Şimdi Ara

Gunz'a Yeni BaşLadım //Charlarım\\ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pro ne demek senin gözünde ? Dbf yi öğrenen ben proyum diyor gerçekten Ben kendime asla proyum demem.Pro dediğin is de her zaman ölene kadar vurur, dbf yi diğer insanlarının bf si hızında yapar, adam kaç pingse direk ona göre lead yapabilir, her vurduğu mutlaka damage verir.Böyle insanlar varmı ? Evet var 4-5 yıldır oynayanlar böyle oluyor genelde
  • pro dediginiz asil transvestor tiger vs. dir onlar kadar iyi k-style yapiyorsaniz anca pro sunuz bana gore
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

Pro ne demek senin gözünde ? Dbf yi öğrenen ben proyum diyor gerçekten Ben kendime asla proyum demem.Pro dediğin is de her zaman ölene kadar vurur, dbf yi diğer insanlarının bf si hızında yapar, adam kaç pingse direk ona göre lead yapabilir, her vurduğu mutlaka damage verir.Böyle insanlar varmı ? Evet var 4-5 yıldır oynayanlar böyle oluyor genelde

pro canberk derken Cnbrkk demek istedim bana msn den ben Cnbrkk yim demişti gerçekte o değilmiş ama

ama senin dediğinde doğru gunzturk te eline breaker alan kendini pro sanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Sync] -- 18 Mayıs 2009; 15:33:37 >

• Ya harbi ama aranıza Selimi yani Lumi yi yenecek warmı ve dediğin doğru pompalı alan şımarıo kendini ... sanıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sauronfur

Ya harbi ama aranıza Selimi yani Lumi yi yenecek warmı ve dediğin doğru pompalı alan şımarıo kendini ... sanıo

Beni yenen bisürü adam var
    ama çoğu yabancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 22 Haziran 2009; 5:03:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

Ya harbi ama aranıza Selimi yani Lumi yi yenecek warmı ve dediğin doğru pompalı alan şımarıo kendini ... sanıo

ama çoğu yabancı

1 i dışında hepsi yabancı

• ChaR lar süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

ama çoğu yabancı

ben yabancımıyım selo ayıp edion şimdi :P

• Yeniye göre gayet iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.