Şimdi Ara

Günün Bankosu - MirAck (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
41
Favori
28.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Handikaplardan gittik.

Maç Sonuçları geldi.
  • bankolar tutmus yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MirAck hocam maşallah.nazar değmesin tebrikler..
  • Tebrikler hocam yarınki bankolarını bekliyoruz
  •  Günün Bankosu - MirAck

Günün Kazanan Kuponu
  • günün bankolarini bekliyorum
  • Günün kazanan kuponunu mac oncesı nıye paylasmıyosun da maclar bıttıkten sonra paylasıyosun. Evet kuponu baska bı yerden alıntı yaptıgını ima ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

Günün kazanan kuponunu mac oncesı nıye paylasmıyosun da maclar bıttıkten sonra paylasıyosun. Evet kuponu baska bı yerden alıntı yaptıgını ima ettim

Bende sana şöyle bir cevap vereyim o zaman..

Kuponlarımı illa oynayın kazanırsınız son ödemeli ön ödemeli %10000 kupon 60 tl demiyorum.. Seviyemi senin gibi de düşürmeyeceğim.

Bu da sana özel resmim.

Günün Bankosu - MirAck

• quote:

Orijinalden alıntı: MirAccK

Günün Bankosu - MirAck

Günün Kazanan Kuponu

Evet hocam. Bu kuponu paylaşmadığınız için oynayamadık. Kendi adıma üzüldüm esasen.
  • Benım yazdıgım yoruma ılıskın daha mantıklı savunma yapabılırdın. Su yazdıgın son yorum daha cok korelttı senı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediği kadar köreltsin. İsteyen oynar istemeyen oynamaz. İsteyen takip eder istemeyen etmez.

İsteyen maç sorar istemeyen sormaz.

Ben yine buradan yazarım yine grupta paylaşırım.

Senin gibilerden çok dostluk kazandığım insanlar var.

Ve devam ederim.
  • Dostum beğenmiyorsan inanmıyorsan oynamayabilirsin amacın ne?
    @7Ronaldo
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

Benım yazdıgım yoruma ılıskın daha mantıklı savunma yapabılırdın. Su yazdıgın son yorum daha cok korelttı senı

Yaptığı bütün kuponları paylaşmak zorunda mı ? Çok maç olduğu ve yatma ihtimali olduğu için paylaşmamış olduğunu düşünebiliyor musun ? Yatmaz denilen kuponların yattığı bir dönemde. Bu kadar da düşüncesiz olmayın.
  • dostum adam paylaşmamış tamam ama paylaşmak zorunda değil !

paylaştıklarıda ortada burada bende dahil olmak üzere bir çok kişiye para kazandırdı.

unutmuş olabilir paylaşmayı veya kupona güvenmediği için paylaşmamıştır veya canı istememiştir..

ama bu sana hesap sorma hakkı vermez hiçbir zaman.
  • iyi de son kupondaki maçları sabah 2 kupon halinde paylaştı zaten. Ben aklıma yatan leverkusen ile istanbul belediyeyi aldım mesela. bu son kuponda onların kombinesi olmuş zaten. her kupon paylaşana böyle yapıyorsunuz ya .Adam üyelik istemiyo bişey istemiyo kafasına göre paylaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 27 Ekim 2013; 0:10:55 >
  • Bi insanı ancak bu kadar kısı savunabılır herhalde. bırakalım kısısel dusuncelerımızıde soylemeyelım sırf bır kac tane kupon sıze kazandırttı dıye.

Isteyen oynar ya da oynanmaz cumlesını neden her mesajında soyluyor bu şahıs ben onuda anlamıs degılım, sankı ınsanlar gelıp yakınıyor burda.

Her neyse konu uzasın ıstemıyorum, son paylastıgın kupondan sonra bı supheye dustum ve bunun nedenını sormak amaclı yorum attım ve tatmın edıcı mantıklı cevabı alamadım hepsı bundan ıbaret. Sız kuponlarınızı oynamaya devam edın. Iyı şanslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynanan maçlar zaten paylaşılmış ancak farklı kuponlarda, adamda kasıt arıyosan zaten paylaştığı kuponlara kendide oynuyor...

ayrıca kazandırdığı kuponların yanı sıra kaybettiğimiz zamanlarda oldu, bu işin garantisi yok.

isteyen oynar istemeyen oynamaz cümleside "sorumluluk kişinin kendisindedir, hiçbirşeyin garantisi yok, ben müneccim değilim manasında"

burda adam kupon paylaştı küfür yediği zamanlarda oldu, böyle tiplerde var malesef. o yüzden herkesin anlayacağı şekilde açık açık belirtmiş doğruda yapmış
  • Bana gelen Özel mesajların %1'ini bilmiyorsunuz. Yada grupta Facebook'da yazılanların.

Ben kupon yattığı zaman sorumluluk almıyorum hiç bir şekilde zaten kuponları da parayla yada çıkar amaçlı satmıyor veya paylaşmıyorum. İşte bu sebepten dolayı isteyen oynar istemeyen oynamaz cümlesini sürekli vurguluyorum.

Seni tatmin etmek zorunda değilim.

Veya bu kuponlar yüzünden bir çıkar işine de girmiyorum.

Bol şans.

@7Ronaldo
  • Tutması ihtimal maçlar

Seçtiğim takımlar benim gözümde favori.

Beraberlik veya Favori şeklinde oynanabilecek maçlar.

Günün Bankosu - MirAck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 27 Ekim 2013; 1:40:44 >
  • dostum verdiğin maçların 5ide kuponumda var ama GS,Atl.Madrid ve Napoli handikaplı

diğer maçlarım PSG ve Roma.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.