Şimdi Ara

Gunz ijji yte giriyorum fakat serverlar görünmüuyor ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pfs. Olmayan kotayla oyunu 2 kez indirdim. 4-5 kerede kurdum problem aynı. Server ekranına geliyorum fakat hiç bir server görünmüyor. Ne yapmam gerek?

Gunz ijji yte giriyorum fakat serverlar görünmüuyor ¿

• o kdr çok denemıssın 1 kerede format atmayı dene
  • format hariç her yolu denerim. Format olmaz
  • Veyawww.legacygamers.net Bu linkteki Gunzu indir
  • quote:

Orjinalden alıntı: F a T a L

format hariç her yolu denerim. Format olmaz

sen bilirsin o zmn dicek bişi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuLordRanks

quote:

Orjinalden alıntı: F a T a L

format hariç her yolu denerim. Format olmaz

sen bilirsin o zmn dicek bişi yok

Site açılmıyor?
  • server su an offlıne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya, sanal pc yüklü bilgisayarımda. Oraya windowsu kurup denedim, oyun açılıyor ama, ekran simsiyah. Açıldığına eminim fakat ekranı göremiyorum. Format atamam şu an.. Off
  • hayır lg indirme o çirkin ve dandik.....ijji daha güzel reinstall fln yap olur....
  • mince server'ı kötüleme bence bu 1

sana göre lg öyleyse link veren kişiye göre belki ijji öle 2

fatal banada sordu pm'den lg'i indir dedim 3

bence sende bırak ijji'i lg'e bak 4

LgGunz en iyi private server olan gunzdır playler bakımından en fazla playera sahip private serverdır.Bence bir çok bakımdan private serverların kralı olan server'ı kötülemen yanlış ve saçma derim.ama tabi neyi yapıp yapmayacagın kendi takdirine kalmışdır

Fatal re-instal ile çözülebilicek bi hata fakat baya bi denemen lazım sana lg oyna derim ijji öle kalsın 1-2 hafta sonra tekrar yükle belki düzelebilirç
    bendede o sorun vardı öle haloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 31 Ağustos 2007; 0:05:19 >
  • adam ijji oynuyosa lg tabiki daha dandik gelir(özelliklede ijjide presi varsa) 1

dogrudur olabilir ama o kendi görüsünü sölüyo gibime geldi 2

bende server offline olabilir dedim yanlış hatırlamıyosam.. veya lag 3

ijjide belli yere gelince Lg cok sıkıcı gelir sadece o anlık bi set giyim diye bakarsın 4 (LG adminlerinin ve GMlerinin cogunun ijjideki lvllarının da 30- olması bunu dogruluyor bence)

LGGunz en iyi PRIVATE serverdir... player sayısı 200 ijjininki 15k bunları kapıstıramazsın abisi.. her bakımdan IJJI daha saglam bi serverdir daha cok oyuncuyu hakeder..

Egerki sorunların çözülmediyse mecbur LG bakıcaksın mamininde dediği gibi sonra 1-2 hafta geçer denersin düzelmiş olur sanırım
  • ben ijji ile lg'i kapışdırmıyorum ama kapışdırsam bence lg alır ama ijji'nin son durumunu bilmiorum bnm girdigim zmn durumu içler acısıydı...

Lg ADMİN ve GM leri ijji'de -30 diosun bu çok normal diilmi?adamlar admin yada GameMaster oldukları servera daha fazla zaman harcarlar bnm bildigim.yani en azından ben öy yaparım...

ztn bnm lg'i önermemim nedeni ijji'de premium'a para vermesinler diye söylüyorum.bide 4 hafta fln sürüo kıyafetler..:S sonsuza kdr sende kalsa açıkcası bende alırım ama 4-5 hafta için saçma geliyo bana.

Benm sorunlarımda bi süre Dr'de takıldım sonra selo dedi ijji'e gel noob dedi yediremedim noob'u bendeyükledim oldu

• benim kastettiğim orda lvl kasmayı beceremiycek seviyede oldukları

bence LGde premium özel bişey değil burda premium giyince herkeste olmayan bişey adı üstünde özel item yaw ayrıca her set öle süreli değil ki 4-5 haftada değil 3 ay fln :P

ijjinin nesi içler acısı ijji 21+ değildir ijji de hayat 45den sonra baslıyo
  • Konu nerelere gelmiş

Format attım akşam, şu an oynuyorum
  • hahahah yakısır kesin çözüm yaw
  • ayın 5inde sınav sonuçları açıklanıcak eger sınıfı geçmişsem 2-3 ay sonra aranıza geri dönücem player olarak:P
    dönünce yakandan ayrılmam selo bana bütün herşeyi öreticen 0dan xD
  • çok iyi yapmışın fatal selim en uzun 3 ayda deil ijjide şu anda süresiz setde war sürelide sürelilerde bi süre sonra süresiz e dönüşüo yeni çıktıkları için bi süre süreli veriolar karışık oldu biraz
  • battle brood süresiz mi oldu simdik ? 0.0

yoksa eternal fln ilk cıktıgındada süresizdi
  • kardeş türk telekomun aile koruma filitresini kullanıyosan ondan serverlar görünmüyor filitre serverları engelliyor ondan oyunu ne kadar yüklersen yükle oyna giriş yerine gelir ama oyunun serverları görünmez
  • Kardes yeniden indirmeni tavsiye ederim :)

baska caren yok :((
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.