ve futbolcuların da isteğiyle bu maç handikap FB.

Sivasspor - K.erciyesspor

Sivasspor kendi evinde ilk golü atan takım diğer maçlarda. Sadece Kasımpaşa maçında 19.dk da gol yedi ve maç 1-2 Kasımpaşa lehine bitti. Diğer maçları rahat şekilde kazandı. Carlos ile daha da cesaretlenen takım kendi evinde kötü Erciyesi ilk golü attıktan sonra rahat futbolu ile yener. Erciyes ilk golü yedikten sonra psikolojik olarak daha da saldıracak. Rahat Sivas bu maçı alır.

Kardemir Karabükspor - Antalyaspor

Antalya Samet Aybaba ile daha çok iştaha geldi. Maçta ev sahibi favori gözüküyor. İki eşit takım bana göre. 1X veya X2 olarak kuponlara eklenmelidir.

Akhisar Bld.Spor - Beşiktas

Slaven Bilić tekrar gelmesiyle takım daha iştahlı oynayacaktır.BJK de sakatlığı bulunan Hutchinson da oynama ihtimali var. Çok büyük sürpriz olmaz ise BJK favori.

Elazığspor - Gençlerbirliği

Yine iki eşit takım. Elazığ kendi evinde kazanmak için saldıracak. Gençlerbirliği kaç haftadır süren kötülüğü üzerinden atmak için,Şifo ve İlhan Cavcav sayesinde gelen yeni hava etkisiyle bu maçta Gençlerbirliği benim favorim.

Eskişehirspor - Ç. Rizespor

Es es ler kendi evinde taraftar desteği ile çok daha üstün futbol sergiliyor. Rize son haftanın yükselen takımı. 3 ihtimalli maç. 1X veya X2

Kayserispor - Galatasaray

Mancini ile tekrar havaya giren GS. Kötü Kayseri deplasmanında baskılı futboluna devam eder. GS favori

Konyaspor - Bursaspor

Kendi kategorisinde çıkış yakalayan Konya kendi evinde Bursaspor önünde defansif bir futbol sergiler. 3 İhtimalli maç. 1X veya X2

Kasımpaşa - Trabzonspor

Kasımpaşa ligdeki çıkışını sürdürmeye devam eder. Trabzon UEFA maçındaki temposuyla takım defansif anlayış ile çıkacaktır. Favorim Kasımpaşa.

3 İhtimalli maçları genelde kombine kuponlarıma almam. Sürpriz kuponlarda birer değerlendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 25 Ekim 2013; 18:03:04 >

• şuraya bak verdiğin kupona iddaa'nın verdiği oran 3.42
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

şuraya bak verdiğin kupona iddaa'nın verdiği oran 3.42

TR de iddaa amelelik
  • arkadaş yarı yarıya yaw ayıptır..

bende diyom bu adam nası kazanıyo bu kadar
  • fener attı bi tane hadi bakalm
  • Sivas'da attı.
  • Günlerdir takip edip bankolarınızı oynuyorum. Gerçekten başarılısınız.
  •  Günün Bankosu - MirAck

Şöyle birşey yaptıydım.Bakalım.
  • Dk 3 stutgartta atti
    Edit: cok som agizliyim ya 3 dk sonra gol yedi takim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 25 Ekim 2013; 21:37:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • nurnbergde attı 7 dakkada 2 gol:D
  • nünberg nerde attı beyler bende niye gözükmüyor. dk 11 1 - 0 durum 3 golü geçmemeleri lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavute

nünberg nerde attı beyler bende niye gözükmüyor. dk 11 1 - 0 durum 3 golü geçmemeleri lazım

http://www.canliskor.com/
  • bankolara ek olarak fenerbahçe - barça basket maçını ekledim enayi gibi 3-5 sayıdan yattı kupon ya
  • @cnryldz Barcaya mı verdin yoksa
  • 150.5 üst verdim . 4. periyot ilk 5 dakika sayı olmadı maç sonundada 6 sayıdan falan kaybettim ya. sivasada garanti olsun diye 10ç vermiştim ne haldeyim düşün :)
  • Günün ilk kazancı.

Günün Bankosu - MirAck
  • Selamlar... Ben resimleri göremiyorum çok küçükler hata nerde acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirAccK

Günün ilk kazancı.

Günün Bankosu - MirAck

Ohh Hocam Daha nice kazanclara toplam kariniz nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.