Şimdi Ara

Gunz'da ID alamıyorum, ne yazdıysam olmadı :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok saçma şeyler yazdım, alınması mümkün olamayacak kadar saçma. Fakat ne yazdıysam olmadı, ne yazdıysam available diyor :@.

• Bunun nedenini bilen kimse yok mu arkadaşlar?
  • iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Sync]

iyi olmuş

.

• Bilen yok mu .
  • ijji'den mi indirdin?Ordan indirdiysen onun sitesinden üyelik alman gerek.
  • available zaten kullanılır demek değil miydi
  • Evet ijji'nin sitesinden indirdim. Üyeliğini de ordan almaya çalışıyorum. Başka nereden alabilirdim ki zaten.
    quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

available zaten kullanılır demek değil miydi

Hayır available mevcut demektir. Kırmızı renkli yazıyor zaten.
  • Available müsait demektir arkadaşımAvailable yazıyorsa bütün herşeyi bitirip almayı dene üyeliği alacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Evet ijji'nin sitesinden indirdim. Üyeliğini de ordan almaya çalışıyorum. Başka nereden alabilirdim ki zaten.
    quote:

İşte mevcut kullanılabilir anlamında diyor.Kullanıcı adı değil de başka birşey yüzünden kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Available müsait demektir arkadaşımAvailable yazıyorsa bütün herşeyi bitirip almayı dene üyeliği alacaktır

Kırmızı renkte yazıyor .

quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Evet ijji'nin sitesinden indirdim. Üyeliğini de ordan almaya çalışıyorum. Başka nereden alabilirdim ki zaten.
    quote:

İşte mevcut kullanılabilir anlamında diyor.Kullanıcı adı değil de başka birşey yüzünden kabul etmiyor.

Ben ID'nin olmadığını görünce diğer şeyleri yazmaya devam etmedim. Mevcut var anlamına gelir arkadaşım.

Ki oyunlardan da biliyorum. Kayıt olurken available derse mevcut, unavailable derse mevcut değil anlamına gelmektedir. Öyle hatırlıyorum en azından.

http://sozluk.sourtimes.org/?t=mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 10 Eylül 2009; 20:12:58 >

• kasma bukadar almaya çalış sen bendede avible dedi genede aldım bikaçkez dene vs. bide emaili ve kodu doğru yazdığından emin ol almayı dene olmazsa yanda check var ona tıkla emailin yanındakinede tıkla bidaha dene bende öyle oldu anldım valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilakin77

kasma bukadar almaya çalış sen bendede avible dedi genede aldım bikaçkez dene vs. bide emaili ve kodu doğru yazdığından emin ol almayı dene olmazsa yanda check var ona tıkla emailin yanındakinede tıkla bidaha dene bende öyle oldu anldım valla :)

Sağol. Available deyip de alınabiliyorsa bunda bir bug var sanırım. Hayır available alınabilir demek olsa daha önce aldığım nicklere unavailable demesi gerekirdi.
  • Aldım kardeşim. Available kullanılabilir demektir. Kırmızıyla falan yazmasıyla alakası yok. Hangi renkle yazması gerektiği kayıt formunu tasarlayanların seçimidir. İstersen aldığım üyeliği gönderebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secondpress

Aldım kardeşim. Available kullanılabilir demektir. Kırmızıyla falan yazmasıyla alakası yok. Hangi renkle yazması gerektiği kayıt formunu tasarlayanların seçimidir. İstersen aldığım üyeliği gönderebilirim?

Gerek yok, ama sağol. Available mevcut demektir. Bunun yanında kullanılabilir anlamına da gelmektedir. Mevcut kelimesinin anlamı da var demektir zaten. Nasıl alâkası yok. İnternet dili denen birşey var. Hangi oyunun kayıt formuna gidersen git hepsi uygun olmayan şeyleri kırmızı olarak yazar. Madem available kullanılabilir demek o zaman neden aldığım eski üyeliklerde de aynı hatayı verdi? Ayrıca hiç kullanmadığım mail adresinde de aynı hata ile karşılaştım. Kullanılabilir olması için yeşil renkte unavailable yazması gerek.

Arkadaşa sordum unavailable kullanılamaz dedi. Böylece bu da bana kapak olmuş oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 21 Eylül 2009; 14:28:35 >

• Hiç ingilizce dilini kullanan bir siteye kayıt olmadın mı sen? Available kelimesi internet ortamında "kullanılabilir" anlamında kullanılır. Gunz değil de başka yerlere kayıt olmayı dener misin.
    Daha önceden alınmış ID'leri belirtmek için already reserved, unavailable gibi kelimeler kullanılır. Bu kelimeler;

Already reserved. (Zaten alınmış)
    Unavailable. (Kullanılamaz)

Anlamlarına gelir.

