şu LG download linki varsa şuraya linki koyarmısın çok gunz varda karıştırmayım şimdi:S
len abi bilgisayarda her tus saglam birtek shiftler calısmıyor gunzdan mahrum kaldım inşallah sabaha duzelir yoksa bi klavye bulana kadar gunz munz oynayamam
allah kimseyi sihft siz bırakmasın gercekten zor bi durum insan kaybedince anlıyo degerini
@aykut1993 abi diyecek laf bulamıyorum... onun konusu burası değil.. DR Gunz Top100 açıklandı diye bi konuda da böle mesaj vardı orda anlattım yazamıycam tekrar... yither yha
@baddread amin
yapack bişi kalmadı shift basmıyor bi kac kisidede olmus bu olay deiştirmisler klavyelerini bende yapacak bişi bulamayınca
optionstan keyborda tıklayıp
block gorewini yapamadıgım iicin sihft tusuyla block tusunu deiştirdim ve shift tusuna en yakın olan numlock tusunu sectim eskisi kadar ii bf yapamasamda the-qing i falan swordda genede yeniyorum
bu arada fazla shift tusu olan gorurseniz bana haber werin
ne zaman yendin la beni sword da??? kapısırız ... su ara benim ijjideki char sefa diye arkadasta... bilen bilir video ceker forumada koyarız ayrıca Numlock değlde Caps lock olmasın o? numlock a basman imkansız gibi bişey?? not: yazım yanlısdır olur sakasına takıldım yanlıs anlama
abiniz joe döndüüü....
velkam bek jo! hoş geldin
hoşbulduk ama pazartesi akşam fln yine gitçem
yuh la dur durdugun yerde seçimler için mi geldiniz yoksam? eger ölese aferin :P vatan borcudur oy vermek ne de olsa
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
yuh la dur durdugun yerde seçimler için mi geldiniz yoksam? eger ölese aferin :P vatan borcudur oy vermek ne de olsa
malesef seçimler için yalnızca
olsun olsun gözüme girdin tebriket aileni benim adıma (sanki cok umurlarında olcak) keske herkes aynı duyarlılıgı gösterebilse
slm millet geri geldim tatildeydim yine geldimm bu arada club baya ilerlemiş devam
bende bugün tekrar gidom
h.g ve bb
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
h.g ve bb
benide eklesene
isim:manga_fun lvl:32 (galiba) klan=vardı ama noldu bilmiom :D
ijji de pek takılmıom ama belki arasıra gelirim
sevgiler&saygılar JSYER
benıde ekleyın pls adım =beto35 lwl 23
benide editle ark. averdim charı en az bnm kdr iyi oynuyo hatta bnm şuanki oynayışmdan daha iyi oynuyo 32 lvl olmuş char xD
ben soyle bisi soyleyim acaba ijjide veya baska bi gunz severındada olsun forumdakilerle bi clan kursak tam super olurdu
bizim LG Gunzda clanımız var Lokum diye... herkesi admin yaptım nerdese girin söleyin alsınlar bi ara düzeltcem admin member olayını