tsk Peki bu ne demek deli oldum 10 lvl de alım ıtım ları dedım alamıyorum sattım dandıklerı belki yer dir sorun dıe gene alamadım sonra bı daha eskileri almak zorunda kaldımm
kusura bakma ama bunu bilmiyrum bende hiç çıkmamıştı bu arada sen hangi serverda takılıyosun beraber bi duello yapmak isterim seninle
4. de BriganT
ya beyler file planet üyelik istio indiremiom biri link werebilirmi
Pardon beyler launcher i açmamıştım ok çaktım
www.gunzturkiye.kayyo.com buradan indirip kaydola bilirsin
acaba bu oyun 256 k ile lagsız oynanablir mi? benim sorunum şu bedne 256 adsl var fakat oyun oynarken karşılaştığım insanlar beni 1-2 saniye önce bulunduğum yerde görüyorlar. bu nedenden ateş ettiğim zaman mermiler 2 saniye rötarlı gidiyor. bu oyunun modem içinden olsun bilgisayardan olsun bi ayarı var mıdır ki lagsız adam gibi oyun oynayayım? herkes hacker diyo, doğru düzgün oynayamıyorum bırakma aşamasındayım. başlamadan biticek herşey
ya arkadaşlar ben daha bu sitede yeniyim gunz hakkında yardım edin bana ben gunzuwww.gunzonline.com dan indiriom oyunu kuruyom ama hiç ilerlemiyo bana yardım edermisiniz
Arkadaşlar daha yeniyim gunz da 2 olabildim fakat 1 lvl lar böle ileri doru ucuo hızlı gidio bisiler yapıo hangi tusla yapılıo onlar?
gunzu nereden indirdiğini öğrenebilirmiyim biri link koysun
ap attack power diilmi
quote:
Orjinalden alıntı: _hannibal_
tsk Peki bu ne demek deli oldum 10 lvl de alım ıtım ları dedım alamıyorum sattım dandıklerı belki yer dir sorun dıe gene alamadım sonra bı daha eskileri almak zorunda kaldımm
Sen level 12 sin, muhtemelen almak istedigin sey lvl.12 den yükseklerin kullanabilecegi seydir. Levelin düsük oldugu icin kullanmana izin verilmiyor ;)
bişey sormak istiyorum.bu oyunda islah armor hp pot mermi vs. satılan yerler warmı?lvl1ken monstermi öldüreceğiz nasıl lvl atlanır?
normal oynayacaksin -_- parasiz alinmiyor dediklerin.
PEKİ para takımlımı daha çok geliyo yoksa tek oluncamı?
Bildigim kadari ile onlar ile alakasi yok.
bır kac sorum olcaktı once equıp bolumunde central bank var o ne ıse yarar bıde wt ne nasıl attılırız bıde duvarda yan yurume tusları tam olarak ne
Arkadaş ben oyuna bağlanıyorumda oyunda herkes donmuş durumda bana dediler oyundan düşüyon o zaman dediler nasıl gidere blirim bu sonrun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme