Şimdi Ara

Günün Bankosu - MirAck (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
41
Favori
28.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    edit 2-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninjanony -- 27 Ekim 2013; 23:54:31 >
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    1 TANE ATTI AMA 2 DAHA ZOR :(
  • Yazıklar olsun psg. O yedikleri 2.gol için hepsini falakaya yatırmak lazım.
  • adrasa A kullanıcısına yanıt
    Aynen o ikinci gol yenir mi ya PSG E
  • Gene son maç gene gitti ya 10 kişi kaldırar çevirirler dedim ben oynadım ya yok illa yatıcak.
  •  Günün Bankosu - MirAck

Gitti güzelim kupon keşke yenilseydi pislikler.
  • Bende 30 lira vurdum. psg yatirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güvemiştik PSG ye ama olmadı. Şans faktörü devrede.

Sizi gaza getirip kendim oynamamazlık yapmıyorum.

1000 lira basmıştım PSG ye

Kaybeden kuponlar

Günün Bankosu - MirAck

Günün Bankosu - MirAck

Günün Bankosu - MirAck

Günün Bankosu - MirAck

Günün Bankosu - MirAck

Odeonbet mail atmıştı bonus para verdi. Onu değerlendirdim oradan gelen kupon.

Günün Bankosu - MirAck

• sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirAccK

Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki ben kimseye zorla kupon oynayın kuponum kombinem %100 dür demiyorum. Analizlerim ve kuponlara maç tercihlerim tamamen kendime aittir. Bu işi para için veya şöhret içinde yapmıyorum. Amacım kendimi tatmin etmek.

(Saçma sapan özel mesajlar gelmekte atmanıza gerek yok istemiyorsanız oynamayın.. :) )

Türkiye Süper Lig 25-28 Ekim analizim aşağıdaki şekildedir.

Fenerbahçe - Gaziantepspor

Fenerbahçe kendi evinde her zaman daha farklı oluyor. Taraftarın ve futbolcuların da isteğiyle bu maç handikap FB.

Sivasspor - K.erciyesspor

Sivasspor kendi evinde ilk golü atan takım diğer maçlarda. Sadece Kasımpaşa maçında 19.dk da gol yedi ve maç 1-2 Kasımpaşa lehine bitti. Diğer maçları rahat şekilde kazandı. Carlos ile daha da cesaretlenen takım kendi evinde kötü Erciyesi ilk golü attıktan sonra rahat futbolu ile yener. Erciyes ilk golü yedikten sonra psikolojik olarak daha da saldıracak. Rahat Sivas bu maçı alır.

Kardemir Karabükspor - Antalyaspor

Antalya Samet Aybaba ile daha çok iştaha geldi. Maçta ev sahibi favori gözüküyor. İki eşit takım bana göre. 1X veya X2 olarak kuponlara eklenmelidir.

Akhisar Bld.Spor - Beşiktas

Slaven Bilić tekrar gelmesiyle takım daha iştahlı oynayacaktır.BJK de sakatlığı bulunan Hutchinson da oynama ihtimali var. Çok büyük sürpriz olmaz ise BJK favori.

Elazığspor - Gençlerbirliği

Yine iki eşit takım. Elazığ kendi evinde kazanmak için saldıracak. Gençlerbirliği kaç haftadır süren kötülüğü üzerinden atmak için,Şifo ve İlhan Cavcav sayesinde gelen yeni hava etkisiyle bu maçta Gençlerbirliği benim favorim.

Eskişehirspor - Ç. Rizespor

Es es ler kendi evinde taraftar desteği ile çok daha üstün futbol sergiliyor. Rize son haftanın yükselen takımı. 3 ihtimalli maç. 1X veya X2

Kayserispor - Galatasaray

Mancini ile tekrar havaya giren GS. Kötü Kayseri deplasmanında baskılı futboluna devam eder. GS favori

Konyaspor - Bursaspor

Kendi kategorisinde çıkış yakalayan Konya kendi evinde Bursaspor önünde defansif bir futbol sergiler. 3 İhtimalli maç. 1X veya X2

Kasımpaşa - Trabzonspor

Kasımpaşa ligdeki çıkışını sürdürmeye devam eder. Trabzon UEFA maçındaki temposuyla takım defansif anlayış ile çıkacaktır. Favorim Kasımpaşa.

3 İhtimalli maçları genelde kombine kuponlarıma almam. Sürpriz kuponlarda birer değerlendiririm.

Günün Bankosu - MirAck

Analizler ile yapılan kupon. Son maçı bekliyor.

• kasımpaşa yenilmez.kupon tutar.tebrikler.

• ben de psg'den gittim. tek maçtan. hep tekten yatarım zaten ben. hobi gibi oldu artık.
  • PSG maçına oynamayacaktım ST. Etienne deplasmanında diye, ama nedense bağlandım kaldım oynadım.Yattık tabiii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

PSG maçına oynamayacaktım ST. Etienne deplasmanında diye, ama nedense bağlandım kaldım oynadım.Yattık tabiii.

aslında roma yazacaktım bunun yerine ama vazgeçtim sonra bunu yazdım. bütün millet 5-0 a güvenerek bu maça yüklendi tabi. aslında orandan zor maç olacağını anlayabilirdik. iddaa bile 1.55 oran vermişti ki hiç bir banko takıma iddaa bu oranı yedirmez. yurt dışında oran 1.83 idi. benim oran 1.83 idi. neyse kısmet değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

aslında roma yazacaktım bunun yerine ama vazgeçtim sonra bunu yazdım. bütün millet 5-0 a güvenerek bu maça yüklendi tabi. aslında orandan zor maç olacağını anlayabilirdik. iddaa bile 1.55 oran vermişti ki hiç bir banko takıma iddaa bu oranı yedirmez. yurt dışında oran 1.83 idi. benim oran 1.83 idi. neyse kısmet değilmiş.

Ben 3lü kupon yaptım, Atl.Madrid, Galatasaray ve PSG. PSG yüzünden yattı tabii.4 lira attıydım ama 4 lira 4 liradır

Diğer yaptığım Tottenham - Hull ms1, GS -PSG MS1, Olympiakos - Ofi ms1, Atl mad - R.Betis ms1, Grodig - slazburg Üst
    Bu kupon baktığım kadarıyla geldi ama 2 liraya 9 lira veriyor.Neyse dünün parasını aldım geri tuttuysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 28 Ekim 2013; 11:27:53 >

• Günün kuponu

Malmö kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Bu maçı vermez.

Apollon şimdiye kadar Ethnikos'dan mağlubiyet almamış durumda. Bu maçı da alacaktır.

Getafe kendi evinde bu maçı bırakmaz.

Dinamo Bükreş bu maçta favori.

Bol şans.

Günün Bankosu - MirAck
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirAccK

Günün kuponu

Malmö kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Bu maçı vermez.

Apollon şimdiye kadar Ethnikos'dan mağlubiyet almamış durumda. Bu maçı da alacaktır.

Getafe kendi evinde bu maçı bırakmaz.

Dinamo Bükreş bu maçta favori.

Bol şans.

Günün Bankosu - MirAck

güven oranın nedir miracck?

• %70 lerde kasanız genişse 50 TL değilse 20 denenebilir.

• Hocam apollon maçı normal iddaa da yok,onun yerine 586 1 koydum.Kısmet:)
  • Psg yatırdı

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.