o server kapalı yaw sanırım.... ps lere gel ugraşma onunla Lg çok gzl server yada Dr Lg nin sitesi http://legacygamers.net Dr nin ki biraz karışık topic açılmış ona gir bak
Dr de quest için para mı vermek gerekiyomuş ne öle bişe dydum bi kere 6$ vericek queste giricekmişsin istediğin kadar =P quest le lvl kasanlar olursa duyuriyim
Lg cok az kapasitesi var(500) ve herkes swapper... adamlar mplvl(multi powered lvling) yapana ban atıcam diyor server geldikten 2 gün sora 99 adam görüyoz... 1 tane değil 1-2 tane olsa edit diyelim de değil yani dolu..! kaldım 35 lvl hiç bişe yapamıyom swapta yapmıyolar eziğim diye bende swap odalarını basıyorum swapcıları kesiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
Dr de quest için para mı vermek gerekiyomuş ne öle bişe dydum bi kere 6$ vericek queste giricekmişsin istediğin kadar =P quest le lvl kasanlar olursa duyuriyim
Lg cok az kapasitesi var(500) ve herkes swapper... adamlar mplvl(multi powered lvling) yapana ban atıcam diyor server geldikten 2 gün sora 99 adam görüyoz... 1 tane değil 1-2 tane olsa edit diyelim de değil yani dolu..! kaldım 35 lvl hiç bişe yapamıyom swapta yapmıyolar eziğim diye bende swap odalarını basıyorum swapcıları kesiyorum
iş gene ijji ye düşüyo
legende ne yapcam ilk kayitmi oluyum=
evet sonra indir oyunu... bide burakcan öle deme ijji daha kötü adam paralı üye lightning vuruyor ister istemez kitlenip yatıyosun... burda hiç değilse herkeste lightning var beleşten bu arada 59 oldum, 35 değilim artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme