Şimdi Ara

Günün maçları - 06.11.2013 - YORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumları alıyım ..

• güzel kupon
  • Moral oldu teşekkürler :) Napoli biraz düşündürüyor ...
  • bol şans keşke oynamasaydın kardeş bu aralar iddaa herşeyi yutuyor
  • Alt genel olarak oynamayı sevmiyorum en gol olmıcak maç bile birden kopabiliyor güzel kupon ama hepsinde sürpriz yaşayabilirsin.
  • Aynı kuponu dün oynasam varolan maçlarla tutururdum dünya yanıldı çünkü bugünde şansımı deniyim dedim :)

Yaptığım yorumlar hep ŞPL az gollü UEFA çok gollü geçiyor diye bakalım yanılacak mıyız ..

B.dortmunt - arsenal için düşünceleriniz neler ? B.dortmunt alır diyorum ama KG var oynadım ..

Çokbaşka aynen dediğin gibi dün dünyanın parasını kaldırdı iddaa 200 tl çöp oldu gerçi sadece GS maçına KG var oynadım diye diğerleri gelmişti..
  • Arsenal rahat yenilicek bir takım değil karşılıklı gol olur yüksek bir ihtimal. 02 çifte şansında oranı iyidi arsenal puan alır gibime geliyor ama bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Anket (02.02.25)
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Diğer maçlara aklında olan yorumun nedir ?
  • arsenal maçına bende var dedim :D diğer maçlarda iyi tutabilir. bide bugün napoli marsilya maçından bi süpriz çıkabilir
  • 5 maç çok fazla bu kadar misli için.Birisi kesin tutmuyor bu gibi durumlarda. Ne diyelim bol şans yine de
  • Porto zenit maçında 2 gol olmaz umarım 2. yarı senin için kötü olur ilk maçtan gidersin. Napoli yener diye düşünüyorum 3.5 altıda olma ihtimali yüksek. Ajax celtic maçında erken gol maçı 3.5 üstü yapar. Basel maçında çok bir fikrim yok...
  • Nefesimi tuttum izliyorum

• İlk maç geldi beyler hop oturup hop kalktım 2 takımda 100 tane poziyon kaçırdı zenit penaltı kaçırdı bir de düşünün
  • lande kullanıcısına yanıt
    Yabanci siteler Napoli maçında X2 çifte şans veriyorlar.
  • Umarım beni korkutan ajax ve napoli zaten ajax aslında evinde kendi liginde çok berbat uzun süredir takip ediyorum ama hep patlama yapacağı maçı bekledim umarım bu o maç olmaz napolide farka gider diye korkuyorum esasen bakalım son 2 dk kader anı şans dileyin beyler :)
  • Herkese bol şanssss
  • güzel kupon umarım tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şey süper gidiyor da napoli - marseille ilk yarı 2-1 sanırım o yatırıcak beni ..

ayrıca arsenla - dortmunt gol yok çok garip ..
  • lande kullanıcısına yanıt
    belli olmaz ilk yarıda beş gol olan bursa trabzon maçında ikinci yarı hiç gol olmamıştı.

• dortmund-arsenal macina sasiriyorum 45 dakikada degil gol, sut bile yok. ikinci yarida boyle kapanirlarsa herkes kg den yaticak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.