Şu sitelere kayıt olabilir misin?

http://www.gamenetworks.com/
    http://www.12sky2.com/
    https://www.dofus.com/en/account-creation (bak burda da "check availability" yazıyor) Eğer anlamı kullanılamaz olsaydı "kullanılamazlığı denetle" diye bir türkçe eylem çıkardı karşımıza. Bu da dil kurallarına uygun değildir. Örnekler çoğaltılabilir ama vaktimi boşa harcıyorum şuan :) Yanlışa ısrarla doğru deyip yardım isteyenlerden pek hoşlanmam.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secondpress -- 21 Eylül 2009; 14:50:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: secondpress

Hiç ingilizce dilini kullanan bir siteye kayıt olmadın mı sen? Available kelimesi internet ortamında "kullanılabilir" anlamında kullanılır. Gunz değil de başka yerlere kayıt olmayı dener misin.
    Daha önceden alınmış ID'leri belirtmek için already reserved, unavailable gibi kelimeler kullanılır. Bu kelimeler;

Already reserved. (Zaten alınmış)
    Unavailable. (Kullanılamaz)

Anlamlarına gelir.

Şu sitelere kayıt olabilir misin?

http://www.gamenetworks.com/
    http://www.12sky2.com/
    https://www.dofus.com/en/account-creation (bak burda da "check availability" yazıyor) Eğer anlamı kullanılamaz olsaydı "kullanılamazlığı denetle" diye bir türkçe eylem çıkardı karşımıza. Bu da dil kurallarına uygun değildir. Örnekler çoğaltılabilir ama vaktimi boşa harcıyorum şuan :) Yanlışa ısrarla doğru deyip yardım isteyenlerden pek hoşlanmam.

Edit: İmla

Şimdiye kadar İngilizce dilini kullanan sitelere kayıt olmasaydım gelip burda laf kalabalılığı yapmazdım değil mi? Şimdiye kadar birçok İngilizce dil kullanan sitelere kaydoldum ve hepsinde available mevcut anlamında unavailable kullanılabilir anlamlarına geliyordu(benim hatırladığıma göre öyle). Yani yanlış hatırlıyor olabilirim tabi ama available kırmızı renkli unavailable ise her zaman yeşil renkle karşımıza çıkardı ve kırmızının anlamı olumsuz, yeşilin ise olumludur. Ben burdan yola çıkarak hatırladığım şeyin doğru olduğunu savundum. Available'ın anlamının kullanılamaz değil, mevcut olduğunu söyledim. Ben yardım isteme amacıyla açmadım konuyu. Sadece neden kırmızı renkle available demesinin nedenini bulamadığımdan bunu merak ettiğim için açtım konuyu.

Buyur bu da üyelikler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 21 Eylül 2009; 16:59:13 >

• Arkadaşlar kusura bakmayın. ID kısmında Check butonuna tıklayınca kimi zaman unavailable da diyormuş. Fakat ben her iki yazının da kırmızı olduğunu görünce önemsemedim. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim . Üyeliği alabildim çok şükür. Emeği geçen herkese, özellikle de secondpress arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. GunZ'da ID alabilmeme en büyük etken kendisinin beni tahrik etmesidir(Kargaşa yaratmak için söylemiyorum tabi ama GunZ'da üyelik alabildiysem bunun nedeni budur) . Oyunda daha önce 30 küsür level'a (32-33 levelda alınan çift kılıcı alabilecek level) kadar karakter kastım. Fakat oyun bir süre sonra şu kstylerlar ve Cash ile kıyafet alanlar sayesinde sıktı ve oyunda üyelik almayı unuttum resmen . Eskiden kendi e-mail adresinden ayrı olarak evebeynlerinin de e-mail adresini istemiyor muydu kaydolmak için(orda parents fln birşey diyordu) .

Şimdi de şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. Oyuna yeni bir sistem gelmiş. Küçük bir programcık var ijji REACTOR adında bu programcık ile oyunu çalıştırıyoruz. Fakat oyun Loading Mesh bölümünde hiçbir hata vermeden kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 21 Eylül 2009; 19:42:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Loading Mesh Çözüm...

Ha?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.