lwl 36 nicki unuttum :D 1 yıl oldu oyunu bırakalı :D
:D unutmussun oLsun
Ya bu konuyu açan herif nedn uzaklştırıldı merak ettm?
Gerçi btün sayfalara bakmadm ama
yha bendede oyuna qirdikten sonra xtrap hatası werio nasıl halledicez bilen war sa lütfen yardımcı ossun:S
sf oynayın yaf daha iyi
ya beyler ben oyunu indirdim yukledm fakat doskop uzerindeki ikonununa tıklayınca internet sitesi acılıyor oyuna giricegine
@cgtay
kardeş internet sitesi açılınca sağ tarafda login olman için yer var.Oraya login olucaksın ve play live yazısına tıklıyıcaksın launcheri oradan açıcaksın.
Bnde Oynadım ijjide lvl 62 Blkı Tnıyan cıkar Pislick_S ama bıraktım artık sro basladım unuttum rs zor yapıyom :DD
ya fileplanete gunz online yazdığımda sonuş bulamıyor yardım edin yaww sitesini verin ben üyeyim bu arada
ya arkadaşlar rakion a giriyom sonra türkiye 1 yazan yerde hiç bişey yazmıyor anlamadım gitti yoksa server yenileme saati mi var lütfen yarım edin oyundaki adım ustaraderr10
quote:
Orijinalden alıntı: saliig89
ya arkadaşlar rakion a giriyom sonra türkiye 1 yazan yerde hiç bişey yazmıyor anlamadım gitti yoksa server yenileme saati mi var lütfen yarım edin oyundaki adım ustaraderr10
rakion-gunz ne alaka
ARKADAŞLAR GUNZ DA WT Yİ NASIL YÜKSELTİCEZ LÜTFEN BİRİSİ SÖLESİN.
quote:
Orijinalden alıntı: berk_95
ARKADAŞLAR GUNZ DA WT Yİ NASIL YÜKSELTİCEZ LÜTFEN BİRİSİ SÖLESİN.
shop tan yüzük alarak weight +2 veya +3 pahalıdır bunlar ve sanırım 40lwl olmak gerekiyodu
ben 38 lvl im ve gördüğüm en güclü kişi 100 lvl v arkadaş oyundan
quote:
Orijinalden alıntı: gunzmania
ben 38 lvl im ve gördüğüm en güclü kişi 100 lvl v arkadaş oyundan
sevindinmi bu konuya bunu yazınca ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme