Şimdi Ara

Gunz DA Din Dil Irk Ayrımı Ve Türklere Yapılan Ayrımcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunz Da Türklere Karşı Olan Ön Yargıdan Rahatsızlık Duyan Varmı ?

• Hiç Öyle Bi Olayla Karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radionomy

Hiç Öyle Bi Olayla Karşılaşmadım.
    türk oldugunu görünce stupid turks fln demeleri diyosan... onların cocuklukluguna verdim...

hea rahatsız oluyomuyum???
    bana göre olmayana türk demek.. pekte dogru olmaz.. orda cünkü sadece sana laf sölemiyor bütün türk milletine genel olarak laf sölüyor..

hakediyor muyuz??
    bazen evet... cünkü hack vs vs işleri iice yayılmaya basladı cok fazla hacker türk var.. adam görüyor hack kullanan türkleri isteristemez kızıyor gidiyor... veya ne biliim KO yüzünden olsa gerek oyun dünyasında pek sevilmiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

türk oldugunu görünce stupid turks fln demeleri diyosan... onların cocuklukluguna verdim...

hea rahatsız oluyomuyum???
    bana göre olmayana türk demek.. pekte dogru olmaz.. orda cünkü sadece sana laf sölemiyor bütün türk milletine genel olarak laf sölüyor..

hakediyor muyuz??
    bazen evet... cünkü hack vs vs işleri iice yayılmaya basladı cok fazla hacker türk var.. adam görüyor hack kullanan türkleri isteristemez kızıyor gidiyor... veya ne biliim KO yüzünden olsa gerek oyun dünyasında pek sevilmiyoruz

Alıntıları Göster
    O lafları edenler 9-14 yaş grubu arası olur genelde ki onlara karşılık vermeye bile gerek yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leralorande

O lafları edenler 9-14 yaş grubu arası olur genelde ki onlara karşılık vermeye bile gerek yok...

Alıntıları Göster
    gunzda hiç ırk ayrımı görmedim şahsımca
    k gunzda türküm dediğimde gayet hoş karşılanıyorum
    ve dagger ustalığıma hayranlar

• quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

gunzda hiç ırk ayrımı görmedim şahsımca
    k gunzda türküm dediğimde gayet hoş karşılanıyorum
    ve dagger ustalığıma hayranlar

Alıntıları Göster
    Bence o 9-14 yaş arasınıda 14-30 yaş arası dolduruşa getirio

• quote:

Orijinalden alıntı: Zab1T

Alıntıları Göster
    walla benim turk olmam dan her hangi bi sorun duyan bi yabancıyla karsılasmadım veya ırkcılık izleyen biriyle

ama turk olmanın zararını bi tek ping olayında goruyorum genelde

150 200 pingim oluyor biraz adam kestimmi onların gucune gidince direk ping olayından dıslıyorlar ki buda zten turk oldugumu bilddikleridnen deildir

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKavinsky

walla benim turk olmam dan her hangi bi sorun duyan bi yabancıyla karsılasmadım veya ırkcılık izleyen biriyle

ama turk olmanın zararını bi tek ping olayında goruyorum genelde

150 200 pingim oluyor biraz adam kestimmi onların gucune gidince direk ping olayından dıslıyorlar ki buda zten turk oldugumu bilddikleridnen deildir

Alıntıları Göster
    ben gördüm sahsen cıkıyor arada...

ama istisnalar kaideyi bozmaz bi dolu ii adamda var

bazı ufaklıklar cıkıyor cat pat konusuyor... Ermeni meselesi bile cıkardılar oyunda...

sanki devlet baskanıyım bana ermeni meselesi sölüyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Zab1T

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Zab1T

30 yaşında olan hiç bir aklı başında insan 9-14 yaş arasının sözleriyle dolduruşa gelmez. Hatalısın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zab1T

30 yaşında olan hiç bir aklı başında insan 9-14 yaş arasının sözleriyle dolduruşa gelmez. Hatalısın.

