Şimdi Ara

gunz online download (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
39.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

Orjinalden alıntı: mince49

pff... selim şimdi gördüm bu selo35 te resmen senin özentin amma çok özentin warya

imzaya da mı bkamak gelemdi aklına.. Pa¡nKiLL£R tanıdık gelirdi =P
    benim eski account tu arkadasla bir kullanıyoduk ona bıraktım kavga edince
    kullanmıyor heralde bilemiycem

painkiller gördüm senin 1 "i" inik biraz ya onun deil gibi geldi ondan hatta dedm yyuh ottomania açmışlar nese ok

• Ya ben indirdim girmio Torrenting files(0.00%,0.0B/s)... yazıo
  • Arkadaşım ben Gunzu indirdim fakat bir türlü girmio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhom -- 30 Temmuz 2007; 20:55:19 >
  • postları okumadan indirirsen böle olur gereksiz konuları uplarsın bide pişkin pişkin yazmış... okuma zahmetine gir once
  • Ben indirdim şöle bişi çıkıo donuyo sonra paintten çektim ama resmi koyamadım kusura bakmadonuo Torrenting fliles(0.00%, 0.0 B/s)diye bişi çıkıo
  • saol bebişim cekemeyenler catlasın Muack 0-6 seni.. ammada içine oturmus okuyamadı demem
    2 hafta sonra bile unutmadan bakmıssın
    Not: laf bulamadın mı da küfür edip durdun? keske yanımda olsaydın suratını görmek isterdim
    edit: adresim forumda var arastırma zahmetine gelirsen bulup gelebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 17 Ağustos 2007; 7:35:32 >
  • nickinden belli kim olduun
  • http://img205.imageshack.us/img205/9657/gunztp5.jpg

arkadaşlar ilk önce indiriyor hızlı hızlı sonra birden %35 e atıyor ve orda kalıyor ne yapmalıyım?
  • ijji indir.. torrent bozuq
  • tamam saol indiriyorum %36 da tamamlanınca hbr veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosbardak -- 29 Ağustos 2007; 22:05:31 >
  • EDIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLHeiM -- 31 Ağustos 2007; 15:44:34 >
  • a.q ben neden indiremiyorum su oyunu :(
  • beyler kesin olarak hangi siteden indirebiliriz bu oyunu
  • slm beyler ben bu siteye yeni üye oldum bu gunz u pc ye indirdim ben gunz dan yüzde 35 den başlıyo ama hiç yüklenmiyo nasıl olcak bu iş biriniz bana yardım etseniz ne olur saten sitresteyim ben bu oyunu eskiden oynamıştım 28 lwl char vardı benim onun ID sini unuttum biriniz bana yardım ederse çok tşk ederim
  • AZCIK OKURSAN ÜST KONULARIN ORAYA KONMASININ NEDENİNİ ANLARSIN SANIRIM!!
  • International indirmek isteyenler için söyliyim. Sorun düzelmiş, torrent çok hızlı çekiyor. Launcheri indirin yeter. 50-60 kb le çekiyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

International indirmek isteyenler için söyliyim. Sorun düzelmiş, torrent çok hızlı çekiyor. Launcheri indirin yeter. 50-60 kb le çekiyo..

zaten hep öyleydi bende, sadece her bilgisayarda olmuyordu, sorun düzeldiyse ne mutlu bize
  • şimdi sorun kalkdımı?_?
    kalkdıysa oraya geçicemde?
    tam olarak kalkdı demi?
  • Beyler valla ben haftasonu indirdim umudum yoktu ama deniyim dedim. Sorunsuz olarak hic takilmadan cekti torrent.
  • bende indirdim dün ama launcheri açınca yüklemedi malesef:(
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.