Şimdi Ara

Gunz Online yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende su ana kadar bi cok onl oyun oynayıp bıraktım.. hatta bunların bazılarının avrupa ya da amerika serveri bile yok.. ama sonunda gene gunza döndüm :)
  • şu ana kadar en çok zevk aldığım oyun CABAL ONLINE tonlarca oyun oynadım ama bunun kadar zevk alamadım tabi GUNZ ONLINE da zevkli ama bıraz daha değişik olaylar var bunda
  • bu arada kasacak olan varmı ? birbirimizi sırayla öldürmek için ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

bu arada kasacak olan varmı ? birbirimizi sırayla öldürmek için ???

sırayla öldürmek oynayan oyuncuya pek bir şey kazandırmaz çünkü oyunda önemli olan level değil senin oynayışındır çoğu kişi ilerlerken sen yerinde saymış olursun buda oyunda bir kayıp sayılabilir
  • olsun bıraz lvl yaparız sonra öğreniriz oyunu fenamı olur
  • eee up up !
  • Õğrenirken de level kasabilirsin ne 50 level'lar war kılıc cıkarmayıp tekerlekle silah değiştiren boşa mermi sallayan...
    Õyle bi duruma gelmeni tavsiye etmem bu oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermatis -- 3 Ağustos 2008; 10:09:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

Õğrenirken de level kasabilirsin ne 50 level'lar war kılıc cıkarmayıp tekerlekle silah değiştiren boşa mermi sallayan...
    Õyle bi duruma gelmeni tavsiye etmem bu oyunda

ben hiç kılıcı kullanmıyorum sadece silahı kullanarak 2. 3. olurum 5 8 kişinin arasında uzaktan alıyorsun rahat rahat k-sytlle çok güzel birşey ama çokda zora benziyor
  • zaman ister ustalaşman smdilik bf + ss bilsen seni idare eder
  • quote:

şu ana kadar en çok zevk aldığım oyun CABAL ONLINE tonlarca oyun oynadım ama bunun kadar zevk alamadım tabi GUNZ ONLINE da zevkli ama bıraz daha değişik olaylar var bunda

140+ ve DTrans bi char kasıp itemlerini vs vs dizdikten sonra kendini tekrarlıyo cok fazla cabal, tmam o zamana kadar cok asırı eğlenceli ama o süreden sonra baska hiç bişey yok tekrar tekrar aynı geyikler (bna göre):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 4 Ağustos 2008; 1:07:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

şu ana kadar en çok zevk aldığım oyun CABAL ONLINE tonlarca oyun oynadım ama bunun kadar zevk alamadım tabi GUNZ ONLINE da zevkli ama bıraz daha değişik olaylar var bunda

140+ ve DTrans bi char kasıp itemlerini vs vs dizdikten sonra kendini tekrarlıyo cok fazla cabal, tmam o zamana kadar cok asırı eğlenceli ama o süreden sonra baska hiç bişey yok tekrar tekrar aynı geyikler (bna göre):)

asıl oyun lvl 140 den başlıyor bana göre item dizdikten sonra her akşam savaşa gidip herkezi kesip para almak kadar zevkli bir hayal yoktu benim için tabi gördüğüm kadarıyla +150 itemli kişiler giriyor hep

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

asıl oyun lvl 140 den başlıyor bana göre item dizdikten sonra her akşam savaşa gidip herkezi kesip para almak kadar zevkli bir hayal yoktu benim için tabi gördüğüm kadarıyla +150 itemli kişiler giriyor hep

Savaşa giriyosunda, iyi hoş.. bi süre sonra hep aynı gbi geliyor bana.. belki trans a att skill gelirse tekrar baslarım Onun dışında CABAL saygı duyulcak bi oyun, Aşırı derece hoş effectleri var.. ama Savaş sistemi beni çok fazla sarmadı.. O yüzdendir ki arkadaşa bıraktım accountu...

Niye olduğunu bilmiyorum Gunz un Cwsinden aldığm eğlenceyi hiç bi oyunun pvpsinde bulamadım.. Tmm çok güzel sistemleri var, o kadar emek vermişler belli zaten... Özellikle Cabal gidip bi BM2 bastığında, ne kadar emek harcadıklarını görebiliyosun.. Yani benim için oyun 140 Lvl dan sonra başlamadı onu demeye calısıyorum :)

• Bende çok oyun oynadım söylemesi ayıptır xP.

Ko,Cabal,Wyd,Ragnarok,Wow,WIII(dota),Rakion,Zu... git gide uzar ama Gunz bambaşka bişi bıraksan bile tekrar başlıyınca ayrılmak zor geliyor xP
  • hmm evet haklısınız herkezin kesin oynadığı birşey var demekki

bu oyun bana göre değil zaten hiç başarılı değilim böyle tarzlarda (ama cs de alırım) KO , SRO , CABAL olsun bi PvP de adamın beynini yıkarım
  • quote:

hmm evet haklısınız herkezin kesin oynadığı birşey var demekki

bu oyun bana göre değil zaten hiç başarılı değilim böyle tarzlarda (ama cs de alırım) KO , SRO , CABAL olsun bi PvP de adamın beynini yıkarım

Cabal RPG olmadığı için sevmemiş olabilirsin, sonuç olarak hepsi tek kelimeyle RPG, ama gunz farklı... Gunzda RPGden daha fazla TPS ve Aşırı değişik hareketler var Hareketleri yapmak hiç kolay değil, açıkçası sürekli oynarsan sol kol kas bile yapabilir (ya da bilek tarafı:P)

• evet kas kısmı oldukça gerçekçi çnkü geçen yaz sol kolumun gunz yüznden birçok kez tutuldugunu hatırlıyorum
  • Parmakları ağrıtıyor baya xD
    Ama değer xP
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.