Alıntıları Göster
    9-10 yaş grubu demişsin ama bence öle deil laf edenlern bi çogu 15-20 de olabiliyor bunun ndn i Türklerde çok yaygın bi hack olayı olması...büyük bir çoğunlukdaki Türkler işi kolay yoldan yapmak için hack e başvuruyolar hack oluncada karşı taraf laf etmekde haklı ama ırk ismini kullanarak etmeleri yanlış...yani bazen her iki tarafda haksız olabiliyo ama bazende karşı taraf dolduruşa gelebiliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474

9-10 yaş grubu demişsin ama bence öle deil laf edenlern bi çogu 15-20 de olabiliyor bunun ndn i Türklerde çok yaygın bi hack olayı olması...büyük bir çoğunlukdaki Türkler işi kolay yoldan yapmak için hack e başvuruyolar hack oluncada karşı taraf laf etmekde haklı ama ırk ismini kullanarak etmeleri yanlış...yani bazen her iki tarafda haksız olabiliyo ama bazende karşı taraf dolduruşa gelebiliyo

Alıntıları Göster
    BEn şuana kadar hiç türk olduğum için bi ayrım ve ön yargı yapıldığını görmedim ...Tabi sana ypaıyorlarsa bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

Bence bunun nedeni aramızdan bazılarının Hile vs. kullanması değil O yaş grubunun eğitimsizliği. Onlara her gün büyükleri tarafından biz Türkleri kötüleyici bilgiler veriliyor. Hile kullanan yabancılar yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leralorande -- 14 Haziran 2007; 19:14:15 >

• quote:

quote:

Bence bunun nedeni aramızdan bazılarının Hile vs. kullanması değil O yaş grubunun eğitimsizliği. Onlara her gün büyükleri tarafından biz Türkleri kötüleyici bilgiler veriliyor. Hile kullanan yabancılar yok mu?

Alıntıları Göster
    var ama oyundaki toplam türk oyuncu sayısıyla hacker türkleri bi oranlarsan anlarsın ne dendiğini... hack yabancılar zaten ezik..

• quote:

var ama oyundaki toplam türk oyuncu sayısıyla hacker türkleri bi oranlarsan anlarsın ne dendiğini... hack yabancılar zaten ezik..

Alıntıları Göster
    Nerelesin Diye Sorduklarında Turkey Yazıyorum Cevapları İse

Wow
    Cool
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Nerelesin Diye Sorduklarında Turkey Yazıyorum Cevapları İse

Wow
    Cool

Alıntıları Göster
    herkes öle demiyor işte....
    banada öle diyenler oldu ama... sen hiç bi ermeniyle aynı odaya denk düşüp yazmamışsındır ondan öle diyolar... 10 yasındaki bebe neler anlatıyo... ermeni meselesinden girip müslümanlıktan cıkıyolar...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Leralorande

quote:

ne kadar mantıklı konuşuyosun galba sen 30+ yaş grubundasın ermeni olayı bnada oldu selim turks ermenia fln bişiler yazdılar pek anlamadm ama dün akşam bi clandan türk olduumu sölediim için atıldm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

quote:

Orjinalden alıntı: Leralorande

quote:

ne kadar mantıklı konuşuyosun galba sen 30+ yaş grubundasın ermeni olayı bnada oldu selim turks ermenia fln bişiler yazdılar pek anlamadm ama dün akşam bi clandan türk olduumu sölediim için atıldm

Alıntıları Göster
    bırak yha politika yapıyoz sanki... oyun bu bea
    oyun eglenmek için stress yapmak, kompleks yapmak vs vs için değil
    +kerem de cıktı clandan cok kafamı bozdu... 1 temmuzdan sora ilk 50 yapcam koydum kafaya adam topluyup ilk 50 sokucam clanı rank reset gelince
    bide senin kuzen bizim logo işini yapmadı mı? YEri değil ama olsun

• quote:

bırak yha politika yapıyoz sanki... oyun bu bea
    oyun eglenmek için stress yapmak, kompleks yapmak vs vs için değil
    +kerem de cıktı clandan cok kafamı bozdu... 1 temmuzdan sora ilk 50 yapcam koydum kafaya adam topluyup ilk 50 sokucam clanı rank reset gelince
    bide senin kuzen bizim logo işini yapmadı mı? YEri değil ama olsun

Alıntıları Göster
    daha hiç rastlamadım hatta ingiliz dost bile edindimHer yerde Türk olduğumu söyleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: OGUZ ZERO

daha hiç rastlamadım hatta ingiliz dost bile edindimHer yerde Türk olduğumu söyleyebilirim

Alıntıları Göster
    bizde sölüyoruz heralde... zaten hep değil.. bazen cıkıyor... benim yabancı arkadasları saysam forum dolar
    ama bazen cıkıyor öle salak salak ileri geri konusan bebeler

+ sadece türk olmakla değil müslümanlıkla da dalga geçenler var...

• quote:

bizde sölüyoruz heralde... zaten hep değil.. bazen cıkıyor... benim yabancı arkadasları saysam forum dolar
    ama bazen cıkıyor öle salak salak ileri geri konusan bebeler

+ sadece türk olmakla değil müslümanlıkla da dalga geçenler var...

Alıntıları Göster
    Türküm Dedim

Herkes Aynı Anda Cheaster Dediler Ve Attılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.