ben o yüzden tdm takılıyorm takımdakiler N dese olay bitiyo o zamanda hakarete baslıyolar... küfür etcen elinde değil... en güzeli "V"= Konusma kutusu kapalı
bırakın ya adamlar oyuna politika için giriyosa ztn salakdırlar... eger politika için girmiyorlarsa ztn size kötü bi şey sölemezler... buradan ne anlıyoruz? Sonuç:Laf eden biri çıkarsa çocukdur diyip geçin ztn siz cvp vermezseniz çocuklugun verdigi bi eziqlik ile susucaklardır
Not: selo ben pc ye ram alınca gelicem gunz a alırsın beni clana demi lo
clanı bozdum Shoyu mu ne var ona giricem admine pm atıyoz boyna 7. clan bgn ilk 100de taklasık 8-10 tane clan değiştirdim adamların cogu noob nası kasıyolar o kadar rank anlamadım ah ah pro olmak vardı tam olarak pro
hostage in 3 adamını kestm hepsi noob noob deyip çıktı onları clana aldılar bni almadılar anlamadım bişi reload yapıp dönüom adam runner and healer fln dedi almadı gıcık oldum
quote:
Orjinalden alıntı: OGUZ ZERO
daha hiç rastlamadım hatta ingiliz dost bile edindimHer yerde Türk olduğumu söyleyebilirim
aynen bende sölerim
tabiki türküm diicen.. zaten sölemekten utanıyosan benim ve birçok kişinin daha gözümde türk sayılmazsın türk oldugumuz için kick yiyiceksek yeriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme