Şimdi Ara

Gunz Online Hakkında herseyi burdan ogrene bilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşım dogru soluyorr res atılmıyor ama bi soledigine katılmıyorum adam lvl 100 olana kadar sanırım oyundan sıkılır en idael lvl 6 ve 65 arasıdır egucunun en doruklarında oldugun lvl dir bunlar ondan sora herşey kolay geldigi icin char ya satar yada oyunu bırakır
  • ben artık taktiği bulmuşam wallah öyle hiç kimsenin kurduğu böüme girmiyom benim arkadaş war o 30 ben 29 lvl öyle öyle birbirimizi sıra sıra öldürüyoz 30 kere ben onu öldürüyom 30 kere o beni öldürüyo 10 dk da ikimiz de lvl atlıyoz bence sizde bu işi uygulayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul_Master -- 24 Haziran 2006; 14:46:43 >
  • arkadaşlar gunz online nın grafikleri nsl silkroad kadar iimi yami??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayd -- 25 Haziran 2006; 2:16:29 >
  • arkadaşım sılk roadla sakın bu oyunu kariıulaştırma cok farklı oyunlar bunlarr grefik oalrak hm hmm aynı ama gunz daha iyi bence
  • bu oyunu indirdm o lunch şeyi çıktı orda bişilr indrio we çok uzun sürüo o ne
  • arkadşım peki bu oyuna girememeyi nası açıklıcan dolmuo yüzde kalıo öle kafayı yicemya
  • oyuna girememeyi sole acıklım kardeşim sende bi sorun var sanırım upgrede olmuyor oyunu başka bi server uzerinden makişnana download et o0le upgrede yap
  • biri sitesini soruo biri nasil indircem dio google a gir bul kardeşim her şeyde foruma yazılmaski millet burda bilgi edinmek istio sen saçma sapan sorular soruon.
  • sen de böyle dicene adamlara yardım et
  • bendede upgrade etmio heralde agent error dilar buna başka server ne demek gunz india gibi mi india danda inmiyor link bozuk lutfen başka linkten gunz india linkini verebilirmisiniz
  • bende adamlar oylecene duruyo ben napıcam ateş ede ede bıçak saplaya saplaya bi hal oldum.
  • slm arkadaslar ben daha önce bu oyunda 11lvl yapmıstım ama ilk cıktıgında
    sona oyunda bişiler oldu giremez oldum simdi burda görünce sasırdım. aceba eski charımı kullanabilirmiyim.
    birde ben bunu indirirken direkt 140 mblık dosyayı indirmiştim böle değildi
    direkt olarak indirceem bi yer war mı?
  • Beyler çok ciddi bi sorunum var ben gunz onlineyi indirdim yuna girdim sonra bir servere giriorum ve girer girmez hemen Agen Error:Agent not be available dior başka yere giriorum gene aynısını diyor acaba bu knight onnlneden klma xtrap programından kaynaklanıo olabilirmi çünkü oyuna girer girmez xtrap devreye girior

PARDON ÖZÜR DİİYORUM BU KONUNUN YANITI AŞAĞIDA Kİ KONUDA VERİLMİŞ TE BEN GÖRMEMİŞİM GERÇİ ORDAKİ YÖNTEMLERİ YAPTIM GENE ÇALIŞMADI AMA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 23 Ağustos 2006; 16:06:41 >
  • Oynuyorum şuan gayette güselmiş çok sevdim bi sorum olucaktı yeni ıtımları nereden alabilirim kaç lvl de veya birde oyunun bana verdiği (ben sadece 2 li tabancayı seçmiştim ) dier ıtım ları nereden değişirebilirim son olarakta mayın ve mayın şeklindeki sağlığı nasıl kullanabilirim. Şimdiden teşekkürler
  • bende oyuna dun basladım gercekten guzel bı oyun suanda lvlım 8 ama 10 lvl olunca esya almayı dusunuorum acaba dıorum hangı sılahı alsam ne onerır sınız arkdaslar ne alayım ?
  • _Gamemaster_ arkadaşım eğer 10 lvl da item alcaksan sadece 10 lvl kılıcını,eldivenini birde pmpalısını al inan bana çok işe yarıyo.birde kıyafet almadıysan üstüne lvl 20 ye kadar hiç kıyafet alma üstüne bi yararı olmuyo çünkü emin ol lvl 20de 20 lvl itemlerini alırsın yarıdmcı olduysam ne mutlu bana
  • AP ne demek ??
  • A P bişiyin kısaltılmışıdır sen açılmışını yazarsan belkide aydınlata bilirim seni

Gunz Online Hakkında herseyi burdan ogrene bilirsiniz

• hp exp wt nin yanın da yazan açılımını bilemiyorum
  • arkadaşlar ap nin açılımı sanırsam şu armour plate yani zırh dmk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.