Ya millete hakaret etmek gerçekten istemem de arkadaşım Alkollu fln mısın? Postlarından cıkarabildiğim tek anlamlı şey bu.
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
quote:
Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1
uzaklaştırılmıs yazıyor sende mısn sen ?
Ya millete hakaret etmek gerçekten istemem de arkadaşım Alkollu fln mısın? Postlarından cıkarabildiğim tek anlamlı şey bu.
İsa ayık ol
beyler ben yeniyim forumda ama gunz hakkında herşeyi biliyorum istiyen msnme msj atsın her türlü hacki anlatırım naberlan@windowslive.com
beyler yeni başlayanlar gelin gunza sizi kasiyim 25lwlla ayrıca isteyene msnden her türlü hile atabilirim hp ve sword hack vs..naberlan@windowslive.com
gunz online sıkı oyun
Kötü bişey mi dedim :s Sadece bu forumda yenıyım ben . . .
Arkadaşlar ben öle siteyi gezerken gördüm.. 6 aydır oynuyorum.. £ haliyle ''K StyLE''''D StyLE'' , ''T StyLE'' ... tüm bunların hepsinde uzmanım..
ButtferFly Step, DoubleButterFly Step, Half Step , Light Step , Flash Step , Slash Shot , Reload Shot , Reload Slash Shot , Instafall , Instakill , Safefall... ....vesaire vesaire hepsini bliyorum.. ayrıca duel yapmak isteyen arkadaşlarımız adım PC_JAMES--Ijji GunZ--33 level (her saat deişio..ben bunu yazmadan 30 dk önce 32 leveldim :) neyse genellikle SERVER Quest1 ve Quest2 ye takılıyorum....
NOT : 33 level olduğuma bakmayın :) ben daha geçen hafta bşladım ijji gunza :) en çok oynadığım gunz olan __GunzP__ de 92 levelim (şaka diil bu oyun private server) yani ben 6 ay boyunca sadece ijji oynasam raha 85lvl olurdum =)
quote:
Orjinalden alıntı: PCsayar
Arkadaşlar ben öle siteyi gezerken gördüm.. 6 aydır oynuyorum.. £ haliyle ''K StyLE''''D StyLE'' , ''T StyLE'' ... tüm bunların hepsinde uzmanım..
ButtferFly Step, DoubleButterFly Step, Half Step , Light Step , Flash Step , Slash Shot , Reload Shot , Reload Slash Shot , Instafall , Instakill , Safefall... ....vesaire vesaire hepsini bliyorum.. ayrıca duel yapmak isteyen arkadaşlarımız adım PC_JAMES--Ijji GunZ--33 level (her saat deişio..ben bunu yazmadan 30 dk önce 32 leveldim :) neyse genellikle SERVER Quest1 ve Quest2 ye takılıyorum....
NOT : 33 level olduğuma bakmayın :) ben daha geçen hafta bşladım ijji gunza :) en çok oynadığım gunz olan __GunzP__ de 92 levelim (şaka diil bu oyun private server) yani ben 6 ay boyunca sadece ijji oynasam raha 85lvl olurdum =)
Questte takılıyosan fazla bişey beklemem... ayrıca 6 ay ın bir ayını harcayıpta 92 lvl olduysan.. cok ugrasmıssın diyebilirim... 2 hafta içinde 3 tane 80 char cıkardım GunzP de
+ Saydıklarının içinde DStyle YOK.. sadece KStyle var.. Ki DStyle eline dagger alıp gezmek değildir Questlerle hızlı kasıyosun sanırım?
İjji gunz playerları olarak üç vakte kadar 80 level olmanızı sabırsızlık ile bekliyoruz ultrapro arkadasımız
quote:
Orjinalden alıntı: PCsayar
Baya bir sallamışın ayrıca dediğin kadar iyi bir adam olsa quest serverlarda gezmessin bu 1. Ayrıca durmadan dm yaptığın belli bu kadar hızlı kastığına göre 6 boyunca sadece ijji oynasan rüyanda 85 olurdun gel bakayım sen 68 level 150 adam kesiyon dm de %2 bile oynamıyor ya %1 ya %0 o yüzden atıp tutma ayrıca hareket yapmak çok şey değil önemli olan yapman gereken yeri zamanı bilmek ve en önemlisi AIM ;)
ya arkadaşlar oyun abenmgi girmio connecting diyip duro sonra accses server match yazıo anlayamadım daha bugün yükledim denedim ama o şeyden giremedim bana hızlı yardımcı olursanız sevinirim
Yha Been kaYıT olamıym e posta yada gmail hiç bi e posta gelmio aktif etmrm için
üYeLik Açamıom msn adresine e posta gelmiyor
YaRDıM LüTFEN!!
Önemsiz kutusuna falan geliyordur belki
Arkadaşlar küfürle nicki olan biri bizim forumumuza bir sürü mesaj attı onun küfürlü nicki gözükmesin diye mesaj yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız..
mıllet benı de alın clana ındırıorum erken oldu dımı atalay43 nıck clana gelıcem ınsallah
Ya beyLer bayanLar varsa tabi Ya ben daha önce oynuYordum Level 20ydi sanırıM pc formatlanınca gitti sitesinden tekrar yükLediM şimdi Torennig filesi doLduruLması gerekio yani oyuna girebilmek için e uzun da sürüYo doLması 4 saat sanırım beLkide fazLa ben bu Torening doLmadan qunza qiremezmiYm bana yarDm ediN LütFn