Şimdi Ara

### GunZ OnLine Club ### (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
18.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya selim bn geldim bide bişi sorcam senin wonderbread ban yemişti galba onun yerine ne yazcaz bu arada yenileri ekledm s.a jsyer
  • bilmem charlarımın yarısı yok oldu ^.^

LGdeki silindi, Ijjideki zaten arkadaslardaydı ban yedi...
    IGunzdakilerimi yazsam :P

Pa¡nKiLL£R i yaz yaf.... 36 mı 35 mi öle bişeylerdi ^.^
  • gng

gn
  • benim char 45 oldu

nick gangrape
  • Ya bu nasıl bir oyundur arkadaşlar az açıklar mısınız?
  • rehber vs hazırladım kardes az arastır lütfen ya...
    o kadar yazdım kimse okumuyo bile.. niye yazdım ben okumuycaksanız siz...
  • GunZ OnLine Hayat OffLine

ya lg gunzu nasıl bulucam

• ya tmm LG GUNZU buldum da nası üye olcam ağlamak istiyorum lütfen biri sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: R@

Ya bu nasıl bir oyundur arkadaşlar az açıklar mısınız?

bi kac video seyredsen tam olarak anlayabilirsin :)

biraz counter gibi yetenegin cok onemli oldugu bir oyun
  • counter strike ile alakası oldugunu düşünmüyorum.ikiside çok gzl oyun ikisnin yeride aynı.bu oyunları kıyaslayamayız bile çnkü çok farklı platformlardaki oyunlar.
    sadece iki oyunun bezerligi çok kçk bi yerde var oda çok az bişey...sadece Aim'leri biraz benziyor okdr.
  • Haberiniz olsun istedim ağustos ayının sonlarından itibaren GunZ u ve Forum u OKS yüzünden bırakıcam yalnızca arada girebilecem hepinizin haberi olsun isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

counter strike ile alakası oldugunu düşünmüyorum.ikiside çok gzl oyun ikisnin yeride aynı.bu oyunları kıyaslayamayız bile çnkü çok farklı platformlardaki oyunlar.
    sadece iki oyunun bezerligi çok kçk bi yerde var oda çok az bişey...sadece Aim'leri biraz benziyor okdr.

oyunların sadece yetenk oyunu oldugunu one surmek istemiştim ben ikiside aynı yazmadım

sonucta k o gibi sro gibi oyunlar item oyunu itemin saglamsa iyisindir

ama bunda iteminin saglamlıgı dısında iyi kullanmak cok onemli bi olaydır

kesinlikle cs ile gunzu aynı kefeye koyamayız
  • zaten birisi FPS digeri TPS ama itemin 2. hatta 3. planda olabilcegi bi oyun :P
  • pardon Oks nedir?
  • ben ufak bi tatilin sonunda geldim ijjide clan varmi 1 lvl pro icin.d cok pro deil ama.d
  • quote:

Orjinalden alıntı: delimakina

pardon Oks nedir?

orta öğretim kurumlarına giriş sınavı

arkadaşlar ben yeniden başlıcam oyuna onun için lvl veremem kabul edermisiniz

(eski charım 9lvldı)
  • gunz da adım Spik lvl 35 benide ekleyin lütfen
  • quote:

sonucta k o gibi sro gibi oyunlar item oyunu itemin saglamsa iyisindir

Ko oynamadıysan yorumlarına oynadım ama biraz bilgim var veya böyle olmalı sanırım yazarsan çok sevinirim.
    Ko'da ıtemden önemli birşey var oda playerlık!!

70 lvl görev takılarıyla bir warior un 72+ +8 shard +7 dagger of name kullanan bi asas'ı kesmesi senin yorumuna göre imkansız. youtube'a girip Jrchesta vs movie yazarsan çıkıcak videoyu izle derim.

ama oyuna dışardan bakıldıgı zaman senin dedigin gibi ıtem ile sadece alakalı gibi görünür
    Bu sadece bir ön yargıdır.Ko'da da gunz'da oldugu gibi playerlık çok önemlidir.
  • ama KOda itemde önemlidir... mesela sen onu kesebiliyosun belki ama ii itemlerin olsa belki cok daha iilerini kesiceksin (o itemlere sahip daha saglam player)
    ama Gunzda 10 lvl adam 50 lv adamı keser kesmiştir kesicektir itemler ne olursa olsun.. (
  • knightta item en ön plandadır tamam aynı itemli adamı lvl 57 adamımla lvl 63 adamı fln zar zor kesebiliodm daha ii combo fln olduğu için ama adamda öle itemler oluoki zaten tek atıo daha ne

edit:bende imzama ekledim bunu inş. sorun çıkmaz çünkü ben bilgi veremiorm heryerdeki charlarıma bişe olduğu için ad,server,lvl verebilceim bi charım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 25 Ağustos 2007; 10:01:34 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.