Şimdi Ara

### GunZ OnLine Club ### (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
18.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu LG download linki varsa şuraya linki koyarmısın çok gunz varda karıştırmayım şimdi:S
  • len abi bilgisayarda her tus saglam birtek shiftler calısmıyor gunzdan mahrum kaldım inşallah sabaha duzelir yoksa bi klavye bulana kadar gunz munz oynayamam

allah kimseyi sihft siz bırakmasın gercekten zor bi durum insan kaybedince anlıyo degerini
  • @aykut1993 abi diyecek laf bulamıyorum... onun konusu burası değil.. DR Gunz Top100 açıklandı diye bi konuda da böle mesaj vardı orda anlattım yazamıycam tekrar... yither yha

@baddread amin
  • yapack bişi kalmadı shift basmıyor bi kac kisidede olmus bu olay deiştirmisler klavyelerini bende yapacak bişi bulamayınca

optionstan keyborda tıklayıp

block gorewini yapamadıgım iicin sihft tusuyla block tusunu deiştirdim ve shift tusuna en yakın olan numlock tusunu sectim eskisi kadar ii bf yapamasamda the-qing i falan swordda genede yeniyorum

bu arada fazla shift tusu olan gorurseniz bana haber werin
  • ne zaman yendin la beni sword da???
    kapısırız ... su ara benim ijjideki char sefa diye arkadasta... bilen bilir
    video ceker forumada koyarız
    ayrıca Numlock değlde Caps lock olmasın o? numlock a basman imkansız gibi bişey??
    not: yazım yanlısdır olur sakasına takıldım yanlıs anlama
  • abiniz joe döndüüü....
  • velkam bek jo! hoş geldin
  • hoşbulduk ama pazartesi akşam fln yine gitçem
  • yuh la dur durdugun yerde seçimler için mi geldiniz yoksam? eger ölese aferin :P vatan borcudur oy vermek ne de olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

yuh la dur durdugun yerde seçimler için mi geldiniz yoksam? eger ölese aferin :P vatan borcudur oy vermek ne de olsa

malesef seçimler için yalnızca

• olsun olsun gözüme girdin
    tebriket aileni benim adıma (sanki cok umurlarında olcak)
    keske herkes aynı duyarlılıgı gösterebilse
  • slm millet geri geldim tatildeydim yine geldimm bu arada club baya ilerlemiş devam
  • bende bugün tekrar gidom
  • h.g ve bb
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

h.g ve bb

• benide eklesene

isim:manga_fun
    lvl:32 (galiba)
    klan=vardı ama noldu bilmiom :D

ijji de pek takılmıom ama belki arasıra gelirim

sevgiler&saygılar JSYER
  • benıde ekleyın pls adım =beto35 lwl 23
  • benide editle ark. averdim charı en az bnm kdr iyi oynuyo hatta bnm şuanki oynayışmdan daha iyi oynuyo 32 lvl olmuş char xD
  • ben soyle bisi soyleyim acaba ijjide veya baska bi gunz severındada olsun forumdakilerle bi clan kursak tam super olurdu
  • bizim LG Gunzda clanımız var Lokum diye... herkesi admin yaptım nerdese girin söleyin alsınlar bi ara düzeltcem admin member olayını
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.