Şimdi Ara

Günün fıkrası: Sinan Oğan yeni parti kuracakmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok iyi hakkaten

Sinan bey şuanda 1 milyon dolardan daha fazla eden malikanesinde oturup, içinden geçen yolu kanun dışı şekilde kapı koyup kapatığı büyük arazilerinin hesabını yapıyo. (malikanesi için sakın: "1 milyon eder" demeyin yoksa kızıyo, daha çok ediyomuş öyle diyo)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

Günün fıkrası: Sinan Oğan yeni parti kuracakmış çok iyiymiş bu. cuk diye oturmuş SOĞAN a.

• Parti kurarsa sokakta gezerken ancak yüzüne tükürülür.

• Günün fıkrası: Sinan Oğan yeni parti kuracakmış

Sinan oğan kapıları kitlerken (Temsili) Günün fıkrası: Sinan Oğan yeni parti kuracakmış 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 3 Nisan 2024; 22:45:27 >
  • akp nin don lastiği olur anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 3 Nisan 2024; 22:48:0 >
  • Tek hamlede 30 yıllık kariyer karizma nasıl bitirilir bize gösterdi Oğan malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turancılık adı altında Rusçuluk yapan biri bu herif. Şu 2023 seçimleri öncesi Oğancı takılan bir troll vardı forumda, sahi nerede o göremiyorum, değişik bir nicki vardı görsem tanıyacağım.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Hocam Oğan ile Ağıralioğlu'da yerel seçimlerde milliyetçi partiler başarısız olduğu için bunlar artık yok hükmündedir. Biz parti kuralım, bizim kurduğumuz parti yürür gözüyle bakıyorlar. Yerel seçim sonuçlarından dolayı güç alıyorlar. Ağıralioğlu, İyi partinin boşluğunu doldurmak için merkez sağ bir parti kurayım. Yürür giderim diye düşünüyor. Oğan ise Zafer partisi, MHP gibi partiler bu seçim bir başarı elde edemedi. Ben parti kurarsam bu partilerin önüne geçerim. Nasıl siyaset yapılır, herkese göstermiş olurum düşüncesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 3 Nisan 2024; 23:50:12 >
  • inan zor buldum vereceğim partiyi.

akp ye verenler için kolay tabi.Günün fıkrası: Sinan Oğan yeni parti kuracakmış 

• Rezil herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Putin'i sevmem ama Putin bile geçen gün Rus televizyonuna yaptığı konuşmada: "nerede kendini vatansever olarak gösteren biri görsem korkuyorum" dedi.

14 Mayıs akşamı ben dedim RTE gerekirse 1 milyar verir Oğan'ı satın alır dedim. arkadaşım bana dedi ki: "parayla alakası yok derin devlet karar verir neyin nasıl olacağına" sonra Oğan: "oylarımızı blok halinde bir tarafa taşıyacağız" gibi kendine oy veren kişilerle alay eden bi açıklama yaptı ve RTE ile el sıkıştı. aynı arkadaşıma dedim bak parayı basıp aldı Oğan'ı dedim. arkadaş gene dedi: "parayla alakası yok derin devletin planı böyleymiş" diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.