beyler nerde bunun downlaod ı ya ikiş saattir arıorm allah kahretsin bendemi problem var
www.gunzonline.com gir, asıl siteden hangi oyununu oynuycaksan oyna, ama bana kalırsa North American olan yani Ijji Gunz indir,http://gunz.ijji.com
yaw biri hayrına su oyunun bir an önce update nasıl edildiğini anlatsın bana yoqsa pc ye saldırcam kafayı sıyırdım bir türlü update etmiyor delircem %100 update olan yada %50 %60 uptade olan site varsa biri link atsın gözünü sevim ya
://gunz.ijji.com kardeş buradan indirdim oyunu simdide hep beni jjj diye bi siteye cekiyo oradan nabacam anlamadım louncher falanda gelmedi nasıl oynayacam ben gunz onli ne
UP!:....
kardes ijji yi yüklediysen launcheri açınca seni siteye yönlendiricek activex denetimini yükle yüklemişsen ıd ve şifreni yaz köşeye yer var orada sonra play lıve dicen launcher açılıcak sonra start game dicen giricek
arkadaşlar gunz a girilmiyor bilen war mı bir turlu giremedim yaf sirlendim
arkadaşlar clan kurduk Turk_TeaM diye genellikle expert 1 deyiz gelmek isteyen gelsin turklere açık clanımız :D
Server ve channel de yazsana lo + Nick
server 1 , expert chanel , elite chanel ve free chanel 1 deyiz genellikle :D
niye LGi verdin ki adamlara?? + LG lvl kaç? :P nick ne takılırız beraber
lg daha kolay lvl atlanıyor ve başlarken 9999999999 para veriyor bir suru itemler (kılıçın yanması fln.) daha sonra yeni kıyafetler falan war oynamak isteyen oynasın lg gunz dada 60 lvl im
gel sana clan ayarlıyam =P 70++ dı ama ayarlıyabilirsem gelirsin pek takılmıyorum... Vortex clanındaym baskanla kavga ettim... Laglıymışım (yanındaki arkadasıyla almak için laglı olmamada gerek yoktu..) ki adamı 100 ping görüyodum.. sonra 1 -2 ufak olay daha oldu bende cıktım simdiki clan Swat
pff... selim şimdi gördüm bu selo35 te resmen senin özentin amma çok özentin warya
benimde clan war saol [Iris]RaiNbo :)
quote:
Orjinalden alıntı: mince49
pff... selim şimdi gördüm bu selo35 te resmen senin özentin amma çok özentin warya
imzaya da mı bkamak gelemdi aklına.. Pa¡nKiLL£R tanıdık gelirdi =P benim eski account tu arkadasla bir kullanıyoduk ona bıraktım kavga edince kullanmıyor heralde bilemiycem
arkadaslar ijji de hepbraber oynyalım herkes msn yada oyundaki isimlerini versin beraber kasılalım biririmize yardımcı olalım yabancılarla zevki çıkmıyorr