Şimdi Ara

Gunz Online yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gunza başlamak istiyorum fakat yardım istiyorum üst konuda jiije var bunun private server veya japon serverı falan oldunu sanıyorum öyle diyorlardı doğrumu acaba ? üstelik oyun sadece 200 mb civarımı patchlerle beraber toplam kaç mb olur ?

teşekürler

ve sormuşken lag falan oluyormu ? oyuna girmek kolay mı ¿

• ewet private server war mesela gunzP oda 200 mb yakınlarındaydı yani ama sen ijji gunz oyna cünkü arada lag ve oyuncuların oynayıs farkı war ijji de cok sağlam war ama private serverlarda o kadar yoktur
  • Private serverları azda olsa k-style örenildikten sonra öneririm.
    Neden diye sorucak olursan ki sorarsın=)Ben sen sormadan cevap vereyim.
    Private serverlarda bi düzeye gelmiş oyuncular oynar.
    Yani çoğunluğu k-style'i örenmiş adamlardır.Yalayıp yutmuşlarda vardır ama çok fazla değil.

İjji'de ise global server olduğundan dolayı en iyisinden en kötüsüne kadar her türlü player vardır.Yani Gunz'ı dünyada en iyi oynayan adamıda İjji'dedir en kötü oynayanıda.
  • teşekürler ben bırazdan yüklemeye başlarım o zaman oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

teşekürler ben bırazdan yüklemeye başlarım o zaman oyunu

bence ijji oyna sürekli, her türlü daha ii öğrenirsin oyunu :) + IJJI amerikan serveri oluyo xP
  • hiç sevmedim oyunu çok iğrenç kalite ve grafikleri var ve çok hile yapan kişiler var laggerler yetmiyormuş gibi bide lag var serverlerde

sildim bile oyunu
  • quote:

hiç sevmedim oyunu çok iğrenç kalite ve grafikleri var ve çok hile yapan kişiler var laggerler yetmiyormuş gibi bide lag var serverlerde

sildim bile oyunu

Birşey derdim ama ban yemek istemiyorum.

Biraz yetenek gerektiren bir oyun ayrıca ijji yüklediysen dün akşam patch geldi hacklere karşı ayrıca hiç öyle lagda yok baya bir sallamışın heralde 1 adam bile kesemedin..

• ben bişi sorcam. boss nasıl kesiliyo???
  • söyle yiyorsa ? ben hep söylüyorum ve uzaklaştırma alıyorum korkma üstelik lag var bir kere adam olduğu yerde duruyor tarıom durmadan bi baktım adam 10 metre ilerde birden teleport gibi laglı oyun
  • belki de o lag oyundan deil de adamdan kaynaklanıodur bide bole düşün
  • quote:

söyle yiyorsa ? ben hep söylüyorum ve uzaklaştırma alıyorum korkma üstelik lag var bir kere adam olduğu yerde duruyor tarıom durmadan bi baktım adam 10 metre ilerde birden teleport gibi laglı oyun

Bilip bilmeden konuştuğun anlaşıldı o oyunun lagı değil ya adamdan kaynaklanıyor ya da senden birşeyden anlamıyorken o şeye laf atma..

Yiyorsa demişin.. İstese burda herkes istediğini söyler ama belli bir seviye olduğu için söylenmiyor.. Kafalarına göre istediklerini söyleyenler seviyesiz kişilerdir.. Zaten onlar uzaklaştırma alıyor..

• quote:

Birşey derdim ama ban yemek istemiyorum.

Bun yazarken etmiş kadar oldun emin ol.
    -------------------------------------------------------------------------------
    quote:

söyle yiyorsa ? ben hep söylüyorum ve uzaklaştırma alıyorum korkma üstelik lag var bir kere adam olduğu yerde duruyor tarıom durmadan bi baktım adam 10 metre ilerde birden teleport gibi laglı oyun

Paso uzaklaştırma yemek övünülecek birşey değil.
    Üstelik odediğin lag serverdan kaynaklanmıyor.Ya senin bağlantından yada karşındaki adamın bağlantısından kaynaklanıyor.Türklerin olduğu bir odaya girersen pingi 30 kadar falan görürsün.Çok nadir laggerlar çıkar.

Ayrıca ilk başlarda oyun zevkli gelmeyebilir.Biz kimseyede zorla oynayın demiyoruz.Öyle bir sitem etmişsinki sanki zorla yüklemişsin memnun kalmamışsın anlamı çıkarılıyor.

• quote:

Netinin bi an kopup sonra gelmesi ve oyunun seni dc atmaması ihtimalini düşündün mü hiç? 1 Gün içinde başlayıp bırakabilcek bi oyuncuysan sana söyle diyim, iyi ki bosa bulasmamıssın gunza cünkü emek ister, öle lvl la parayla item almakla bitmez, emek verip oyunu öğrenmen tecrübe edinmen gerekir.

• herkezden özür diliyorum...Mince49 hariç

yanlış bir cümle kullandım haklısınız tekrar yükleyip oynadım oyunu sadece tek şikayetim dash yaparken parmaklarım acıyor çok hızlı basmamız gerekiyor
  • adam öldürmek zor bıraz taramalı ile 2 jarjör boşaltınca ölüyor ve kılıçla şu K-style hiç yapamıyorum çok zor bişi gerçekten yetenek gerektiren birşey 1 günlük değil oysa
  • yaşasın birinin daha beynini yıkadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

yaşasın birinin daha beynini yıkadık

korkma bu beyin yıkaması uzun sürmez nerdeyse çoğu online oyunları oynadım ve bıraktım
  • üzüldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

üzüldüm

niye çokmu seviniyorsunuz başkasının hayatını berbat edince ?
  • Herseye bu kadar ciddi bakmak zorundamısın
    Üzülcemi gerçekten düşünmüş olamazsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.