Şimdi Ara

Günün öne çıkan Black Friday indirimleri (13 Kasım): Amazon'da büyük fırsatlar başladı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• bshaar387 B kullanıcısına yanıt

Birgün israil türkiyeyi bombalarken enkazdan çocuklarımızın cesedini çıkarırken hep beraber gelişiriz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cagonni C kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi sesini çıkarmazsan ileride hiç çıkaraman neyle savaşacan 40 senelik f 16 larlamı yoksa abd nin suriyede düşürdüğü ihalarlamı Filistine asker bile sokmadan dümdüz etti kaldıki filistinle 30 ülke birden savaşıyor

• Visionx st V kullanıcısına yanıt

aklın yok fikrin var işte, envanter karşılaştırması yapmak çok zor değil. İsrail de 40 senelik F16 kullanıyor çoğunlukla. Savaş öyle birşey değil ve şunu artık anlayın, Filistin ile Türkiye aynı değil. Irak ile İran aynı değil. Bölgesel bir güçle kendi kağıttan uçağını bile yapamayan bir ülkeyi karşılaştırıp durma.

Hocam, ben doktorum. Siz zehirlenme yaşıyorsunuz. Yüksek dozda A Haber izlemişsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • üzgünüm, A Haber ve türevlerini asla izlemem. O ima ettiğiniz görüşle de alakam yok.

Hocam hangi bölgesel güç abd askeninin kafasına çuval geçirdiğinde israil 13 vatandaşını katlettiğinde nerdeydi bu bölgesel güç

ABD Vietnam'da çukurdan çıkamazken süper güç değil miydi hocam?

• Bu arada

* "Bölgesel bir güçle kendi kağıttan uçağını bile yapamayan bir ülkeyi karşılaştırıp durma" derken kastım Türkiye-Filistin, Türkiye-Suriye v.s.dir.

• iyiki Amazon var.

• Saadet partili milletvekili geçen konusuyordu. İsrailli pilotlar Konya'da eğitilmiş. bazı gıdaları Alanya'dan vs.
    Fatih Altaylı yazısından bir alıntı:
    ülke.

Türkiye her zamanki gibi “lafta şahin”.

Peki ya icraatta?

İsrail ile ticaretimiz devam ediyor.

Ekim ayında İsrail’e yaklaşık 350 milyon dolarlık mal satmışız.

Mal almaya da devam etmişiz.

Yüzde 28’lik bir gerileme var ama bunun nedeni bizim satmamamız değil, savaş nedeniyle İsrail’in ithalatının azalması.

Ama biliniz ki, İsrail tanklarının kullandığı akaryakıt bile Türkiye üzerinden gidiyor.

Söz konusu çıkarlar ve para olduğu zaman ha BM, ha İİT fark etmiyor.

Din iman lafları aslında size sıkılan palavralar.

Gerçek din ve imanın nerede olduğu çok açık!

Evet üzülüyoruz çocuklara ama kahve içenlere saldıranlar, mc Donalds fare bırakanlar çok komik oluyor. Polis göz yumuyor, sıkıysa Suudi büyükelçiliği mesela protesto et bakiyim, polis nasıl tepene biniyor. Sen devlet olarak bı yaptirimin yoksa biz tek başımıza ne yapabiliriz. Ancak dua ve bugz edebilirz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 16 Kasım 2023; 11:32:21 >

İsrail'e maddi destek veren Mercedes'in son model araçlarını kullanan Diyanete, AKP hükümetine de iki çift lafın var mı? Yoksa boş gürültü yapıp kafa s..n şu milletin iki gram keyfini de p.ç eden Starbucks, Burger King gibi yerlerde çalışanlara, orada kahvesini içenlere saldıran, cam çerçeve indiren boş beleş holiganlardan mısın? Yeter boş teneke gibi ses çıkardığınız ya Gazze'ye mi gidiyorsunuz nereye gidiyorsanız gidin. Bi salın insanları lan. Şu an kullandığın forumun sunucusundan mesaj yazdığın telefon ya da bilgisayarına, yazılımına kadar her şeyin ABD malı gelmişsin burada Apple almayın diye duyarlı insan taklidi yapıyorsun.

• Hocam herkes inandığı yolda yürür alternatifi varsa elimden geldiğince kullanmıyorum akp hakkındada senin gibi düşünüyorum din üzerinden prim kasıyor

• Oğlum indirim okumaya geldim bu boş muhabbet ne ya... Filistin halkı şeriat isteyip, müslüman olmayan ülkelere saldırgan söylemlerle gelen Hamas siyasi partisine oy atarken, diplerinde olan yahudi İsrail ülkesine saldırmayacağını varsayarak mı oy verdi? Veya Filistin roket atarken, İsrail'in gül atmasını falan mı bekliyorlardı. Filistin halkının seçimleri savaşı getirdi, şavaş istiyorsan çocğunda ölür, kardeşinde ölür, annende ölür, babanda ölür, savaş bu... Filistinin kuvveti olsa İsrail'e aynısı yapacak zaten, ki yapmayı denedi, yüzlerce masumu öldürdüler. Sonuçta savaş isteyipte, sonra kayıp verdik diye ağlamak bana çok masum gelmiyor, olan tabi ki orada hiç bir şeyden habersiz çocuklara oluyor. Nasıl bizim ülkede ekonomi cahili insanlar popülist siyasetçilere oy veriyor ve sonunda enflasyon oldu diye ağlıyor, filistininkide aynı şey...

• Bu ne ya indirim bakıyım diyorum İsrail Filistin vs aynı boştan konular savaşmak isteyen varsa kapı orda gider savaşı neyin tantanası bu

• Başlığın içine etmişsiniz. Elinize sağlık.

Her 1 mermiyle 1 kişiyi alamazlar hocam o kadar basit değil. Şimdi bir de bebek diyorsun hani hedef de küçük nişan zor olacak. Maksimum bak maksimum diyorum 500 mermiyle 100 falan olur. Hayırlı forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.