Şimdi Ara

GunzTR Yani Wild Gunz Acıldı Kos Kos Kos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• YUKARI

• Anil abi bide bana pmden üyelik atarsan yada siteye girilmio düzeltirsen sevinirim PM den bilgi pls
  • up
  • kardeş msjların arasında bir kaç dakika var çok fazla üsteleme bekle 1-2 gün aıl gelir halleder.
  • tekrar up yapmakta yarar var
  • kardeş gerçekden sıkdı ama bu up lar böylece post kasar gibi oluyor konu ztn aşşa düşmez güncel çok az konu oluyor gunz bölümünde ve giren herkes bakıyor biraz sabret lütfen.1 gün olmadı 2gün bekle lütfen.
  • kardes konu yukardayken nereye upluyosun.. konu asagı mı düştü de up up :D
    Server Register Sayfası:http://wildgunz.servegame.com
    demiş bi değişiklik olursa yazar sanırım ?
  • şuan çalışıo ztn id şifre yazdım register dedim üye oldu
  • Arkadslar Hersey sorunları hallettik artık bugün uye olan herkez 60 lvl az user oldugundan bende Event yaptım ARAKASLAAR HERKEZI BEKLIYORUZ.
    Server Logininde Buq war 0/0 uazıo ama icinde yinede 3-4 kisi acık oluo.
    Herkezi bekleriz Arada bir Userları 60 yapamka icin server kapanıo.O yuzden Bekleyi,n 10 dakka icinde acılıo
  • bende sayfa açılmıyo of ya
  • anıl ijji nin yada india'nın clientini GunTR nin clientine dönüşdürmek için bi pach hazıarlasan?

pachin içine man woman zımbırtıları vardı kıyafetler için gerekli olan belgeler bide ip için gerekli olan bişi vardı isimlerini unuttum ama sen bilirsin.
    onlaı 1 pach halinde getirip foruma koysan çok gzl olur. oynamıyıcam ama bi girip denerim vedekotası dolu olan arkadaşlarda yararlanırlar
  • ya bence herkesi 60 yapma ... oyun lvl kurma üzerine kurulu hersey var zaten item vs. 50x de exp koymussun? herkese 60 lv cok derim.. 30 yap gitsin ^^
  • ama şu var oyunda player sayısı az quest varmı emin değil'im adamlar nasıl lvl kasıcak?
    yani player sayısı fazla olsa exp. oranını %60-70 düşür derim lvllarıda 1den başlat.

bide şu pachi ayarlarsan girip bi bakabilirimhem bnm için hemde kotası dolu olan kullanıcılar için iyi olur.
  • ya tamam kullanıcı az da lvl 60 olunca zaten başka item varsa bilmiyorumda oyundaki herseyi alıcan direk üstüne anlamı kalmıycak onun için 30 ii dedim
  • ben kota 0 lansa bile belki indirmem ya böle oyunları ne zmn indirsem yazık oluo yaf sora değişik sebeblerden dolayı oyun kapanıo
  • önceki gunzTr'ede böyle demişlerdi eray...ama hayatımda gördügüm en iyi serverdı.lag 0 dı player sayısı fazla olmasa bile idealdi yani herkes boş oda bulabiliyor ve oda açınca oyuncu bulabiliyor.zaten server hakkında bi şüphen varsa buraya bakıp msj yazman bile anlamsız bence.adam okdr emek verdi bedavaya server açdı karşılıgı olarak sizden oynamanızı bekliyor.sizinde yapdıgınız işmi Allah aşkına?
  • register sitede problem mi var passaword girin dio ne passawordu sifre neykii?????
  • ya işte register olcan oraya kendi istediğin id ve şifreyi giriosun o senin şifren oluo login diil register o
  • bende oyle bir ekran cikmiyor bende sadece passaword login cancel fln yasan bisey cikiyoır cancel bi ise yaramiyr passaword da ne bilmioyrum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.