< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 2 Eylül 2018; 13:20:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 2 Eylül 2018; 13:20:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burada farı gündüz gereksiz bulanlar şoför değil sanırım ya da aynaya bakmıyorlar hiç. Farlar öğlen en aydınlık zamanda bile görünürlük kazandırıyor araca. Hatta yolumda seyir ederken arkamdan farı yanık bi araç geliyorsa aynadan göz ucunuza yansiyip bilinç altınızı daha kolay uyarıyor. Bunlardan daha önce gece park lambası ile giden, sis farı ile gidenler konuşulmalı.
|
Motosikletten örnek vereyim, artık çoğu motosiklet kontagj açtıgın anda farları da çalışıyor zorunlu olarak.
Arabalarda da hepsinde gündüz farı da var artık, transitlerde bile. Gündüz nasıl göremiyorsun aracı diyerek yanılıyorsun bence. Doğru dürüst uzun yol yapmamış olabilirsin. Geliş gidiş teşk şerit yolda, bi 3-4 araba sollamaya çık ta, bir gri renkli belirince karşı da keşke farları yaksaydı denebilir. Yada alacakaranlıklarda, güneş batıp veya doğarken hiç birşey belli olmuyor. Açıkcası benim bindiğim araba gündüz farı yoksa, accent blue gibi, uzun yola gittğimde farları açıp, ayarını en yere yakın şekle getiriyorum, araba zaten koyu gri. Motosikletimden gelen alışkanlık, görünür olmak zorundayım. 5 sene oldu aküyü elime almadım daha He uzun yolda gündüz uzunları yakıp gidenler var, onları tanımıyprum müdür, tasvip te etmiyorum. Hatta adamlardan uzak durmaya çalışıyorum; frenle gazın yerini karıştırır tutar bana çarpar diye |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|