1 yada 1,5 yıl oynadım sanırım bu oyunu 42 lvl male 33 lvl female char yaptım tabi Launcer falan duzgunken su an oyuna girmek için 10 dk beklemek zorunda kalıyosun %97 den update yapıyor tekrar .. tamam oyunun grafikleri guzel kasması falanda bi o kadar zevkli onune geleni ciziyosun kesiyosun belki oyunda gorenler tanıyanlar vardır .. 42 lvl : w84me 33 lvl : CanufLywith oyunda bi sistem var eger turk portlarından giriyorsan asyalı , amerikalı , ve avrupanın batısındaki kişilerle lag oluyosun oyunun oynayan cogunluk kısmı amerikalı ping ortalamı 300 oluyo tamam yine turklerle oyna 8 kişilik odada herkes 999 ping oluyo.. ilk oynadıgım zamanlar zevkliydi lag falan azdı ve launcer direk giriyodu sarıyodu oyun oyunun amacı zaten lvl kasmak degil skil ogrenmek skil bilmedikten sonra 99 lvl ol skil bilen 1 lvl adam seni paramparca eder :) o yuzden oyunda lvl onemli degil skil ogren yeterli ama o kadarda kolay deil skil ogrenmesi ellerin kucuk olması gerekiyo klavyeye gore :D lvl kascak olduktan sonra swap kill falan yapıp rahat kasarsın onemli olan skilleri gorenmektir elinizde ngeldigince oyunda skil kapmaya calısın derim ben ;)
ss = slash shout : kolay bi şekilde acıklayım tuş konbinasyonunu oyundaki konbinasyona gore tusları kullanırken sakın q ve e tuslarına alısmayon bida ss yaparken falan zor oluyo surekli 1 ,2 ,3 ,4 konbinasyonunu kullanın ;) gelelim uygulamaya aslında cok eglenceli oluyor yapamya calıstınmı , eline bi kılıc alıyosun ve bi yarı otomatik silah (breaker , pistol , magnum vs.) | zıpla stepini yap kılıcı salla silahı cıkar ates et silahı sok olay bu | bilinmesi gereken en onemli skillerdendir .. amacı daga hızlı ve daga farkı yonlerden ates etmektir .. tabi eline bişey alıp sagı solu tarayan adamlardan daga iyi vuruyosun mesela elinde 1 breaker 1 tane dual pistol var arka arkaya slash shoutu vurdugunda 2 yonden vuruyosun ve daga cok etki ediyosun cunku tek atıslı yarı otamatik silahlar agır kalıyo arka arkaya atısta onun için kendi klavye kabiliyetini kullanıp hem haraket hem atıs uyuguluyosun adama ^.^
bf = butterfly : hem haraket edip hem korunmayı saglar ve cok hızlı yapar seni bu yuzden bf i cok kullananlara pro derler kimisi var deli gibi bf yapar seni 2 sn de indirir ^.^ shift i kullanın korunurken | zıpla kılıcı salla korun + zıpla kıclı salla korun istersen step ile birlikte yapabilirsin ama zor olur ilerde yapa yapa alısıyosun..
oyunu ben oynuyorum demek icin bu iki skili kesinlikle bilmek gerekiyo eger bu ikisini biliyorsan half step , twence run , slash step vs bi cok skil var yapman kolay olur...
bu arada oynamıyorum 4 -5 aydır eger oynamayı iyi bilen arkadaslar varsa charı verebilirim :) server 1 , server 2 de herkez tanır :)
ben bunu okumam uzun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme