Şimdi Ara

Güpe gündüz öğlen vakti park ve kısalar yanık gezmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Abin derken senin yaşın kaç bilader goodorbildermidir nedir onun yaşı kaç ne abisi hayırıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Konu kilit üye ban mı?Afarozda etsinler istersen sen hangi dünyadasın.Kusura bakma araç kullanırken sadece önüne ve göstergelere bakıyon galiba

• Wanpo W kullanıcısına yanıt
    Doğrudur Norveçte

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Motosikletten örnek vereyim, artık çoğu motosiklet kontagj açtıgın anda farları da çalışıyor zorunlu olarak.

Arabalarda da hepsinde gündüz farı da var artık, transitlerde bile.

Gündüz nasıl göremiyorsun aracı diyerek yanılıyorsun bence.

Doğru dürüst uzun yol yapmamış olabilirsin.

Geliş gidiş teşk şerit yolda, bi 3-4 araba sollamaya çık ta, bir gri renkli belirince karşı da keşke farları yaksaydı denebilir.

Yada alacakaranlıklarda, güneş batıp veya doğarken hiç birşey belli olmuyor.

Açıkcası benim bindiğim araba gündüz farı yoksa, accent blue gibi, uzun yola gittğimde farları açıp, ayarını en yere yakın şekle getiriyorum, araba zaten koyu gri.

Motosikletimden gelen alışkanlık, görünür olmak zorundayım.

5 sene oldu aküyü elime almadım daha

He uzun yolda gündüz uzunları yakıp gidenler var, onları tanımıyprum müdür, tasvip te etmiyorum.

Hatta adamlardan uzak durmaya çalışıyorum; frenle gazın yerini karıştırır tutar bana çarpar diye
    Çok güzel anlatmışsın ben galiba yazarken demeyi unutmuşum.Uzun yol tabiki yaptım daha yeni fethiyeye gittim geldim 1069 km ama ben şehirler arası demedim.Adam küçük ilçede araba yok böyle geziyor.Uzun yolda amenna laf yok.Ama şehir için güneşin anlında saçma

• Küçük şehirde yakmam.

İstanbul ankara gibi yerde 20-30km yol giderken birkaç tane alt geçit gibi nisbeten karanlık yerden geçiliyor. O yüzden bazen açık gezerim.

• Olay bu hocam mantıklı olanda bu şehir içi küçük yerler 40 50 le gezerken gerek var mı.Uzun yolda bende yakıyorum şehirler arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 2 Eylül 2018; 14:47:49 >
  • mjordan2345 kullanıcısına yanıt
    Küçük şehirlerde gördüklerinize takılmayın.

Küçük şehirlerin trafiği çok farklıdır. 13 yaşından itibaren araba kullanmaya başlar insanlar. Trafik basit olduğundan insanlar Büyükşehir şöförü gibi usta değildir.

Adamcağız zaten arabayı 3-4 km için kullanıyodur. Nasıl kulanırsa kullansın. Kimseyi ezmesin yeter.

• Yani orası doğru.Ben herkesi öyle görünce ilçede ona takıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güpe gündüz öğlen vakti park ve kısalar yanık gezmek?

Ben de o kutsal mühendislerin yalancısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 2 Eylül 2018; 15:18:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gri renk arabanın hareket halinde olduğunu ve süratli mi, yavaş mı geldiğini beyin algılamıyor, asfalt rengi olduğu için olabilir.

Mesela taksiler sarı renk olduğu için dışardan bakan onları trafikte hemen farkeder.

Yani türkçesi farların gündüz yanması bazı renk arabaların daha kolay fark edilmesini sağlıyor!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık görünülürlüğü her zaman arttırır. Güneş varken görünmez demeyin, gayet de görünüyor. Bu bilimle de ispatlanmış bir şey o yüzden gündüz farı denen şey var zaten artık. Güneş ışığı bir sürü farklı açıdan geliyor. Araçların renkleri de bu konuda etkendir. Kırmızı bir aracı uzaktan da rahat görebilecekken gri tonlarında bir aracı kırmızı kadar erken fark edemezsiniz.
  • Defansif sürücü eğitimi alın lütfen.

Sorularınızın çoğuna yanıt bulacaksınız ayrıca ekstra bilgide edinmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soskay -- 2 Eylül 2018; 16:45:57 >
  • mjordan2345 kullanıcısına yanıt
    Bi yazmazmisin artik gunduz ledli araban olsa kapatmanin yollarini arutacakmissin gibime geliyor.

Olsa nefessiz acik oldugu icin sevineceksin belli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.